Feedback Runda de discutii - AMS faza 1

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 17 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dragutule, eu am absolut toate castelele pentru viteza dar BP mi-a anulat unul dand posibilitatea tuturor sa care oricate ghiulele vor (pentru care eu am un castel facut). Despre fix acest castel este vorba. In cazul in care nu vor sa returneze perlele atunci sa ia dreptul de a cara ghiulele fara limita, eventual asa cum era inainte: peste 1 mil iti moare nava pe mare si vin eu si te scufund ca am castelul de viteza. Ai inteles stimabile? Sau iti convine sa ii fure pe altii ca sa poti fi si tu mare important pe mare? Vrei sa te misti repede fa-ti castele!

2. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Simultan cu rezolvarea problemelor legate de castele devenite inutile intre timp, poate ar trebui sa ne oferiti (si sa ne anuntati, va rog, din prima pagina, cum se facea odinioara ...) resetarea abilitatilor gratis o perioada, pt ca ne faceti sa ne reconsideram multe din "planurile" mai vechi de joc.
    Multumesc anticipat!

Spirit_Breaker apreciază asta.
  3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am facut acel castel special pentru ca imi oferea posibilitatea sa ma incarc cu munitie si sa am viteza. Am toate castelele pentru viteza facute si nu imi convine ca BP sa mi le anuleze dupa bunul lor plac. Daca mi le anuleaza atunci sa imi dea perlele inapoi si am terminat discutiile. Daca nu atunci sa revina la ceea ce face acel castel.

Spirit_Breaker apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.