Resetare pret Flote !!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de AvavA, 16 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Buna ziua !!!

Vreau si eu sa stiu cum ati gandit voi razboaiele astea la ora 1 noaptea pana dimineata devreme... in loc sa fi pus ora de resetare a pretului unei flote la o ora decenta, ba chiar ora 12:00 PM ziua ...
    Cred ca vorbesc in numele multor jucatori cand spun ca ora 12:00 AM e o ora daca nu EXAGERATA, macar tarzie pentru toata lumea ...
    Prin aceasta postare vrem sa transmiteti mai departe modificarea orei de resetarea a coroanelor, pentru trimiterea flotelor, de la ora 12:00 AM la ora 12:00 PM ( ora serverului )

2. drigus

drigus Scriitor activ

O propunere foarte bună!
    Nu înțeleg cum au putut să se gândească la așa ceva. Cum să resetezi prețul flotei la ora 1 noaptea!!!???!!!
    Voi chiar credeți ca toată lumea poate fi online la acea oră?
    ADMIN, te rog să transmiți mai departe nemulțumirea noastră!
    RIP Seafight!

fotbalistu, ady26, kingkong și alți 4 apreciază asta.
  3. ***M.A.T.E.I***

***M.A.T.E.I*** Novice forum

Corect ar trebui sa se ia o masura cu resetarea asta. Nu este corect fata de jucatori resetarea sa se faca la 13/00.

ÐΛЯΣΛΠБ£Ł și drigus apreciază asta.
  4. cred ca 21 la nava :))

5. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Buna ziua.
    Nivelul maxim al bijuteriilor este 22 atat pentru nave cat si pentru mascote.
    Dar data viitoare cand aveti intrebari despre o tema, fara legatura cu tema principala de pe pagina, vă recomand să faceți un subiect nou AICI.

_Hellsing_ apreciază asta.
  6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns !

7. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, acesta va fi transmis mai departe către departamentul tehnic.

Temă închisă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.