Feedback Runda de discuții: A 9-a aniversare Seafight

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

De ce ati folosi munitie exploziva daca stand in cercul lasat de Ladoon dupa scufundare aveti un damage, cu confetti, mult mai mare decat cel initial?

Este o eroare cu siguranta. Ce tip de eroare si din ce cauza a aparut ...?!?
    Va rog sa transmiteti suportului problema, pentru a putea trimite mai departe id-ul dumneavoastra catre departamentul tehnic pentru investigatii.

2. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Fiindca am destul de multa exploviza luata din cufere si vreau sa pastrez munitia confetii pt. cea de-a doua parte a eventului. Plus ca trag cu exploviza cate 500k

3. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

de ce nu am primit nimik la prima misiune ca am terminato de 3 ori adika mia scris cand am mers la emily felicitari ai indeplinit misiune corect ,si nu am primit nimik??

4. =Decadent=

Daca ati eliminat epava si nu ati primit recompensa va rog sa va adresati suportului pentru verificari.

5. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

pai am facut epava si am mers la emili si a scris ca am terminat misiunea si lipsa cheita

6. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Una dintre misiuni imi cere un itemname. Nu stiu ce trebuie sa fac, poate puteti fi mai expliciti. Apoi ne omoriti cu Theseus. Daca sunt doi intr+o harta, poti sa iesi din ea. Mai scurtati-i raza de actiune sau faceti-l mai bland ca nu mai apucam sa jucam, numai ne reparam.

7. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

am si eu o intrebare cum fac sa iau 3 embleme magice o data?2 am luat

8. VLAD

VLAD Talent de excepţie

domnul decadent, ce rol are npc ul cheli, trebuie scufundat? cred ca ar fi avut mai multa viata daca trebuia sa l scufundam si pe el

9. Toχic

Toχic Novice forum

tragi in el si apare sub tine un cerc, care iti mareste damage-ul

10. =Decadent=

Misiunea are doua componente, un itemname = cufar si un NPC (daca nu ma insel e vorba de hawkins). Eale trebuie eliminate in ordinea in care apar. in primul rand va trebui sa eliminati NPC-ul si apoi sa deschideti un cufar event.

11. .Mr.N.

.Mr.N. Novice forum

mariti aparitia silvergrim sa facem si noi ,,astia mici'' munitie

12. kike

kike Novice forum

de ce nu se primeste nici un fel de recompensa cand termini versiunea blestemata a hartii bosss??? am facut'o de 2 ori si nu am primit nimic

13. =Decadent=

Este cel mai probabil o eroare legata de creditarea recompensei. Situatia a fost transmisa mai departe catre echipa tehnica pentru a fi investigata si remediata. Speram sa avem mai multe detalii in decursul zilei de astazi.

14. Jagermeister-hun-

Jagermeister-hun- Novice forum

Trebuie sa aplici o anume strategie si anume : in primul rand nu eliberezi nava care te regenereaza. Du-l pe Keto la acea nava si el va ramane acolo incercand sa o scufunde. Intre timp tu dai linistit la Ladon. Dupa ce il scufunzi pe Ladon il aduci pe Keto la cercul alb lasat de Ladon. Te pui tu in cerc si il scufunzi. Asta e ordinea, intai il scufunzi pe Ladon apoi pe Keto, si fara sa eliberezi nava care te regenereaza. Garantat vei lua 40 de cristale si 3 embleme, fie ca faci toata treaba in cava sau elita. Succes!

15. =Decadent=

Nu intotdeauna Keto ramane langa Acceso, dar da, este modul in care puteti sa obtineti un scor maxim.
    Harta boss ofera niste indicii spre aceasta procedura prin intermediul lui Alexandro. E nevoie de putin spirit de observatie, sau de incercari repetate pentru a ajunge la varianta cea mai buna.
    hint.png

16. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Parerea mea este ca ai luat desaga, dar au probleme cu creditarea acesteia :)

17. Maryusyk*DNG*

Maryusyk*DNG* Novice forum

Cate sanse putem avea ca sa loam desaga?

18. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

3 am facut in partea a 2 a si nimic recompense ce naiba e asta?si doar cristale da,atat mia dat 80 cristale da nava ciuciu.nu s-a specificat cat la suta e procentul ca sa dea nava si dupa desaga.cum se primesc astea?

19. Toχic

Toχic Novice forum

nu credeti ca ar trebui marit nr. de embleme antice/magice ce le putem avea pe barca? asa stau toata ziua sa ies/intru din/in portul securizat.

20. =Decadent=

Va rog sa transmiteti un tichet catre suport care sa contine cele doua loguri de terminarea a versiunii hexx.