Feedback Runda de discuții: Apariția Casiopeei

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Pojega~vis~

Pojega~vis~ Începător forum

tr sa dechizi un cufar

2. ZDRAHON

ZDRAHON Începător forum

am level 5 si ma trimite in level 9 pentru prima misiune, frumos...

3. Pojega~vis~

Pojega~vis~ Începător forum

asa am patit si eu tr sa-i dai stop misiune si sa accepti din nou si merge

4. Acis

Acis Scriitor în devenire

Designul asta Executioner il va castiga doar jucatoru de pe locu 1? Nu va aparea la Piata Neagra?

5. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Ma duc in 12/2 sa fac misiuni si ma trimite in harta de 3

6. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Super event!! Pacat ca dureaza doar 30 min(timp in care faci toate misiunile)
    Dupa misiuni nu prea mai ai ce sa faci.....nave event 1 la 3 ore si pt un tun si o harta bonus sa trag la insula testoata 24/24 nu prea e rentabil pt mine.
    Asa ca spor la event.....ne auzim la urmatorul.

7. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

da s-a schimbat si la cufere ?? sau e o problema de nu da suflete...?

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Aceasta optiune este activa doar pe serverele care beneficiaza de binecuvantarea testoasei. Deci veti putea beneficia de acest lucru, incepand de maine daca server-ul Dvs. o activează.

9. Cum de se face sa tragi peste 200k cava in cassiopea si sa nu apari deloc in clasament?Vreau si eu lamurire?

10. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Daca ai Forta Cassiopeei ce se intimpla?

11. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Ce avantaje îmi conferă Forța Cassiopeei?
    Dacă serverul tău reușește să-și atingă obiectivul zilnic, veți primi Forța Cassiopeei. Când pe serverul tău este activată Forța Cassiopeei, vor exista de două ori mai multe Țestoase de vânătoare și doar jumătate din numărul de Țestoase bătăioase! În plus, cuiburile de țestoasă dragon (mai multe detalii în continuare) vor avea mai puține HP ceea ce înseamnă că vor fi mai ușor de distrus.

12. Deneb

Deneb Avansat

sa speram ca urmatorul event va fi mai reusit

13. salecs14alecs96

salecs14alecs96 Novice forum

da ... daca iei scufundare , dupa ce ai tras in testoasa , nu mai primesti nimic ... fiind mic , mi'e si lehamite sa dau la ea ca vine cate un "bastan" si-mi iau o teapa mai ceva ca melodia de la Casa Loco

edit - chiar e nesimtire frate , fara suparare sau jigniri dar eventul e penal ... pana acum daca nu se remediaza problema ... si mai tine si 18 zile eventul , na fa altceva daca mai stii ce ...

edit2 - In marile de 1 nema oua ?

Modificat ultima dată: 15 Mai 2015
  14. Zeusian

Zeusian Comisar forum

naspa rau

15. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

trebuie sa-i provoci minim 500k daune

16. mydyla

mydyla Conte forum

Sa speram ca forta Cassiopiei , va mai salva ceva din eventul asta ... din pacate este praf , fata de eventul de ziua mamei :)
    Am cautat in mai multe harti , testoase de vanatoare , abia am gasit , foarte rare ... si alea bataioase sunt mai rare ca nava behemoth :)
    Si cireasa de pe tort ... la cuiburi la jumatate din ele am luat sapiente .... am 11.000 mi-am propus anul asta sa ajung la 50.000 :)

B0UNCE, Deneb și salecs14alecs96 apreciază asta.
  17. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

O singura intrebare mai am...unde sunt navele event?

18. VLAD

VLAD Talent de excepţie

bagati mai multe cufere si nave event, credeam ca daca avem activa forta casiopeei va fi mai bine dar nu prea se vad schimbari....

19. ~X-Treme~

~X-Treme~ Novice forum

Am 500 radiante si 70 blestemate , la cufere da radiante , la testoase de vanatoare tot radiante , testoase bataioase nu gasesti deloc ... Cum strangem 900 blestemate sa cumparam mascota?

20. **DYDU**

**DYDU** Novice forum

adminii unde sunt navele event?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.