Feedback Runda de discuții: "Adio, iarnă"(Topirea zapezii) 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 17 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Comentul meu la afirmatia ta a fost dreptul meu la opinie nicidecum pentru grade ,puncte sau off topic ceea ce tu ai afirmat cam asa ,,Dupa ce ati stricat sistemul de bokor acum ati pus si chei cu 2 cristale? stiti domnilor de la BP ca exista jucatori cu 100k cristale sau cu 100mil perle si cu discount care reduce pretul unui cristal la ~100-150 perle?,, 1. sistemul bokor nu are nici o legatura cu ce se scrie aici despre eventul actual iar sutele de mi de cristale si sutele de mi de perle le avem datorita pachetelor ce le cumparam ca daca investesti in contul de joc este normal , deodata ce te faci ful , perlele nu mai ai pe ce le cheltui decit sa le transformi in cristale pentru achiziti rachete si alte itemuri si bufuri iar perlele pe cheite ce le transformi in munitie ,itemuri etc .. din care tragi sa produci coroane care se fac foarte greu si este cheltuiala mare , pentru un jucator ce nui lipseste nimic nu conteaza ce pret plateste cind este sa cumperi cumperi , acum costurile de la piata neagra este si un micut avantaj pentru cei mucuti sa aiba si ei cu ce face eventul si sa faca si ei un pic de provizi pe barcute nu trebuie sa ne ofensam daca neam vazut mari , trebuie sa ne gindim la toti ca este nevoie de jucatori noi sa fie mai frumos acest joc ... eu unul sincer cred ca cine munceste pe map si stringe are cu ce sa joace cu sau fara investiti cit despre boti cum zici tu treaba lor cum si ce fac asta nu inseamna ca pentru citiva jucatori sa traga ceilalti ce joaca regolar iar acei oameni de la BP ar trebui respectati pentru casi pierd timpul lor pentru a munci din greu sa putem avea acest beneficiu sa ne bucuram de stfel de jocuri minunate unde ne putem pierde timpul liber si uita de stresul acumulat la munca .... Bafta la joc...:)

Modificat ultima dată: 18 Ian 2019
  2. SattiS

SattiS Junior Expert

Nu credeti ca pretul munitiei congelante de la piata corsarului discrimineaza jucatorii mici, cu lvl mai mic de 27 care nu au coroane pentru a putea achizitiona mai multa congelanta decat oferta de la punct de comert, si ca incurajati baietii destepti care acum sunt pe mari la vanatoare de coroane24/24h?

Modificat ultima dată: 19 Ian 2019
  3. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

pai daca o luam asa.. daca Bp.ul punea pretul congelantei respectiv a cheilor event la un pret mai scazut.. dupa erau comentarii de genu: "pai cei mari au resurse si acum isi fac plinu si iar nu e corect "
    o fi eventu slabut .. sau mai bine zis mau greu pentru cei mici.. dar da tuturor posibilitatea de a achizitiona niste iteme respectiv bufuri la un pret mai scazut :)
    suntem noi mai afurisiti de nu suntem multumici niciodata de niciun event :p
    oricum event precum cel cu Corsari si razbunari nu a mai fost si nici nu o sa mai fie :D
    PEACE!!

4. SattiS

SattiS Junior Expert

Remarca mea nu este pentru pret, este vorba despre echitate, despre sanse egale de a achizitiona munitia congelanta.Jucatorii noi, de nivele mai mici au aproape sansa 0% de a achizitiona munitie congelanta de la piata neagra, daca au facut coroane pana acum la NPC-uri, cu siguranta au foat folosite la maxim pentru dezvoltarea abilitatilor , pt achizitionare HP, locuri de arme si a lvl-lui.

5. Devil

Devil Scriitor în devenire

SFVIKINGSHONOR

6. detalii despre designuri ? momentan doar de unul stim ala de la clasament si nava mare ! dar acel ciocan unde e?

7. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Si care e propunerea ta in acest sens? pentru cei mici sa fie pretul de 200-300 de perle pentru 1k munitie? In felul asta isi pierd toti jucatorii motivatia de a mai creste in level!
    Tu ai impresia ca cei mari duc lipsa de cheite si de alte iteme? Daca tot precizezi ca au milioane de perle si sute de mii de cristale, cu ce crezi ca ii impiedica sa cumpere cheite cu 4-5 cristale sau cu 2k perle! Si chiar de isi umpla contul cu 100k cheite in cit timp crezi ca le consuma, crezi ca in tot acest timp nu va mai face rost de alte perle si cristale? Au pus un pret avantajos si pentru cei "micuti" si acum iara-si revine discutia pai bine bine dar cei mari isi umpla sacii comparativ cu cei micuti! Cum nu o dai nici o data nu e bine chiar daca le punea gratis cu o limita de 1 milion munitie si vreo 500 cheite, aparea intrebarea de ce ati pus limita,cu ce sa mai jucam eventul!

