Revine serverul la normal in 2020 ?

Discuție în 'Ajutor' creată de ilupeter87, 5 Noi 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

Misiunile de coroane ... nu merg , buf-ul la ruptura ... .nu exista , jocul merge in partide , noi platim cu mana la fund . acuma intrebare , nu va suparati , cand ne dati buf-ul la ruptura, ne luati timpul pe care , nu l-am avut ? ca doar... sa dati 1 zi in plus , nu exista asa ceva, sa taiati din timp , fara sa va pese de playeri ... se rezolva . ca si sezonul , ne-ati oprit sezonul cand facusem ceva misiuni , ne-am trezit blocati . evente pierdute cat a stat blocat , deci sa termini sezonul , inca ne intrebam daca reusim , avand in vedere ca nu sunt in stare sa ne zica , macar pe ce data se termina, sa vedem daca putem si cum putem sa ne impartim pe misiuni , sa le terminam in timp

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  2. Sa ne recompenseze daunele si este in regula , altfel cam doare la capitolul productie .

3. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

bine ca , au adaugat , desagile la pachete !! ne-au anuntat frumos, ce e de platit , bunul simt, sa scrie macar un post , "ne cerem scuze pentru neplaceri , in legatura cu problemele care le intampinam , lucram la asta, si bla bla , o scuza acolo , un cristal despagubire " macar atat :) . blank . punct si virgula , de la capat

4. ~**Timeea**~

~**Timeea**~ Novice forum

Am pierdut o zi de misiunii pentru problemele voastre sa va fie rusine.

5. SattiS

SattiS Junior Expert

in Germania, o companie care se respecta, atunci cand are probleme isi cere sczuze si ofera despagubiri clientului, intrebarea este BP mai este o companie care se respecta?

6. Farxen

Farxen Junior Expert

A fost o companie germana . Acum este chinezeasca .

7. FBCRM

FBCRM Începător forum

poate maine merge jocul :)))

8. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

lucru chinezesc e bine ca macar 'unii' respecta munca chinezeasca si baga bani in joc ca sa traiasca bine chinezii:)))

9. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Tot nu merge jocul !

10. unii zic ca sau logat pe mare. cum nu stiu.de 2h sta la 60%

11. Acis

Acis Scriitor în devenire

poti sa te loghezi pe mare ... dar nu pe jocul asta :) .... incearca WoW :)

12. °°°the_god°°°

°°°the_god°°° Începător forum

2h sta la 60% am bagat 1500 de lire in jocul acesta si cred ca renunt la acest joc

13. pe jocul asta.incearca tu WOW. eu stau pe ts si suntem 7 servere pe megaserverul america. si doar sua1 se poate conecta pe joc, restul celor 6 servere stam la 60%.

14. *nann*

*nann* Junior Expert

am luat un pachet, sa vedem daca se multumesc cu banii mei si ne lasa sa jucam :) :)

15. Acis

stiu Elyda ca la jocul asta te refereai ... era un fel de haz de necaz .... si la mine pe Gl4 e tot la 60%

16. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

ma nu vedeti ca rad de noi nici macar un anunt ca intampina Probleme sau altceva ca inchide jocul nu scrie:))

17. erewhon

erewhon Începător forum

Salut, batrane pirat ! Inca nu te-ai invatat minte :) joaca doar, nu te mai enerva....
    P.S. JOaca doar cand poti :))

18. Acis

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.