Feedback Runda de discuții - Armada Morților 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 2 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Armada Morților 2016. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

=Decadent= apreciază asta.
  2. -SpawN-

-SpawN- Novice forum

ce 'iteme' o sa gasim in cufere?

3. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Am inteles ca a mai fostu eventul asta si NPC-urile erau cu hp mic sau erau prea putine. Sper ca nu-l bagati asa la misto...

A primit cineva bufful de cristal de la eventul trecut ca eu am scris la suport si nici acum nu am primit buff-ul..

4. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Sa inteleg ca eventul asta nu e si cu harponeala...

5. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

mascotele de anu trecut vor fi ?

6. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

cred ca da

7. morbius666

morbius666 Novice forum

VEDETI CA RECOMPENSELE DE LA CUFERE SUNT "PREA BUNE" SA NU LE SCHIMBATI

8. VLAD

VLAD Talent de excepţie

• nu știu cum a fost ultima dată dar acum nu e bine...din 100 de chei mai mult de 2.500 muniție n-am prins la un cufăr (am auzit că ar fi unele de oferă 6.000 muniție...doamne ajută!!!poate găsesc și eu:p) și astea destul de rar, pe lângă asta ați scos și sufletele de la cufere.
    • îmi aduc aminte că înainte erau cufere ce ofereau garantat o recompensă ce consta în suflete blestemate/radiante+cristale, amulete etc și că erau unele de ofereau cam 15.000 muniție(+/-).

9. -SpawN-

-SpawN- Novice forum

tot pe praduiala !? praduitorilor
    1-cufere putine
    2-cuferele nu dau bestemate si radiante
    3-event slab ,prada putina ...

10. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

event ce se poate faca la cava daca esti activ
    daca si acum va plangeti.... eu am luat skinul in 9 ore de joc

11. Serry_Ann

Serry_Ann Novice forum

Dupa restartul de la ora 6 ,numarul de puncte pe care il am nu mai corespunde cu cel din clasament...poate reusiti sa remediati problema pana la sfarsitul eventului.Multumesc!

Modificat ultima dată: 5 Aug 2016
  12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

...de ce ai impresia că toată lumea e dispusă să piardă 9 ore din 24 pe jocul ăsta?

13. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

si acum am luat si mascota.Deci eventul asta l-am terminat din punctul meu de vedere (vroiam mascota si skinul doar) in 14 ore de joc.
    Cine se mai plange ca e un event slab inseamna ca vrea si luna de pe cer si vesnic e nemultumit

Filiρ apreciază asta.
  14. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Nu am nici o impresie dar eventul e excelent chiar si ptr incepatori.Totul e sa fi activ

15. De ce nu merge finalizata penultima misiune? a mai patit cineva asta?

16. vali.eu

vali.eu Novice forum

Si la acest event trebuia sa dati cu bata-n balta. Dam 1000 perle/cufar si "cei mai norocosi" gasesc 51 praf sau 25 placi agwe. Comoara super-pretioasa. Sa tot cumperi chei pentru cufere.

17. vali.eu

vali.eu Novice forum

La fel si la mine. Acceptat - facut - nevalidat. O iau de la cap si aceeasi poveste.

18. **RA**

**RA** Avansat

identic si la mine...

19. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Armada mizeriilor trebuia sa se numeasca eventul. Nici nu mai loghez la mizeria asta.

20. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Vesnic nemultumit esti.Se trage in cava deci consum perle zero.Amiralii dau profit maxim si apar si des in harti.Tu ce vrei copilash? Totul gratis? Zau ca nu inteleg asa zisi jucatori ca tine...
    Cu 4 milioane cava am luat si mascota si skinul.Acum imi ramane sa adun de ce iteme mai vreau sa-mi iau

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.