Feedback Runda de discuții: Apariția Casiopeei

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Pai sa inteleg ca tu nu ai tras la nicio nava care dadea perle ???
    Alea nu le vad nicaieri in enumeratia ta .
    A fost un event bun , nu stralucit ... dar bun , s-au facut cristale si item-uri garla iar unii au facut si .... perle :)

Modificat ultima dată: 3 Iun 2015
  2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

:) doar cristalele au contribuit la cresterea navei cu o abilitate, restul sunt consumabile, pe care am dat 1 milion perle. asa calculez eu. bafta

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

la cateva. nefiind in nici o alianta, posibilitatea de a scoate nava event si de a trage la ea a fost foarte mica. din 7-8 sute de broaste fioroase omorate, nu am scos nici un distrugator.
    bafta

4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Nemultumit forever!
    Sunt multi jucatori care nu au rezultatele tale,dar spun ca a fost un event bun.
    Mai calculeaza putin si ai sa vezi ca da cu plus!
    Multa bafta!

5. mydyla

mydyla Conte forum

ar trebui sa specifici si faptul ca joci de unul singur ... si chiar daca aveai norocul sa scoti un distrugator nu stiu daca apucai sa tragi la el prea mult ... bafta :)

6. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

Domnule moderator sa imi raspunzi si mie la intrebari ca sa vada jucatorii ce fel de joc joaca si ce fel de oameni calificati il administreaza inainte sa inchzi topicul caci eventul sa incheiat si tare teama imi este ca nu ai sa raspunzi si ai sa inchzi direct topicul...

7. Dark_One

Dark_One Guest

=Decadent= apreciază asta.
  8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu există o lista oficală publicată cu jucatorii care au primit premiile la tragerea aleatorie. Creditarea premiilor respective poate fi vazută doar de castigatori in jurnalul de bord. Cu parere de rau, nu va pot oferi informatia solicitata, pentru nici unul dintre serverele existente.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va multumim pentru participarea la runda de discutii. Evenimentul s-a incheiat.

Topic inchis!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.