RESTARTURI!!!

Discuție în 'Întrebări generale' creată de Sir.Leonardo, 25 Noi 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

NE-ATI RUPT CU RESTARTURILE ASTEA IN 3 ZILE CRED CA AU FOR VREO 10 ! CE SE INTAMPLA PE FORUM NU SCRIETI NIMIC IN LEGATURA CU ASTA !!(RIFTURI INTRERUPTE PROTECTII PIERDUTE ETC....) ASTEPTAM O COMPENSATIE!!!!!

☆Biя☆Eкiм☆ și creyzy_RUN apreciază asta.
  2. kostzy

kostzy Expert forum

avem de asteptat,iar daca se vreo compensatie o sa plangem..pe BP nu -i intereseaza decat banii ..pe moderatori nu-i intereseaza nimic

☆Biя☆Eкiм☆ și creyzy_RUN apreciază asta.
  3. CapoOFTA

CapoOFTA Începător forum

Prea multe bug-uri.umbla zvonuri ca cei care au cumparat pachete pt. recompensa corsarului au achizitionat tunuri si altele fara numar....

4. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Am cumparat si eu pachete, dar am primit exact ce srie acolo, dar oricum nu are cine sa verifice ca tot ai lor sunt la butoane si nu o sa-i sanctioneze vreodata.

5. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Va plangeti ca ba nu merge jocul..ba nu aveti loc de boti..ba nu mai stiu ce..Si tot voi sunteti cei care alimenteaza conturile BugPoint... :))

G.I.J. apreciază asta.
  6. ☆Biя☆Eкiм☆

☆Biя☆Eкiм☆ Începător forum

Stimat BA ne puneti o saptamana extra la sezon pentru zilele pierdute cu lost connection si lag u de pe joc?

buretel-patratel, Ztraker și SweetDreams apreciază asta.
  7. *Hellboly69*[HuN]

*Hellboly69*[HuN] Începător forum

Mai bine ar prelungi SIGMA decat sezonul :))

8. ☆Biя☆Eкiм☆

☆Biя☆Eкiм☆ Începător forum

de la ora 4 tot lost connection...

9. -PΣศЯĿ-

-PΣศЯĿ- Novice forum

Ca veni vorba de pack-uri... am ajuns in stagiul III la Black friday si acolo scrie Zestrea Capitanului... Ceea ce nu vad niciunde in cont..depozit..nicaieri, habar n-am ce e aia macar.. 2. in stagiul I trebuia sa priumesc Design cu bijuterii lv 30.. dar eu aveam deja aceleasi design de la eventurile anterioare chiar recent a fost..1 luna cred... De ce l-au pus iar la black friday ,eu il aveam deja , deci nu am primit NIMIC... NIMIC!!!

10. axel

axel Team Leader Team Seafight

Feedback-ul Dvs. a fost transmis mai departe.

11. axel

axel Team Leader Team Seafight

Cum primesc bonusurile?
    Vei primi bonusurile atunci când se încheie eventul Black Friday. Cu toate acestea, dacă atingi al cincilea nivel și nivelul bonus final, vei primi instantaneu toate recompensele fără să fie nevoie să aștepți încheierea eventului Black Friday.

12. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

macar sa faca jocul sa mearga
    acum fie nu merge fie se opreste cand tie lumea mai draga
    ba mai dispar cate unele altele

13. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

se rezolva problemele din browser?
    nu e normal sa se blocheze din minut in minut sau daca sunt mai mult de 5 useri in cadru

creyzy_RUN apreciază asta.