Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

In aceasta rubrica puteţi comenta update-urile anunțate în AMS faza 1 . Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

sa vedem cat de fiabile sunt modificarile:)
    sunt de apreciat intentiile :) sa speram ca nu va fi valabila zicala aceea ca si drumul spre "intuneric" este pavat cu intentii bune =))

stima

3. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

deci mi se pare ok dar tousi nu inteleg de ce nu se iau masuri impotriva asa zisilor trisori si veniti cu schimbari care ne afecteaza pe toti??

4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

E OK?Eu am viteza melcului....am impresia ca ne-am intors in epoca de piatra!!!!
    Daca iti pui vele iti creste putin viteza dar tot cu viteza intai ma misc,full castele pe viteza si abilitati si ma misc precum acum 3 ani cind am inceput jocul>((

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  5. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

modificari interesante,totusi nu cred ca trebuia marit damage.Si viteza,chiar asa,merge nerus mai repede...

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  6. -S.O.S.-

-S.O.S.- Novice forum

De ce nu mai functioneaza Duplicatorul?

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  7. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Mai nenea Nolti, ia repara tu velele de elita si o sa ai viteza pe care trebuie sa o aiba nava ta.

Parerea mea e ca acest update este foarte bun.

Modificat ultima dată: 17 Feb 2014
  8. •Shummy•Őήέ•

•Shummy•Őήέ• Începător forum

Nu merge duplicatorul.... asta da update... :((

9. Noltisor-RO

Tie iti convine sa dai 500 perle pt repararea lor dupa fiecare scufundare?

10. Spirit_Breaker

Asta nu imi convine, si cred ca nici celor de la BP nu le convina cand o sa vada ca userii nu o sa se mai bata la fel de mult ca inainte (pentru ca dupa o scufundare trebuie sa repari vele iar costul e prea mare + ca devine stresant sa echipezi nava cu vele dupa fiecare scufundare).

O solutie ar fi daca s-ar face diferenta intre userii premium si cei fara premium =>
    - userii premium sa nu plateasca sau sa echipeze nava cu vele
    - userii fara premium sa aibe costurile actuale + echiparea manuala a barcii cu vele.

Edit:
    Am luat 10 scufundari, am stricat + reparat vele, deja am nervi si imi vine sa deloghez.. Sper ca cei de la bigpoint ca o sa se mai gandeasca la chestia cu velele, pentru ca noi jucatorii, intram sa ne relaxam pe acest joc.

Modificat ultima dată: 17 Feb 2014
  11. *-*Nutzu*-*DNG

*-*Nutzu*-*DNG Novice forum

este o porcarie prea mare cu velele..nu iti permiti sa repari velele non stop..la war iti iei 40 sunk-uri..dai mai mult pe reparare decat pe munitie...
    Se putea stopa altfel botii de luminite...de ce sa suferim toti din cauza altora..

Spirit_Breaker apreciază asta.
  12. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

am observat o schimbare, poate este intentionata..numele de Tentacle a fost schimbat cu Tentakel :)

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  13. ***ENGLEZU***

***ENGLEZU*** Începător forum

aveti idee d c nu ma pot loga pe harta mari?

14. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

15. mydyla

mydyla Conte forum

Mda ..fara cuvinte ... in afara de faptul ca ma misc (!!!) schimbari nu vad
    AMS-ul ne-a facut praf si pulbere pe toti ...si pe boti si pe ...neboti ????

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  16. Spirit_Breaker

Pro AMS:
    # bug fixat- dupa scufundare te arata unde esti, nu in alta locatie
    # HP ceaun scos - in sfarsit s-a facut ceva bun
    # puncte viteza scoase din luminite
    # damage mai mare - ar fi trebuit sa fi fost schimbat damage-ul de mai mult timp

Contra AMS:
    # Velele, - deja sunt stresat de repare + echipare... :(
    # Daca am HP mic barca nu imi merge cum trebuia sa mearga + ca am carmaciul activat la castel. Carmaciul de la castel = 0 dupa acest update.

17. LaurentiuC

LaurentiuC Novice forum

e bun up-date-ul , din punctul meu de vedere .
    singurul minus pana acum descoperit este viteza . dezastru !!!

18. ☆MĄĐŁЄχ☆†

☆MĄĐŁЄχ☆† Începător forum

cred ca asta a pus capac la tot ... imaginati`va un war cu 200 de nave intr`o harta .. daca ai avut ghinionul sa fi scufundat .. adio.. te mai loghezi a 2 a zi .. va fi imposibil sa iesi din harta cu viteza asta .. cum mydyla a postat mai sus "AMS-ul ne-a facut praf si pulbere pe toti ...si pe boti si pe ...neboti ????".. felicitarile noastre!!

*croco*, ~Sexy-Ship~ și ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  19. Noltisor-RO

Am intrat in valul 17 sagitarius si mi-au aparut 20 de nave frate:))
    Cate nave are valul 17?mai stie cineva?

2 nave papa vodun, 2 mambo 4 yasri si 10-12 de alea rosii...nu am retinut denumirea.

20. Paul1988

Paul1988 Începător forum

Si uite asa ne lasam de joc. Ne miscam in reluare, se blocheaza..poate daca ne`am lasa de joc mai multi o sa se usureze server`ul si o sa mearga mai bine:) daca asta vreti..mai bine ne ziceti..nu ne mai chinuiti asa

ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.