Runda de discuții - Armada morților

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 8 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Din care mai scazi minim 100k pentru a scoate amiralul si vezi ca te opresti undeva pe la 100k perle ... daca sunt si alea. Oricum, la event iesi pe plus daca ai noroc de amiral, daca nu pierzi toate perlele din cont inainte sa iti dai seama ce se intampla (cam ca mine cand am facut Marcelle dar am ratat cativa amirali si uite cum s-au dus 600k perle din cont pe suflete inutile - desi trebuie sa recunosc ca nu am pierdut prea mult din ceea ce avem la inceput fiindca pe acestea le-am adunat tot la acest event).

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu primesti puncte pentru ultima lovitura, doar pentru cele mai multe daune. discutia este mai veche si au spus ca aceasta ramane singura posibilitate de a castiga puncte de clasament in orice event. imi este lene sa caut postul respectiv, te las pe tine sa faci asta :)

3. conteaza si serverul. mai ales un server care nui asa plin de jucatori.

4. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Mda, se pare ca pana la urma vreti sa nu mai tragem deloc la eventul asta. Daca pana acum mai puteai faca un Admiral Nemilos in 2-3 barci, acum iti vine tot serverul la el.

5. Mr_Zooom

Mr_Zooom Novice forum

Aici ai dreptate . Si nici nu poti sa faci faza cu "hai ca ii 4 noaptea si nu e nimeni pe sv" , deoarece tot o sa dai de polonezi , italieni , turci etc.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Problema este cam asa: munitia consumata pe npc pt a scoate eventul + munitia consumata la amiral => maxim 100k perle profit. Daca tragi in harta gildei si esti super full atunci poti sa mai adaugi undeva pe la 50k perle dar mai mult nu prea castigi. Poate cu noile tunuri dar cine sa le aiba deja, cu atat mai mult cu cat sunt exclusiv la Bokor?

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dupa ce ca bagasera ceasornicul acum mai afiseaza si sus. De fapt, daca stam sa ne gandim, oamenii au observat ca nu prea mai trage nimeni la event si baga hartile unde apare ca sa mai traga totusi cineva. Oare acum nu se mai blocheaza jocul? Oamenii astia dau cu stangul in dreptul si acum isi mai dau si peste mana. Jocul se transforma treptat intr-o piesa de Caragiale.

~cristinutza~ apreciază asta.
  8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

te inseli, Caragiale este mic copil pe langa bugpoint

9. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

ai dreptate,dar 1 intrebare pe ce server? sincer din ce ai postat tu da de gandit in felul urmator: garantat nu e un server care sa aiba multi playerii incerca faza asta pe oricare din EG iti garantez ca nu ai sansa sa il faci singur(probabilitate de 1la mie .mai ales ca e acum afisat unde apare nava...) si asa daca esti pe un server mort te intreb ce faci cu munitia...perle...ca doar e seafight si distractia e cand scufunzi/sau esti scufundat nu sa pescuiesti......maxim am luat 400k de perle pe EG 1 asta pana nu a fost faza cu afisarea amiralului /harta acym 100k e sarbatoare...deci iar e event la butonul logout...bafta

10. spider

spider Scriitor în devenire

sincer nu inteleg ce le'a trebuit sa schimbe .. era bn fara sa vada toata lumea unde iasa... ca si asa se tragea la event... si chiar mai mult decat se trage acum

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

pentru ca existau jucatori care ieseau in castig, normil, si au schimbat in asa fel incat sa piarda toata lumea :)

12. aurash_cta!

aurash_cta! Începător forum

inca apar navele vechi pe mare iar cele noi nu prea le gasim...pe langa asta navele event vechi nu sunt luate in calcul la admiralul nemilos....:(

13. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

mariti probabilitatea de aparitie a navelor de event zombie!

14. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Imi poate spune cineva,sa-mi explice cum s-a schimbat eventul si daca faci mai multe perle\sufllete de la noile nave?

15. ßα®®α©μdα[❶]

Am cumparat ieri acest design si am observat ca nu are Safir presat (niv 2) 10.000 VP

16. ßα®®α©μdα[❶]

faci mai multe perle/suflete deoarece consumi mai multe munitie la ele.

17. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa cititi aceasta postare.

18. aurash_cta!

aurash_cta! Începător forum

unde gasim noile nave pentru ca pe gl3 de la hartile de 14 in jos nu am vazut nici un odette ostentativ:(?

19. ßα®®α©μdα[❶]

navele noi apar din cele vechi

20. mydyla

mydyla Conte forum

Implacabilul iar are probleme ... l-am activat , mi-a disparut cercul dar pv-ul si dmg-ul nu au revenit :(((

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.