Resetare abilitati gratuit

Discuție în 'Ajutor' creată de _corsair_, 7 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Buna ziua!
    Din cate stiu, nu a mai fost cam de mult timp o oferta din partea BP de resetare a abilitatilor gratuit. Va rog sa imi raspundeti daca si eventual cand este posibil sa se ofere o astfel facilitate. Sunt jucatori care nu pot face nici macar 500 (cinci sute) de perle pe zi -si nu mai spun din ce cauze ca sunt prea discutate si cunoscute. Multumesc anticipat!
    PS : Intamplator am citit un jucator care se plangea ca mai mult de 100 k perle (o suta de mii) nu se pot face pe zi si deci unde am ajunge daca s-ar mai adauga pana la 70 pct abilitati ...

2. Corsarul2010

Corsarul2010 Novice forum

Resetarea gratuita a abilitatilor a fost de ziua celor 60 talente ,cand se putea reseta abilitatile cu 0(zero) cristale

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu avem informații, la acest moment, despre urmatoarea perioadă în care abilitățile vor putea fi resetate gratuit. Intr-adevar, de obicei, acest tip de resetare se produce in timpul în care programul de 10 puncte este activ.

Nu va pot recomanda decat sa urmariti forum-ul si pagina principala de joc.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.