Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

A existat o problema in cadrul castelelor aferente provei. Ea a fost corectata in cadrul patch-ului de astazi. "Locuri cârmaci" funcționează acum corect.
    Vom cere o verificare a celorlalte castele. Multumim.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. =Decadent=

:) Unde dai si unde crapa.
    Da, intr-adevar se pare ca exista o problema cu super telescopul. Problema a fost deja transmisa echipei tehnice pentru investigare si rezolvare.
    Idem pentru eroarea de vizualizare in cadrul luminii Tortuga.
    Legat de viteza navei in timp ce ataca un NPC - este o problema aparuta dupa restartul de astazi. A fost transmisa mai departe. Multumim

Modificat ultima dată: 18 Feb 2014
  3. =Decadent=

Multumim pentru sesizare. Problema a fost deja inaintata spre investigare.

4. =Decadent=

Va rog sa va adresati suportului si sa solicitati o verificare.

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Va rog frumos sa lasati numarul mic de NPC-uri ( cum era inainte de update ) sa cresteti hp-urile vechilor nave. O turma de nave face lag + ca nu stau sa selectez 100 de nave pe val, e stresant... era mai ok inainte cu putine nave ca puteam sa ma uit si la un film cand faceam bonus..

6. =Decadent=

Acele bug-uri sunt corectate de o echipa tehnica. Update-ul tehnic este menit sa ajute aceasta echipa, urmand sa scada timpul de investigare si remediere a problemelor care, inevitabil, vor aparea pe parcursul timpului. Uneori ceea ce nu se vede este mult mai important decat evidentul.

7. =Decadent=

Da. Practic, pentru a avea o nava cu o viteza maxima este nevoie sa aveti toate cele 3 castele de viteza la nivel 6.
    Chila + Pupa va ajuta in stadiile 1 si 2. Locuri pentru carmaci va ajuta in stadiul 3 cand nava este foarte avariata.

8. =Decadent=

Sistemul de castele a suferit de asemenea modificari.
    FAQ-ul din forum va fi si el actualizat in curand.

9. =Decadent=

In principiu, nu.
    Asa cum probabil ati vazut si in podcast-ul publicat in forum in luna decembrie, aceasta a fost prima faza a unui sistem mai complex ce urmeaza a fi implementat in joc in acest an. Modificarile sunt si vor fi semnificative,; nemultumirile sunt alimentate si de faptul ca au survenit erori dupa implementare. Speram ca acestea sa fie rezolvate in scurt timp.

10. =Decadent=

Da, pentru a schimba design-ul navei este necesar sa stati nemiscati, sa nu fiti atacati sau sa nu atacati la randul Dvs. pe cineva. As spune ca acest lucru corespunde realitatii.
    Viteza de la abititati are un rol important ca preponderenta, nu neaparat ca valoare.

11. -S.O.S.-

-S.O.S.- Novice forum

Am si eu o intrebare. S-a scos cumva Premium-ul de la cufere?

12. =Decadent=

Nu. Nu s-au facut schimbari la recompensele primite din cuferele incuiate.

13. SeafRO

SeafRO Duce forum

Daca o nava are 600k hp si ramane cu 33% inseamna ca este moarta pe mare din punct de vedere al capacitatii de a se misca la 198000 hp !!! Este incredibil si inadmisibil asa ceva. Sunt muuuulte nave elita care nu au 198000 hp iar ei se vor misca in voi in timp ce cel care a muncit sau a investit bani ca sa faca un cont bun ramane mort in larg. Cum puteti sa ganditi ca asa ceva este normal? Normal ar fi sa "moara" pe mare la o valoare mai mica de 25-30k hp sau similar iar de la caderea panzelor pana la aceasta valoare viteza sa ii scada procentual cu cat veti considera voi la fiecare 20k hp. Oare nu asa ar fi correct Allia?
    Spor la reparat erorile ca au aparut multe.

unuplusunu apreciază asta.
  14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Citand anuntul vostru si realitatea, conform ultimelor modificari facute, viteza navei nu mai este afectata de cantitatea de munitie existenta in cont. Vreau sa imi spuneti acum de ce ne luati posibilitatea de a profita de [​IMG] Chilă de la Prova pentru care am cheltuit o gramada de perle si nu la rabat. Acel castel este creat pentru a putea incarca munitie pe nava si a nu pierde viteza daca va aduceti aminte. Ar trebui sa ganditi toate aspectele cand luati o decizie radicala si sa va asigurati ca rezolvati toate neajunsurile inainte sa o implementati.

Pentru a rezolva aceasta problema aveti, din cate inteleg eu, urmatoarele variante:
    1. Acest castel va da viteza suplimentara navei, in mod identic cu [​IMG] Pupa
    2. Ne returnati perlele care sunt echivalente acestui castel pentru a le folosi la alt castel si il dezactivati / inlocuiti pe acesta.
    3. Reintroduceti viteza diferentiata in functie de gradul de incarcare al navei cu munitie (fara a lua in calcul punctele de viteza care au fost scoase si bine ati facut deoarece erau profitabile 99% pentru robotei si nu pentru jucatori).

