Feedback Runda de discuţii -Timpul schimbării

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 9 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul "Timpul schimbării"
    Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 8 Mar 2018
  2. тнυηᴅєя

тнυηᴅєя Începător forum

Un voucher primim?

3. kostzy

kostzy Expert forum

trebuia neaparat sa bagati 2 eventuri sau foamea de bani este mare?

4. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

pai azi suntem in 9 ora 14.35 si nu vad sa fi inceput eventul

5. goodlife33

goodlife33 Începător forum

Este vreun voucher ceva ca eu nu il gasesc?

♔Pýяลиýล♔ apreciază asta.
  6. De unde se pot lua misiunile?

7. Zeusian

Zeusian Comisar forum

offf. voi nu aveti niste chestii gen intalniri, discutii, propuneri si alte cele?? nu prea se vede, pentru ca nu vad o imagine globala, doar incropeli. sa va mai dau un exemplu: puneti 2 eventuri, unul pvp si unul pve, ca de, sa mai ciuguliti ceva, dar rebalansarea jocului astfel incat sa aduceti jucatori mici ... pauza, pentru ca le trebuie peste 93 de mii de puncte de batalie sa aiba cu ce trage. degeaba ai tunuri, abilitati si alte cele, ca doar cei mari au alice. păi da cum? pai sa inchizi jocul si sa le trimiti niste carne producatorilor!!!

8. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Asta am mai zis si eu nu pot trage cu alice si ma bat cam degeaba cu cei mari care dau destul de tare si eu, dau si eu cu ceva congelata pe ei macar sa vada ca pot riposta.abia am 45k BP deci mai dureaza mult si bine pana deblochez munitia alice

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

poate mai puneti cate ceva la piata neagra ca ramanem cu sufletul :) iar pe suflet ne dați praf și pulbere :)

10. moscova

moscova Pretendent

Event plictisitor si suprapus prosteste cu cel de batalie. Ori faci event, ori esti strans in harta unde apare admiralul sa te scufunde cei cu alice? Ar trebui munitia alice sa fie disponibila tuturor jucatorilor si punctele de batalie sa se acorde daca un jucator da jos minim 75% din hp inamicului, nu scufundari pe 1000 hp si pac punctele. O bataie de joc.

-caluta-wfa apreciază asta.
  11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

avem niste suflete in tolba! ce se aude cu ele???

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Le veti pastra in tolba. Nu se face schimb dupa acest eveniment.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.