Reparator nivel 5

Discuție în 'Ajutor' creată de Spirit_Breaker, 1 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Bonusul de reparare din abilitati dau stack cu bonusul de reparare din Castel??

Mie reparatorul de nivel 4 repara mai bine ca cel de nivel 5.
    Eu am incercat mai multe variante. Am resetat abilitatile, am dezactivat repararea din castel si am dat log out (am crezut ca poate e vreun bug ceva de imi repara mai slab ca inainte ) .
    *Am relogat am pus abilitatile ( am 4 pct de abilitate pe reparare). Am verificat cu cat repar; si repar cu 1050 cu 4 pct de abilitate :(
    *Am activat castelul (am nivel 3 Dulgherie) si repar cu 1259.
    Si acum cu castel + abilitati repar cu 1259. E normal??

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Da, barca beneficiaza atat de bonusul care provine din castele cat si de bonusul care provine din abilitati.
    Va rog sa va adresati suportului pentru verificari, daca considerati ca unul dintre bonusuri nu va este activ.

Daca veti verifica specificatiile dulgherilor reparatori veti vedea urmatoarele:
    Dulgher nivel 4: va repara 40.000 HP în 2 minute. Pentru toţi jucătorii premium, matrozul va repara 40.000 HP pe minut!
    Dulgher nivel 5: e un adevărat geniu în domeniu. Pentru dulgherul de nivel 5 nu contează absolut deloc dacă vasul vostru e în mișcare. El poate lucra fără nicio problemă și la viteză maximă! În doar 80 de secunde, recuperează 35.000 de puncte de viață și puteți scăpa din zona de pericol.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Multumesc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.