Feedback Runda de discuții: A 9-a aniversare Seafight

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. bloodlust

bloodlust Novice forum

Domnilor...in rubrica FAQ dispun de imaginea design-ului Caspio...L-am obtinut...am aflat si cum arata design-ul de la harta boss hex obtinuta in urma celui mai slab scor...Dar intrebarea mea este: Pot obtine si eu o imagine cu design-ul Mordacia?! Va rog,o imagine cu el??

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

mordacia.jpg
    Asa arata echipat pe mare design-ul Mordacia.

3. Maryusyk*DNG*

Maryusyk*DNG* Novice forum

Domnilor ar fi o idee buna sa bagati isigna de 9 ani la misiuni pentru ca este faina

4. antragues

antragues Începător forum

mai primesc tunul de 60,sau

5. antragues

2015-03-20
    00:37:50Ai cumpărat 1 x Calibru 60 niv. 1 din piața neagră. -24 Suflete blestemate-12 Suflete radiante

6. antragues

dar nu am primit tunul

7. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Va rog sa va delogati corect (de pe ambele pagini de joc) si apoi sa va relogati. Daca tot nu apare va rog sa sesizati suportul si sa cereti o verificare.

8. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

A fost majorat procentul de 1% din Hp-ul care trebuie dat jos de pe Theseus pentru a primi emblema antica?

9. -Anubis-

-Anubis- Guest

Important de reținut: nu veți putea deține mai mult de 3 embleme antice simultan.

10. **฿αŕъαŕσśśα**

Acest aspect l-am retinut!
    Nu aveam nici o emblema pe cont!

11. ~GodSon~un

~GodSon~un Novice forum

da pentru restart de ce nu se afiseaza nici un anunt sa stie lumea cand sa intre pe harta boss si cand nu , emblem repede se ea da dat pe inapoi pe harta nimic.

12. -sarabel-

-sarabel- Novice forum

probabil a fost un restart surpriza....nu trebuie sa-l stie toata lumea, face parte din farmecul jocului:)

13. **฿αŕъαŕσśśα**

Corect!
    Si dupa mai consumi cate ceva pentru embleme antice sau magice!
    :mad:

14. ~GodSon~un

~GodSon~un Novice forum

da doar ca sa te prinda pe harta si sa te lase cu ochii in soare foarte frumos din partea lor.

15. malusdacus

malusdacus Începător forum

acest event asazis aniversar ar fi presupus ca BP face ceva cinste , niste avantaje ceva , dar eventul e obisnuit , nu urmareste decat sa mai scoata ceva parale din buzunare , nici nu ar trebvui sa se numeasca aniversar

GeoST_RO-[ONE] apreciază asta.
  16. *dydy*

*dydy* Novice forum

de ce in harta boss in care Ladon are 1o mil munitia confeti nu mai provoaca daune pe cercul albastru ca inainte adica e ca si cum nu ar fi pe cand munitia concava pe acelasi cerc provoaca daune mai mari.In plus Keto te urmareste continu inainte de restartul de astazi ramanea ratacit pe harta acum nu,de ce?

17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

pai asa trebuia de la inceput sa faca keto

18. Jagermeister-hun-

Jagermeister-hun- Novice forum

Eventul asta prost si plictisitor l-ati transformat dupa restartul de ieri intr-un event si mai prost. Bravo!! Faceti Ladonul de 100 milioane sa fie treaba completa, adica sa adormim mai repede la el

19. malusdacus

malusdacus Începător forum

in loc de event de mare sarbatoare e event de mare plictiseala =)))

20. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

salut, NPC KETO se mai opreste la Alexandro? am incercat toate variantele , folosite pana acum cu succes si nimic numai dupa mine vine, acum este imposibil sa obtii punctajul maxim