Revenge 2

Discuție în 'Ajutor' creată de яⓞмaиa§ü£-Đã-Ťάяę, 12 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua,

Va cam bateti joc de noi cu Revenge 2, dupa ca iese f f greu ca tre sa dam 500 de nave jos pentru aparitia lui nici obiectul pentru test nu il da. De 3 zile trag la Renown II pentru aparitia lui si cand reusesc sa il abordez nu da obiectul. Macar mai scadeti si voi rata de respawn al admiralului este exagerat de mult daca tot nu da din prima obiectul.

Va multumesc si sper sa mai scadeti rata de respawn.

banditblue apreciază asta.
  2. ciupanezu

ciupanezu Scriitor în devenire

Si la imperius este la fel 500 de nave pentru o ultima lovitura este chiar bataie de joc faceti ceva transmiteti sa se schimbe ceva cu aceste misiuni ori sa se reduca mai putine nave sau damage ceva

3. -ZERO-

-ZERO- Guest

Nemultumirea dumneavoastra legata de numarul mare de NPC-uri necesare pentru aparitia admiralilor Imperious/Razbunare este cunoscuta si transmisa. Totusi, decizia apartine echipe de programatori. Tot ce va pot sugera este sa urmariti forumul pentru a vedea noutatile.

4. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Nu stiu de ce nu o fi pus 1000 de nave ca sa iasa nava mare,adica nu mai iesea deloc pe zi.probele astea de niv 26-30 ar trebuii sa le faca ei primii ca sa vada cum se fac la atatia jucatori cati vin pe o nava (sute).mai sunt si restarturi neanuntate si uite asa ai tras o zi intreaga degeaba,milioane de munitie pierdute.

5. ciupanezu

ciupanezu Scriitor în devenire

transmiteti de mai multe ori nu o data si gata lasam balta totul transmiteti daca sunteti alaturi de noi pana cand se va lua masura sau va este frica ca va pierdeti locul ?

6. nu au ei stres ca noi ne chinuim pe joc sa facem levele sau misiuni si irosim munitie elita sau perle...baga bani asta ii intereseaza pe ei

banditblue apreciază asta.
  7. mydyla

mydyla Conte forum

Am dat accept la proba si am renuntat la ea si am ramas fara cranii ..de ce ? Se plateste taxa de ... rezerva ca la ENEL? In conceptia lor ...aceste misiuni sau probe trebuie sa fie cat mai grele .... dar aparitia acelui admiral este .... in fine ....O proba sau o misiune nu poate fi denumita dificila prin faptul ca este imposibila indeplinirea ei ... puteati sa cereti sa facem sute de nave sau de monstrii sa stam 3 saptamani la o proba .... nu ultima salva la un admiral ravnit de 3 servere puse unul peste altul .

8. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

asta e surpriza probei de care nu se stie,cand ai dat drumu la proba care iti cere last la imperios si 15 cranii,daca o anulezi le pierzi pe toate =)),eu de 6 ori am facut asa pana am luat last la imperios.

9. -ZERO-

-ZERO- Guest

Intru-cat exista jucatori care au depasit nivelul 26, proba pentru nivelul 27 nu poate fi numita "imposibila", si avand in vedere ca jocul a avut o lunga perioada maxim nivelul 20, este normal ca acum, lucrurile noi sa aduca si o dificultate crescuta.

Aceasta este dinamica probei pentru a face lucrurile cat mai interesante.

10. *((Louanna*31))*

*((Louanna*31))* Novice forum

chiar asa stimabile??? ... vrei sa ajungeti repede toti la lvl.30 dupa care sa mai stati acolo vreo 5 ani pana or mai schimba ceva la joc? .... pai cu ce va mai ademeneste sa bagati bani in joc pe urma? :)

11. mydyla

mydyla Conte forum

....altii au facut proba ptr nivelul 27 ... asta da argumentare ca in zicala cu capra vecinului .
    Dle cum am specificat dificultatea unei probe sau a unei misiuni nu inseamna IMPOSIBILITATEA de a o face .... dificultate este atunci cand ai la proba de facut ceva ce gasesti pe mare .... nu ceva ce iese din ce este pe mare .... sau ma rog ...
    PS sa nu fiu prea ... indiscreta dle moderator de forum , ce nivel aveti pe mare ? .... o simpla curiozitate :)

12. guleag.

guleag. Începător forum

de unde fac rost de un craniu inghitit pentru proba de level 30?

13. The_Scare

The_Scare Guest

Primiți acest craniu în urma abordării NPC-ului Karkinos. Acesta poate fi găsit în harta 29/1, în partea dreptă sus.

Modificat ultima dată: 13 Iun 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.