Runda de discutii - Actualizări de prețuri in secțiunea Payment!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 26 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

2. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Cand o sa fie la jumatate de pret ca la unguri atunci am sa cumpar si eu .

[editat de Rain]

Modificat ultima dată de către moderator: 26 Noi 2014
  3. DonKraken

DonKraken Novice forum

deocamdata sunt acelasi preturi ca si innainte + ca toiagul..... il cumparam de pe 1 cand se termina ca la piata nu e nicaieri

4. ~boNes~

~boNes~ Novice forum

:)) La ce anume ati scazut preturile???? Ca sunt aceleasi tepe ... Totul este la fel... :))

5. mydyla

mydyla Conte forum

Ceva mai concret se poate ?...
    De ex ... pe 10 perle dadeai 3 lei si acum dai tot 3 lei dar pe 20 de perle , va rog daca se poate ?
    Si mie mi se par la fel preturile/cantitate ... de aceea as vrea sa localizez mai usor ... schimbarile .
    Dupa anuntul dlui Rain ... am crezut ca ne-au bagat si pe noi la reduceri , cum sunt vecinii unguri :)

6. oufette

oufette Scriitor în devenire

Eu unul personal nu am vazut nici o reducere sau poate e asa de mica reducerea de nu o vedem?
    va rugam fiti mai expliciti care sunt articolele alea multe de sa facut reducere ca eu nu reusesc sa le identific.

Va multumesc si astept un raspuns cat mai concret din partea voastra

7. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

Strategie de marketing " Atentie cad preturi " si cand te uiti spre cer cad caramizi. Suntem in era da click e incredibil ce a patit aceasta fata; iar acolo e vorba de un domn care deschide o umbrela. :( Asa ar trebui sa gasim reducerile.

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

inca astept ca pe aceleasi servere sa fie aceleasi preturi. in rest ... RUSINE SA VA FIE ... eu ca roman din Romania ma simt discriminat ... si chiar sunt ... mai pupati voi bani de la mine la sfantul asteapta

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.