(Laura) și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  8. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

balaurul ala mai da si el recompense eventul astA?

9. Neptun

Neptun Guest

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  10. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

am tras 150 k munitie dau cu 130 de mii
    vin 400 salve balaurul are 450 mil parca ceea ce inseamna 15 mil eu am facut 60 de mil si nu am primit nimik deci numai mintiti lumea

11. mydyla

mydyla Conte forum

... jucatorii astia mici nu a iesit niciunul dupa eventul de iarna sa spuna cat si ce si-au facut pe barca , cine a jucat si-a facut si posibil s-au gandit ca va urma alt event si trebuia sa-si opreasca din ce au castigat sa aiba si pentru eventul asa . Acum ca se vrea dintr-un foc sa se faca pe barci ce nu au facut luni de zile ...scuze , o barca activa (nu bot) poate iesi la finalul zilei cu un castig daca stie cum sa-si gestioneze resursele . Este un joc de strategie care trebuie un pic gandit . Cat despre munitia congelanta acele barci mici care nu pot achizitiona acum, congelanta , vor avea de jucat 1 an sa creasca in lvl . Niciodata pe Seafight nu a fost event pentru barcile mici , ca de un timp incoace eventurile se axeaza mai mult pe jucator si nu pe grup de jucatori ... cei care ar putea ajuta barcile mici nu mai au cum .... fiecare este pe cont propriu ...

12. prikindelul.

prikindelul. Scriitor în devenire

ai dreptate, e foarte bun jocul pentru barcile mici la fel ca si cel de iarna daca ai o strategie iesi cu mult pe plus, faceti va rog un calcul : cat costa 2 cristale fara rabat si daca este mai mic de 1000 de perle este normal ca este bun :) eu am ramas fara cristale acum dar am strans multe chei care imi vor prinde mai bine decat sa urc acum abilitatile caci mai sunt event de cristale iar la munitia de zapada daca iesi chiar si usor pe plus e foarte bine ca acumulezi gratis munitie cea ce o tragi pe nave de coroane

13. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

din greseala evbemntul trecut imi luasem 30 mil zapada dar nu am facut suport sa imi dea inapoi perlele am rabat si membru taisuri mai am 12 mil si deja am scos pot sa zic de 2 ori mai mult decat am bagat in acea munitie deci pot sa zic ca este un event bunicel

14. [Lycan]

[Lycan] Începător forum

• Balaurul Midgard:
    În funcție de daunele provocate, ești recompensat cu puncte de experiență, Perle și Reputație cu Sigurd

Doar tragi la el sa il distrugi ,recompense uita sa dea

15. Neptun

Neptun Guest

• Balaurul Midgard:
    În funcție de daunele provocate (minim 3% daune) ești recompensat cu puncte de experiență, Perle și Reputație cu Sigurd

16. in functie de daunele provocate (minim 3% daune ) esti recompensat cu nimic multumesc pentru raspuns.am tras la balaur si nu mam ales decat cu munitia consumata si am dat mai mult de 3% daune.ori cum de tot ...........

17. parerea mea batae de joc.........................

18. 2019-01-23 03:30:19
    Ai primit 4x Sigurd Lundgren reputație.
    2019-01-23 03:30:19
    Ai scufundat nava lui Balaurul Midgard.
    Ai primit 65465 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 137622 x Perle.

19. in momentul cind cota de jucatori ce trage la Balaur depaseste nr maxim de exemplu dau 30 sau 40 jucatori la el si 10 jucatori dau daune peste 300 k plus dam cu dragoane sau Lionsfire avind si maestrul rachetelor sunt 10 rachete ceea ce inseamda 300sau 400k daune salve ,iar ceilalti se joaca cu daune cuprinse intre 80k si 175 k iau doar cei 10 recompensa pentru ca ceilalti nu reusesc sa atinga pragul de 3 % daune , depinde de norocul fiecarui .

20. Asa o fi ca tine nu te contrazic dar ori cum nu mi-se pare corect sa prapadesti munitie pe care o puteai folosi la alte joc.dar asta e cei dela bp nu au fost nici odata corecti...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.