Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Nici nu vreau sa ma gandesc la AMS Faza 2 :((

AMS Faza 1
    1) Pe beta nu am vazut sa fie problema asta cu viteza.
    2) Ati bagat 10-15 nave in plus in bonus in loc sa mariti HP-ul pt ca ati marit damage-ul. O mutare negandita, trebuia sa mariti HP-ul npc-urilor ( ex: ati mariti damage-ul cu 5%, mariti hp-ul total al unui bonus cu 5% ). Eu nu mai fac bonusuri, inainte de update mai citeam ceva pe net si trageam la cate o nava, acum sunt exagerat de multe si mi sa scarbit sa vad 25-30 npc-uri ca vin dupa mine + ca am viteza asta de melc.
    3) Daca in 2 saptamani nu se rezolva viteza, va salut si gata.
    4) Acest update cu viteza omoara acest joculet si ar fi pacat... :(

Modificat ultima dată: 18 Feb 2014
    dany_dany25121979 și ĄŁЄχ☆† apreciază asta.
  2. narcis008

narcis008 Novice forum

ai dreptate Erik! Merge din bine în mai bine! :))))))

3. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

ce dmg ti se pare ca au marit astia ca eu dadeam 2100 minim acum o luna... la fel dau si acum. viteza intradevar a crescut. dar doar la navele npc din bonus...

narcis008 apreciază asta.
  4. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

Deci in urma marelui update numai probeleme jocul merge mai prost decat deobicei si cand sunt multi jucatori la un loc se blocheaza mai rau ca inainte ... barca se misca intr un stil aparte mai ceva ca la Editat
    Scoaterea punctelor de viteza o mare prostie daca esti scufundat intr o harta inamica esti mancat cum s ar spune si cand repari ca sa se ridice velel trebuie sa repari o gramada ca sa te poti misca decent...
    Transmite-ti mai marilor de la BP ca daca vor sa strice jocul se descurca de minune !!!

☆MĄĐŁЄχ☆† apreciază asta.
  5. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

faceti ceva cu jocul ca este in moarte clinica!

6. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

nu mai merge sa ma conetez pe mare (si nu este de la internet) , abea am reusit sa ma loghez pe pagina seafight....

7. Dj~Smigel

Dj~Smigel Novice forum

Ar trebui putin scimbat la viteza navelor din bonus si cat despre viteza de pe harti cred cai ok ..ce mai copilasi nu mai va merge boturile :) sa o lase asa ca sa va ofticati si mai tare

8. narcis008

narcis008 Novice forum

oare cît o mai ţine jocul?! 5,6 ani?! Dacă continuă aşa se duce pe rîpă!

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

repari prea incet?
    nu i nimic, te rezolva...sectiunea PAYMENT,ai acolo design care repara cu 20% mai repede, daca vrei sa ai acest avantaj cumulat celui de hp, pv si daune incearca-ti norocul la bokor

in ultima vreme incearca constrangerea jucatorilor sa joace investind euroi

din cate stiu jucam acelasi joc...eu unul n am observat nici o diferenta la damage(la al meu)... si nu la toti jucatorii apar mai multe npcuri in valuri, se pare ca tu te numeri printre jucatorii mai norocosi:)

Modificat ultima dată: 18 Feb 2014
  10. narcis008

narcis008 Novice forum

la payment nu cred ca mai e designul ala

11. nu mai imi merge nici matrozul lv 5.inca am premium si nam ramas fara de el vreo 2 ani.cand am cumparat matrozul lv 5 sa specificat ca nul pierdem decat daca ne expira premium.acum vad ca nu mai repara in mers.ma poate lamuri cineva ce se intampla?

12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

este este...

13. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

o mare bataie de joc,macar sa fi lasat aceeasi viteza si cand navele au hp mic.NU VREAU NICI O INFORMATIE IN PLUS PE HARTA MARII,si asa ingreunata vreau doar sa reparati problema cu flash-ul si sa faceti ceva cu viteza ca va bateti joc de noi

14. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Multumesc pt ultimii 4 ani ,ultimul sa nu uite sa inchida lumina .

dany_dany25121979 apreciază asta.
  15. Toχic

Toχic Novice forum

Au fost aproape 5 ani mai buni sau mai rai insa acest update a pus punctul pe i:).Spor la joc !

16. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

Tehnicieni de la Bp se pricep doar la stricat ... Cica dupa restart au reparat ... au reparat pe ... Praf si pulbere...

17. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

nu s-a reparat . trebuia reparat nr de sclavi, nu s-a facut, animatia frati de arme inca este si avem ceva nou, in momentul in care tragem in ceva viteaza navei scade.
    vai de voi si vai de noi, ne omorati incet :)

18. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

am un booster de PEL si nici ala nu mai functioneaza :)).Of,of,of

19. a scazut si raza de vedere.mai are vre-un efect castelul super telescop?cand atac ceva aia nava merge in reluare sau scade viteza si mai mult.:( si cand iau tortuga la cateva secunde nu mai este lumina vizuala pe nava chiar daca tortuga este activa.

20. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Viteza de la castel e buguita? Vad ca sunt unii cu nave mici care nu cred ca au upg la castel pe viteza si merg la fel de repede.. :(
    Cred ca nu e singurul castel care nu functioneaza...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.