Feedback Runda de discuții - Actualizare PHP - AMS

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta următorul update pregătit de echipa Seafight și anunțat //aici//. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

si cand anume va avea loc upgrade-ul asta?

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

va scarpinati la lana domnle. puneti nava elita, puntile elita si tunurile de 50 la piata cu aur ca oricum sunt frectia ..... iti tre abilitati, tunuri de 60 minim la 5 si castele o tona. cand am inceput trebuiau doar primele si era logic sa fie pe perle. dar acum nu, ca nu valoreaza nimic sa le ai pe barca domle!!!

4. ~The-Revenge~

~The-Revenge~ Începător forum

ai dreptate Zeusian tunurile de 50 , puntile si nava elita sa fie cumparate pe aur

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Astia nu au fixat bugul de damage pe care il practica unii useri, si au chef de update-uri???? :(
    Interesant.... de 3 saptamani astept sa fixeze acel bug sa am si eu parte de o batalie corecta pe mare si sa nu vad ca trag intr-un jucator, si dupa cateva salve ii sare damage-ul cu 10.000 si are si reductie cu 10.000 mai mult ( pai esti full damage +reductii => si tragi cu tunuri de 60 + munitie confeti cu 13.000 , si ala tragea cu 30.000 minim cu explziva ) .Te bati cu Chuck Norris, mai ales ca a venit si "Turnirul".

6. Dorin

Dorin Scriitor activ

Bine ma , acum esti si tu unu... de cand cu CHUCKI NORITISTU asta si BAROSANI ce batali mai vrei? Bine ca bag bani sa ma lupt cu uni cu care nu am sansa.

Cand am zis ca e ceva necurat ca au viteza si dmg extra chiar am prins care zici ca aveau rampa lvl 7 au venit uni si au ras ca vezi tu doamne daca ai bufuri si matroz si alte floricele si cantecele poti.

Acum ma intreb ce rost are sa mai ies pe mare ?
    Sa ma bat cu enemy cand toata ghilda lor e buguita pana peste pupa si din seafight jucam star wars ?

Acum iar ma intorc si zic. Bine ca nenea X cu Y baga tare cu bugurile si eu de il aflu si il folosesc o data vine Atotputernicul Incredibilul Mondialul Extraordinarul Nenea Dau BANN Permanent si ma face in freza de nu stiu ce am .

Asta ma deranjeaza aici , adica vine ala care e nepot, verisor , sogor , prieten si etc cu Atotputernicul Incredibilul Mondialul Extraordinarul Nenea Dau BANN Permanent si are o pila mare si scapa de nu ii vezi.
    Cand crezi ca ai scapat de ei vin si te fac asa pe fata cu buguri de nu sti de tn.

Vreau si eu ca ei...bagati un skin cu bonusurile astea sa pot sa fiu si eu in rand cu lumea.
    Bine ca francezi , nemti si turci au spate si te indoaie in war de nu iti mai vine sa revi 2 ani dar la noi nu e asa . La noi Bann frate ca ai fost obraznic , dar voi cei din BP dupa atata vreme cu atatea buguri si nervi la pamant cat ne-ati facut nu meritati nimica? Sa inteleg ca aici nu e democratie ca e capitalism. Cine are pila la "guvern" nu sta la coada pentru paine si lapte restu e cancan

7. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Si ai sa obosesti sa mai vrei drepate, si o sa spui GAME OVER.

Dorin și Devil apreciază asta.
  8. ☜☆☞ЯIPPΣЯ☜☆☞

☜☆☞ЯIPPΣЯ☜☆☞ Începător forum

=CASS= apreciază asta.
  9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

10. ☜☆☞ЯIPPΣЯ☜☆☞

☜☆☞ЯIPPΣЯ☜☆☞ Începător forum

cat sunteti de dragut daca nu va trageam eu de maneca ce faceati ne mai lasati inca cine stie cat timp sa asteptam ca fraierii ca deh lipsa asta de interes e mare de ce trebuie sa rasfoim alte forumuri ptr aflarea de noutati si de ce nu putem gasi aici ''acasa'' ceea ce probabil ar fi interesant in acelasi timp si ptr noi Romani cel din ultima spita pe acest joc

Devil și **buLLeTT** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.