Alta varianta nu prea vad acum dar poate o gasiti voi fiindca eu sunt putin nervos acum si este posibil sa ratez vreo varianta. In ordinea preferintelor dar si a usurintei de rezolvare a problemei din partea voastra ar fi varianta 2 urmata de 1 si de 3.

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Inca o faza super tare referitoare la viteza: barele elita (chiar si cele de aur) ar trebui sa dea un plus de viteza dupa cum era in descrierea lor. Eu am 10 punti rafinate cu bare elita pe ele si am facut o liniuta cu cineva care nu avea bare elita. Surpriza sau nu, am mers toata distanta unul langa celalalt, fara nici cel mai mic avans pentru mine. Ce veti face in legatura cu aceasta problema sau, mai exact, cand veti face ceva?

16. mydyla

mydyla Conte forum

Dle admin allia ... am citit raspunsurile date la problemele aparute si la nemultumirea noastra vis-a-vis de acest nou sistem ... nu stiu de ce acest joc in ultimii 2 ani a suferit modificari din ce in ce mai .... neobisnuite . Eu (nu cred ca sunt singura), imi doresc jocul de acum 3 ani , atunci cand m-am apucat sa joc .
    Haideti sa aruncam o privire tot in ograda BP-ului si anume la PIRATE STORM ... acolo de ce merge bine ..nu cade flashul , nu se blocheaza ... sunt eventuri destul de bune si de dese si culmea ...au o viteza fantastica navele .
    Aici ati tot introdus noi item-uri , care s-au suprapus peste unele bug-uri existente ..ori au functionat ori au fost numai de pictograma .
    Printre altele , acest super ,mega AMS ...a vizat roboteii de luminite ... carora le-a redus viteza !!!! Eu nu am folosit acest program ...daca tot ne puneti in linie dreapta pe toti ... as vrea sa am si eu beneficiul de care a profitat unul cu program ... mojo , perle ...capcane , hp , glod ...tot ce se aduna ...si asta pe 1 an de zile .
    Stiu ca este absurd ...dar si acest update este absurd . Dau in npc si in timpul atacului ...ma misc ff greu ... la 424.500 hp de baza !!!!
    In loc sa implementati acele lvl noi , pe care le asteptam de 1 an si jumatate ... si eventuri bune (ultimul ...a fost bun desi castigul nu se vedea in perle ... era in cristale) la care sa tragi si sa cheltui perle ... dvs ne bagati mana in buzunar ptr ...alte castele !!!
    Oricum am observat ca niciodata nu s-a tinut cont de parerea jucatorilor ... scriem aici asa sa avem unde sa ne varsam nervii ...in rest e apa de ploaie ...
    CLIENTUL NOSTRU - STAPANUL NOSTRU .... la dvs a suferit o grava mutatie ... interpretati cum vreti .
    Pacat de acest joc ... foarte frumos , nu acum ... in trecut ...

Modificat ultima dată: 19 Feb 2014
    TIRANUL și ßα®®α©μdα[❶] apreciază asta.
  17. SeafRO

SeafRO Duce forum

Daca tot ati facut ca npc-urile sa aibe acelasi hp IDENTIC oare de ce nu ati dat si aceleasi recompense? De ce nu avem si noi o putere de foc mediate identica pentru toate salvele? Macar sa traim toti un SF de clasa B sau C cu suprematia robotilor care fac oamenii sclavi si pentru care toate fiintele vii sunt egale. Nu vi se pare ca stricati totul?
    Sa nu uit: apreciem ca daca adunam luminite o ora facem lejer milionul de gold din ele. Super tare nu? La perle cand facem milionul intr-o ora?

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

Faceti ceva cu miscarea in reluare a navelor: o trimit spre o luminita, imi apare sus mesajul ca a luat-o dar nava mai merge 5 minute pana la ea. Ne pierdem vremea urmarind miscarile de melc ale unor nave in loc sa ne relaxam. Mult prea multe erori dupa aceasta modificare. Ati reusit sa ingropati jocul chiar atunci cand incercati sa il salvati. Pacat.

dany_dany25121979 apreciază asta.
  19. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Eu nu inteleg ceva, serverul Beta a fost deschis pentru a testa mega AMS. Daca au fost probleme inca de la testare de ce ati continuat sa implementati pe un server PLATIT, ADICA UNDE NOI CLIENTII COTIZAM UNII MAI MULT ALTII MAI PUTIN. Server Beta= server de test fara "cotizatie". Ne tot spuneti ca exista erori si stiti, sa va scuzam , da am cam obosit sa va scuzam pe banii nostri.
    Erori in defavoarea noastra : si ce daca le rezolvati la sf asteapta
    Erori in favoarea noastra : in max 30 min restart.
    Chiar va bateti joc de noi. Rusinica

|Ą.Đ.Y| și TIRANUL apreciază asta.
  20. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Mai frumos e ca acum, in timp ce tragi la un NPC/PLAYER viteza navei scade semnificativ.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.