Rularea scripturilor ... pentru SEZON

Discuție în 'Ajutor' creată de mydyla, 7 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Buna ziua,
    Suntem intr-un tavalug de cateva zile vis-a-vis de bug-ul folosit de unii la cerintele pentru SEZON , znonurile sunt ca unii au facut sute de tunuri , ehh gura lumii , o informatie ceva ... avem ??
    Urmaresc forumul de 2 zile sa vad un anunt ceva referitor la frauda ... nimic .
    Cert este ca se aseara ruleaza scripturi ...multe , 4 la numar , m-au deconectat cred ca de 5 ori si am constatat cu uimire , desi nu am folosit bug, ca mi-au retras cele 19 tunuri facute din acele cerinte . Acum vad ca am validate si deschise 2 (ce or fi alea ) http://prntscr.com/p2xztj desi aveam deschise pana la 9 ... in fine ...
    Vreau munitia si harpoanele consumate inapoi .... daca tot retrageti ce va apartine ... da-ti-mi inapoi ce am consumat ....sau asta nu se pune? AR fi trebuit sa fie resetate si cerintele ...pai am ajuns la cerinte ptr 25 monezi si eu am decat 2 deschise ??? ...cand trebuia sa am 9 ?
    http://prntscr.com/p2y2sn de unde iau cele 5+10 monezi , avute de la cerintele astea 2 de exemplu (am 11 si cea de gold o am facuta complet) , cand eu am dupa primul print doar 20 de monezi si in cont bate vantul ???

Modificat ultima dată: 7 Sep 2019
    simbad68, SattiS și [-Ralph-] apreciază asta.
  2. ✙ⓐⓧⓧⓘ✙

✙ⓐⓧⓧⓘ✙ Novice forum

Salut. Întreb şi eu un moderator, poate cunoaşte acest aspect. De ce, dacă am respectat toate cerinţele sezonului şi am deblocat până la 10 sloturi şi am deschis cu cheia obţinută în slotul 5 din cele cu 10 puncte al doilea cufăr mi-au fost retrase toate recompensele și am deblocate doar 2 sloturi iar în progresul sezonului nu s-a resetat pana la cele 20 puncte care se zice ca le-am declocat? Păi domnilor afaceriști de la BP, pe banii, timpul și munca mea vreți să obțineți profit ... prin fraudarea conturilor? Luând efectiv ce nu vă aparține? Să vă fie rușine.

SattiS și [-Ralph-] apreciază asta.
  3. SattiS

SattiS Junior Expert

buna ziua,
    sunt in aceiasi situatie cu mydyla, si nu mi se pare suficient ca BP sa ne dea inapoi numai consumul, ce sa fac cu resursele consumate?......BP nu cred ca poate sa imi dea inapoi timpul petrecut, vreau inapoi tunurile, asa mi se pare corect.

4. p16.

p16. Scriitor în devenire

Am intrat pe joc si se pare ca noua liga a sezonului este interesanta. Poti face tunuri Worldbraker relativ usor,adica iti poti face o nava cu care sa dai ceva daune fara a baga bani in pachete...chiar daca acest lucru dureaza macar simti ca ai si tu cateva tunuri bune pe barca. O miscare buna din partea companiei,dar doar la capitolul `ultima implementare` :p .

5. SattiS

SattiS Junior Expert

da, interesanta..dar se pare ca BP iar ne foloseste ca si cobai, implementeaza ceva si ca de obicei multe erori, si dupa ce face cateva experimente pe timpul si nervii jucatorilor ajunge la o formula, formula ce bineinteles reseteaza totul de la 0 fara sa ia in consideratie ca nu toata lumea joaca cu programe, sau toata lumea se foloseste de erori, jenant.

p16. apreciază asta.
  6. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

daca termin de exemplu faya cu facut aur pentru monede cea cu 1 miliard de aur se poate face de mai multe ori sau numai o data

7. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

o singura dat, cea cu 1 miliard e ultima, dupa care dispare

p16. apreciază asta.
  8. axel

axel Team Leader Team Seafight

Dupa introducerea sistemului de sezon, datorita unei erori, jucatorii care s-au deconectat si s-au reconectat au avut posibilitatea de a evolua mai rapid in cadrul sistemului: voit sau nu. Prin urmare, asa cum s-a anuntat in cadrul patchday, scripturile de corectare au fost rulate pentru toti cei care au facut mai mult de un achievement / realizare. Cu siguranta unii jucatori au reprodus eroarea involuntar, pe cand altii au reprodus-o intentionat.

Au fost trasmise doleantele legate de resursele consumate. Cand vom avea mai multe detalii le veti gasi in cadrul forumului.

Fiecare realizare are mai multe nivele. Odata ce s-a ajuns la ultimul nivel, adica al treilea, si l-ati completat, sarcina dispare. Posibil sa o mai vedeti intr-unul dintre sezoanele viitoare.

9. mydyla

mydyla Conte forum

Dati-mi voie sa va contrazic ... in toata nebunia asta BP-ul si-a rezolvat problema lui ...in rest, pentru ei, nu conteaza ca undeva este o eroare . In conceptia lor in zilele alea 2 (sau cate au fost ) trebuia sa fiu on non stop pe mare ...in caz de delogare ai facut bug-ul ...involuntar ...nu voit ... si ai ramas fara acadea !!! Daca tot mi-ati luat, ce am facut correct , si mi-ati dat 2 sloturi ca la milogi (imi permit sa ma jignesc singura, daa!!) de ce nu mi-ati resetat si realizarile (cerinte) ... adica mi-ati dat 20 de monezi dar realizarile au ramas la lvl 2 sau ma rog 3 ..una incheiata ???? De ce nu calculeaza domnii tehnicieni , ca na presupunem ca au gandit aceasta implementare, cate monezi poate face jucatorul la fiecare slot ... ?? Si atunci sa vina sa spuna ca ... te-ai folosit de exploit si ca ai in plus nu stiu ce ...
    Cum pot eu un simplu jucator sa dovedesc BP-ului ca acel script a fost o greseala , la unii... ??? Eu spre exemplu acum am cele 2 sloturi de la dvs (!!!) ... si am acel cufar deschis desi ar fi trebuit sa fie inchis in momentul cand voi face 5 solturi sa-l pot deschide ...daca e deschis ...ce mai deschid? http://prntscr.com/p3q4ky si ar trebui sa arate asa http://prntscr.com/p3q4u9 ????
    Mie una BP-ul mi-a dovedit acum ... ca daca joci corect esti luat de pacalici .
    Nu va pot descrie senzatia pe care o am vis-a-vis de situatia de fata .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.