Anunț Reguli noi pentru Chat-Forum-Discord!

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Cataleya, 26 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Pirați,

Dacă încă nu ați aflat, există un nou șerif în oraș.
    - Sunt căpitanul Lili, salut tuturor!
    Un fapt amuzant despre mine: vorbesc 4 limbi și în prezent învăț încă două. Limba engleză a fost a 4-a pe care am învățat-o... apropo, fost cel mai ușor (și nu este un compliment).

Am observat că în chat-ul în engleză unii jucători și mai ales moderatori sunt hărțuiți pentru greșelile lor în limba engleză.

Așa că, sunt aici să vă luminez despre limba engleză:
    1. Engleza este a treia cea mai vorbită limbă maternă din lume. Chineza standard este pe primul loc și spaniola pe al doilea.
    2. Engleza nu este limba oficială a Statelor Unite. China are mai mulți vorbitori de engleză decât Statele Unite.
    3. Pluralul de la cul-de-sac este culs-de-sac. Ghicește de ce? Pentru că este un cuvânt francez. La fel ca multe alte cuvinte, a fost „inspirat” din limba franceză sau din limba latină și a fost adăugat la vocabularul englez.
    Acum, v-ați gândit că dacă o persoană scrie/vorbește cu greșeli în limba engleză, este pentru că poate vorbi o altă limbă și poate chiar mai multe dintre ele?
    Te-ai gândit că, în loc să-ți petreci timp îngrădindu-i pe acești oameni, ai putea învăța o nouă limbă?
    Ați făcut greșeli într-o limbă nouă?
    Ai avut ideea pentru a-i ajuta pe acești oameni să-ți învețe limba maternă, pe care tu o știi doar pentru că este limba ta maternă?... acei oameni vin să TE ajute cu problemele tale și chiar au învățat o nouă limbă pentru a face asta? În legătură cu asta, am văzut o mulțime de nativi în toate limbile făcând greșeli și este OK!

În cele din urmă, câte limbi vorbiți dvs. personal?

În această notă, voi introduce o regulă frumoasă pentru toate chaturile/forumurile/Discord:
    Cei care agresează sau trolează pe alții pentru greșeli în orice limbă vor fi sanționați timp de 3 zile pentru prima oară, timp de 7 zile a doua oară și 30 de zile pentru a treia oară.

Simțiți-vă liberi să-mi remediați greșelile, vă voi da cu bucurie interdicția :rolleyes::rolleyes:

Modificat ultima dată: 26 Aug 2022
    axel și **฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.