Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

o parere sincera: extraordinar de slab asa zisul asta update tehnic... cu ce mama lui ne ajuta pe noi? sunt buguri de cand lumea si nici pana acum nu au fost rezolvate si voi va chinuiti, zica-se, cu prostii d-astea...

dany_dany25121979 și ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  2. AzaZeL

AzaZeL Scriitor în devenire

Preferam sa fie rezolvata problema cu Flash Player Crash decat update-ul asta ....care este un pic cam exagerat in privinta vitezei.

3. eu am intrat in valul 8 capricornus si erau 18 nave, leam facut apoi in valul 9 iar multe. am dat logout imediat si nu am mai intrat pe mare.

narcis008 apreciază asta.
  4. narcis008

narcis008 Novice forum

foarte tare! Chiar îmi place!

5. narcis008

narcis008 Novice forum

se va schimba mult jocul în bine!

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Acum sunt numarul de nave care ar trebui sa fie.

Daca nu o sa faca ceva cu viteza navei , degeaba au facut damage-ul mai mare si au fixat anumite buguri...

7. narcis008

narcis008 Novice forum

ai dreptate, Spirit! Sunt încă multe de schimbat!

8. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

acest update la unii a crescut dmg la altii a scazut dmg [cum este si cazul meu]. cum se calculeaza dmg-ul ala de se intampla asa ceva?

acest update este direct moarte clinica pentru cei mai mici ,fara premium.
    de cand cu update-ul asta am stat sa repar incontinuu ,ma misc cu viteza luminii stinse, si nu mai zic ca m-am plictisit sa tot imi pun vele.

faceti ceva cu jocu ca e la pamant!!!

dany_dany25121979 apreciază asta.
  9. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

10. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Rusine! Am pierdut 3 ani din viata!

11. BlackCata

BlackCata Novice forum

Sagittarius valul 30. 10 nave cu 630 k hp...

12. mydyla

mydyla Conte forum

Intrebare .... nu exista nicio posibilitate de a revenii la ce a fost ?

Daca nu ... in stilul asta nu pot juca ...ma bat si la 100.000 de hp abia se mai misca nava ... trist ...foarte trist .Cred ca intr-o saptamana ma lucuiesc de joc .
    Pentru cei care folosesc programe de luminite sau mai stiu eu ce , ne-ati facut KO pe toti ... in loc sa faceti ceva ptr eliminarea lor ...ne-ati bagat in aceiasi oala .
    Am investit timp si bani in jocul asta sa ajung sa ma misc ...mai deloc ???
    Bafta si ..."tineti-o tot asa ".

13. sorinaccio

sorinaccio Începător forum

Mai bine eliminati luminitele de pe harti,bagati mojo ca recompense la npc-uri,iar duplicatorul puteti sa vi-l bagati undeva,...in arhiva ,de ex., ca oricum fac pariu ca nu il mai achizitioneaza nimeni

14. RΦŪΔ

RΦŪΔ Novice forum

2014-02-18 09:32:05 Nava ta are acum 662 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:31:57 Of, aceasta a fost o capcană! Din păcate, nava ta a pierdut 39 HP.
    2014-02-18 09:31:54 Nava ta are acum 164 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:31:49 Nava ta are acum 307 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:31:45 Ai primit 10375 monede de aur.
    2014-02-18 09:31:40 Nava ta are acum 209 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:31:37 Of, aceasta a fost o capcană! Din păcate, nava ta a pierdut 23 HP.
    2014-02-18 09:31:32 Ai primit 19 PE (puncte de experiență).
    2014-02-18 09:31:25 Ai primit 21 PE (puncte de experiență).
    2014-02-18 09:31:22 Ai primit 19 PE (puncte de experiență).
    2014-02-18 09:31:21 Ai primit 21 PE (puncte de experiență).
    2014-02-18 09:31:15 Ai primit 11158 monede de aur.
    2014-02-18 09:31:10 Nava ta are acum 198 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:31:07 Ai primit 22 PE (puncte de experiență).
    2014-02-18 09:31:02 Of, aceasta a fost o capcană! Din păcate, nava ta a pierdut 31 HP.
    2014-02-18 09:31:00 Nava ta are acum 181 puncte și este întărită să călătorească mai departe.
    2014-02-18 09:30:59 Nava ta are acum 487 puncte și este întărită să călătorească mai departe.

Dupa ce ca viteza e cum e,trebuie sa pierdem timpul pt recompense de genul asta?Pai cu viteza asta,pana adun mojo sa deschid o harta,cred ca apuca nepoti mei, pe care nu ii am inca ,sa joace acea harta bonus!Poate ca ar trebui sa scoateti capul din cutie domnilor,sa ganditi mai global,ca stiti vorba aceea,"padurea nu se vede de copaci".Asteptarile jucatorilor sunt mult mai mari decat oferiti voi in acest moment!Vorba colegului de mai sus,mai bine scoateti luminitele,si bagati mojo la npc-uri!

unuplusunu și TIRANUL apreciază asta.
  15. zana*maseluta

zana*maseluta Începător forum

Din cate stiu eu... exista un castel care creste viteza navei atunci cand duci pe tine multa munitie cu greutate. Din cate am inteles odata cu scoaterea luminitelor cu puncte de viteza toata munitia este fara greutate, in acest caz va rog sa imi spuneti si mie ce utilitate mai are acel castel?

16. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Castelul de la prova(chila) are acum acelasi rol ca si castelul de la pupa:
    chila niv.6= +9 viteza cand nava este normala sau distrusa(100%<>34%hp);
    pupa niv.6= +12 viteza cand nava este normala sau distrusa(100%<>34%hp);
    locuri pentru carmaci niv.6= +60 viteza cand nava este in flacari(33%<>0%hp).

17. Zeusian

Zeusian Comisar forum

mai nene, eu am inteles ca ati b..usit viteza impotriva botilor, dar ei fug de rup pamantui cu viata apropape zero!! cum se poate asta domnilor admini??

18. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Domnilor admini,
    Hai sa recunoastem:
    1. de vreo trei ani, cam tot ce s-a adus ca "imbunatatire" nu a facut decat sa strice jocul si mai mult (incepand cu micsorarea recompenselor din hartile bonus si culminand cu prezentul AMS, iata de abia faza 1);
    2. parerile jucatorilor vechi, cu experienta si destula cotizatie varsata la bp (nu e cazul meu dar pot recunoaste adevarul) nu sunt luate nici macar in discutie ce sa mai zic in calcul;
    3. botii -pe scurt- au crescut ca painea cu drojdie, vezi punctul 1 ;
    4. discriminarile s-au accentuat si, exponential, au crescut si nemultumirile jucatorilor;
    5. daca, prin 2009, jocul reprezenta o relaxare si pt cei cu bani si pt cei fara -ca boti erau prea putini si prea mici- acum nu mai e pt nimeni, doar pt cei de la pctul 3;
    6. vorba lui roua "Poate ca ar trebui sa scoateti capul din cutie domnilor,sa ganditi mai global..."

19. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

:))) sunt fanul tau, aici ai punctat bine:))))

20. Ṩocrates

Ṩocrates Novice forum

LASATI-VA FRATILOR DE JOC SI DE A MAI POSTA ASEMENEA 'CITATE'...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.