Sugestie Regenerarea ...

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de mydyla, 15 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Buna ziua ,
    O propunere sau idee desi cred ca de fapt ar fi fost un up-date necesar . Dlor admini o intrebare am la dvs , spuneti-mi acum 3 ani cand a fost lansata EG4 ... , cat era dmg-ul unui jucator pe alt jucator cu elita ??
    Mi s-a spus ca undeva la 11 mii si ceva ... regenerarea la hp mic era de 12.000 ,dar ... acum dmg-ul cu elita este intre 26.000- 40.000 ..iar regenerarea tot 12.000 !!!:)
    Parerea mea este ca o recalculare sau ma rog ... o actualizare a regenerarii la nivelul actual este o necesitate nu un ...moft :)

Spirit_Breaker și €ΛĞ£€ apreciază asta.
  2. €ΛĞ£€

€ΛĞ£€ Începător forum

Da, acesta nu este singurul dezechilibru in seafight si e misto ca se mai gaseste cineva sa le reaminteasca asta, pacat ca nu sunt mai multi.

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

de acord. totusi lumea nu este deranjata foarte tare de acest dezechilibru deoarece utilitatea regenerarii s-a diminuat, nu mai ai nevoie de ea la eventuri, iar in fight un tun in plus face mai mult decat o ghiule reg.

4. mydyla

mydyla Conte forum

Este un dezechilibru destul de mare ... daca nu-l sesizezi posibil ca nu ai prins perioada de inceput ... cand regenerarea te ajuta la razboi :)... nu era vb de event :).

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ai dreptate, si mi-ai adus aminte ca trebuie sa reportez un bug pe tema asta.

Editat:
    Am facut o "scrisorica" supportului , si acum as vrea sa va intreb si pe voi:
    Vi se pare corect ca un jucator sa repare 1 cadoc cu 12000 HP doar cu 1 tun de regenerativa niv2 ( 1 ghiulea reg / salva ); iar un alt jucator sa aibe consum maxim incercand sa dea acel cadoc jos cu Elita sau cava ( 247 sau 257 ghiulele / salva) ?

Modificat ultima dată: 17 Feb 2014
  6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim. Ideea va fi transmisa mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.