Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si lista de erori continua (acum ca sunt de joc sau de conceptie chiar mai are vreo importanta?):
    - este aberant modul in care vreti sa reparam si sa punem panzele pe nava ... dureaza 5 ani stimati dezvoltatori si admini ... poate reusiti sa faceti un simplu buton pe harta pe care dai clic si panzele sunt reparate si puse pe nava fara sa mai umblam 5 ani prin deposit (acolo sa intri numai daca vrei sa pui panze gold in locul celor elita :))
    - inteleg ca vreti sa stopati viteza botilor dar deja au gasit rezolvare fiindca am vazut nave care alergau jumatate de harta pe secunda prin urmare nu prea ati rezolvat cine stie ce
    - ce ati spune sa pastrati procentul de viteza pe care il doriti dar sa mariti viteza de baza a tuturor navelor cu 100%? poate asa vom reusi sa traversam o harta in mai putin de 15 minute ... in cazul in care nu stiti traim in secolul vitezei si nu toata lumea are rabdare sa priveasca o nava care se misca 10 campuri pe ora si asta cu panze elita si full reparata

Sa va mai spun si altele sau sa va iert? Oricum observ ca am umplut o pagina cu erori.

Va urma ...

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Na ca revin chiar mai repede decat speram: daca tot ati redus viteza navelor de ce nu ati umblat si la cea a npc-urilor si in special la cele din hartile bonus? Daca iti cad panzele in bonus ajungi la scoici in cazul in care nu dai cu elite fiindca navele merg mai repede ca tine plus ca au range si damage sanatos. Haideti sa faceti ceva bun pe ziua de azi si rezolvati aceasta problema. Cu numarul de npc ati rezolvat? Mi-a fost frica sa intru in Rac sa aflu.
    O zi buna.

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu v-am salutat, nu mai intru 7 zile, ca nu are rost sa joc, au distrus astia jocul. Mai intru dupa 7 zile sa vad daca s-a schimbat ceva cu viteza + velele ( ca nu stau sa repar vele toata ziua si sa merg in reluare + ca e LAG!!! ) , si daca nu s-a schimbat nimic dupa 7 zile -> sa joace echipa de la Seafight acest joc ca eu renunt.

4. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Eu am facut harta Rac sau Cancer si am facut doar o deplasare in plus fata de data trecuta inainte de update asa ca nu vad plangerile voastre.Mentionez ca fac aceasta harta fara distanta si sunt foarte multumit.Dupa parerea mea toti plangaciosii sunt cei care utilizau programe de adunat luminite.Pe ei i- afectat foarte tare acest update.Felicit BP !

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu ne plictisi cu astfel de mesaje fiindca ori lucrezi la ei ori ai pe cineva acolo. Habar nu ai ca cei care culegeau luminite o fac in continuare nestingheriti si nu I-a lipsit decat de acele puncte viteza de care beneficiau oricum mai toti jucatorii vechi fiindca in 4 ani de cand au aparut sau chiar mai bine sigur au adunat cantitati consistente. Ca sa intelegi si tu ceva: punctele viteza te ajutau sa mergi mai repede in special cand aveai cave multe. Nu trebuie sa te stresezi fiindca botii au deja conturile full la castele si abilitati deci tot au viteza fiindca schimba pe legba.
    Daca esti atat de multumit joaca-te singur fiiindca ultimele modificari au afectat negative TOTI JUCATORII !!! Iti sugerezi sa scoti nasul din taste si sa incerci sa vorbesti cu oameni reali. Cine stie, poate vei descoperi ca nu esti singur pe lume si exista - Doamne fereste - o intreaga umanitate dincolo de fereastra monitorului.
    Si cum poti sa ai tupeu sa vii singur si sa spui ca este perfect si multumiri si pupari de poale cand ai 6 pagini inaintea ta de oameni care se plang de erori si de joc imposibil? Poate tie ti se pare normal sa alergi la fel de repede cu unul care are punti de carton dar mie nu. Si, in cazul in care nu ai inteles, viteza este numai o mica eroare din muntele care au aparut.
    Cum au spus si altii inainte, de ce oare nu ati testat jocul cum trebuie inainte sa il introduceti pe toate serverele unde oamenii dau bani ca sa joace? Cumva a expirat termenul limita si a trebuit sa il bagati asa ca sa nu luati suture sau ce s-a intamplat? Eu numai variant asta o pot inghiti fiindca a doua este lipsa profesionalismului si nu vreau sa cred ca cei care produc acest joc sunt adunati de pe strada si nu au habar ce fac.
    Am o rugaminte pentru administrator: ori dati bataie cu rezolvarea erorilor ori inchideti serverele o saptamana si intram pe urma cand toate sunt bune si frumoase.

6. mydyla

mydyla Conte forum

"ai facut o deplasare in plus " - tradu :)
    "plangaciosii sunt cei care utilizau programe de adunat luminite" ... asa ai dedus tu ?
    Inteleg ca ai vechime pe jocul asta , nu?

7. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

Buna ziua personal cred ca este cazul sa se revina la viteza navelor dinaintea update-ului deoarece uneori este imposibil sa te bati in noua formula si mi-as dori sa isi exprime toti cei nemultumiti parerea aici. Cred ca e timpul ca BP sa asculte si parerea noastra. NU UCIDETI JOCUL.

8. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

deci velel pica cand mai am 50-60% din HP, e normal asa ceva?
    eu zic ca velel ar trebui sa cad cand mai am 20-25% din HP

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Ce ar fi sa dai cateva detalii in plus, cu ce ai facut pergamentele, daca mai sunt nave in plus, cum ai reusit sa faci navele cu distanta si tu fara cu acea deplasare? poate in valurile 1-5 pe fiecare val :)
    eu nu folosesc nici un fel de program si nu sunt multumit de update, ma asteptam la cu totul altceva in conditiile in care vazusem beta. dar pe beta erau ghiule de event cu o perla mia sau chiar 5k, iar tunurile sufletiste se puteau lua la un moment dat cu o perla bucata. sa tot joci asa :)

PS ai grija la urechile acelea ca iti vin atat de bine incat playerii ar lua ban numai daca s-ar intreba daca sunt adevarate sau nu :)

10. simbad68

simbad68 Junior Expert

eu tot nelamurit sunt..de fapt care era eroarea care trebuia reparata?

11. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Cand apar modificari in hartile bonus -si multumesc colegilor de joc mai curajosi si mai curiosi decat mine ca ne tin la curent si pe cei cu mai putine veleitati de pirat!- normal este sa fim anuntati OFICIAL despre ce este vorba asa cum se intampla odata, cand eram anuntati despre ORICE modificare permanenta adusa jocului (indiferent ca ne convenea majoritatii sau minoritatii... ).
    Cum sa nu fiu de acord cu ce scrie seafRo, Zeusian, Tiranul, mydyla etc. si cum sa nu zic/fac si eu cum zice Spirit_Breaker mai ales in tacerea asta asurzitoare a celor de la care asteptam lamuriri mai clare?
    Au mai fost chestii ... hai sa zic bizare, dar, faza 1 asta, da cu jocul de pamant. Si cu noi.

PS Nu mai pierdeti timp sa comentati si mai ales nu va enervati cu personaje gen Jkar, ca nu merita si ne fac sa uitam de ce am intrat aici cu adevarat: SA NE RELAXAM JUCAND UN JOC (pe care eu unul il placeam mai mult cum era mai demult)!

12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

in hartile bonus evectul este exact invers, daca ii cade vela la npc prinde viteza...

13. dany_dany25121979

dany_dany25121979 Novice forum

nu apuca atata max oluna

14. VLAD

VLAD Talent de excepţie

sa fim seriosi, asa a fost si atunci cand au bagat npcurile pe tip ofensiv

15. BoBo

BoBo Junior Expert

Nu e doar de adunat luminite frate,nu te poti bate,nu poti face nimic,traversezi o harta in 10 minute? Bataie de joc,esti scufundat,pana pui velele te scufunda aia de n ori -.- frumos update,marca BP :) bagati inapoi viteza si nu stricati jocu' de tot :) va rugam :p sa nu uitam ca velele de 4 ofera viteza mai mare ca cele de 5 ^^ cel putin asa e la mine :) Sunt altii care au 100k hp in cap,si au o viteza de intrece pe unu care are ceva castele...sa nu uitam lagu' :) se da la insula,sar 10 pe tine,si viteza ca sa fugi,din parti,te intrece calico :)

Modificat ultima dată: 19 Feb 2014
  16. THe.PRiEST.

THe.PRiEST. Începător forum

Eu consider ca principalele probleme care trebuie reparate sunt :
    1. blocarea navelor la war ,cind suntem mai mult intr_o harta.
    2. clash-ul faceti ceva sa nu mai apara aceasta eroare ( am avut moamente cind am incercat si 20 de minute sa ma loghez si nu am putut din cauza acestui clash)
    Daca un event e bun sau nu, daca sunt mai rare sau mai dese aceste eventuri nu sunt probleme de joc, dar sa nu poti juca dupa ce ai investi bani,timp si ai crescut pe joc, vrei sa il joci in conditii bune, acestea sunt problemele care ne dor de atita timp.
    Asa cum au mai spus si alti colegi de joc vrem sa jucam ca acum 3 ani fara sa ne blocam, sa putem intra intr-o harta 200 de nave fara clash-uri sau bocari colective sa te ia capul,adica sa joci in conditii optima mai ales daca si cotizezi,nu credeti?
    E ca si cum ai cumpara un produs si l-ai primii gata stricat.
    Deci astea sunt problemele ,rapotatile BP si aratati ca nu sunteti indiferenti,dati-ne o sansa sa jucam din nou acest joc cu placere nu ne ignorati (suntem multi) faceti odata ceva sa mearga.
    Editat.

Modificat ultima dată de către moderator: 20 Feb 2014
  17. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Eu cred ca Bigpoint ar trebui sa pastreze proprietatile castelelor care au fost achizitionate, nu sa le schimbe dupa bunul plac. Hai sa fim seriosi cati dintre noi au facut castelul "Loc pentru carmaci" in locul "Pupei".

18. ady002

ady002 Începător forum

Acuma nu mai inteleg nimic care dintre alea 3 castele te face sa mergi mai repede?

19. eu am facut 1 punct la castelul ,loc pt.carmaci, dar asta cand au bagat castelel si din greseala.deci clar nimeni nu la facut siapoi sunt ceva perle sa facem alte castele la lv 6

20. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Iti spun eu ce fac acum si te-as sfatui sa faci la fel.
    Eu nu mai fac nici un upgrade la castel pt viteza, pentru ca dupa acest upgrade nu se mai merita sa faci. Poate sa faci upgrade dupa ce se rezolva viteza. Asteapta sa vezi AMS faza 2, sa nu ai surprize :))))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.