Feedback Runda de discuții: Armada morților

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 16 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

macar pe ultima 100 de metri a eventului dublati recompensele sa fie asa cum scrie in anuntul oficial

2. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Eventul a fost (ca in a 2-a parte e ok in continuare pentru cine are prea multa munitie si timp liber si chiar nu are ce face cu el) unul bun. S-au putut face milioane de perle de cei care au avut in primul rand sute de teleportari. Pentru cine a investit anterior in cufere si a avut teleportari bravo s-au scos la acest event. Pentru restul la noroc... dar cam oricine a putut face cateva sute de mii de perle lucru pentru care doresc sa multumesc celor de la BP.
    Ar fi frumos daca pe viitor s-ar rezolva problemele in care se baga nave event la care trage tot serverul (cum e acum din nou la Admiral) si daca s-ar oferi si posibilitatea sa se cumpere teleportari la piata (ar mai echilibra situatia cu cei ce au posibilitatea sa traga la nave in orice harta si i-ar ajuta mult pe inceptori avand in vederea ca acum cam 90% din jucatori sunt full la castele cel putin).

Barosanu.No.1 apreciază asta.
  3. simi2

simi2 Mogul forum

Si cand te-ai trezit era apa in casa, nu?
    Eu sunt unul dintre cei care nu sunt full la castele si te asigur ca mai sunt ca mine. Din cauza ca nu am folosit cardul. Din punctul meu de vedere (si a celor de nivelul meu) a doua parte a acestui event nu este nicidecum buna. Hp navelor event nu este nicidecum corelat cu valoarea recompenselor iar aparitia a doar unui amiral a creat o nebunie. nici gand sa castigi sute de mii de euro. am folosit teleportare de multe ori si chiar cu teleportarea ajungeam prea tarziu. Asa ca daca in prima parte a eventului mai puteau face ceva si cei mici, a doua parte a eventului lasa de dorit.
    Parerea mea.

4. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

prima parte a fost bunicica the13thwarrior am folosit 45 de teleportari din 100 si doar 500 de mii de perle am scos si in a 2 parte e rau ca la unele nave dai jumate de hp si apare nava cu scot vodoo care da cu 10 blestemate sau radiante mai mult ca cele normale si ca sa il faci consumi triplu munitie la el adika cum am scirs mai sus 2,5 munitie

5. maresal-01

maresal-01 Novice forum

2015-06-25 16:39:05Ai scufundat nava lui Odette cea Împuțită.
    2015-06-25 16:39:05Ai primit 70 x Suflete blestemate.
    2015-06-25 16:39:05Ai primit 33710 PE (puncte de experiență).
    asa mai zic si eu

6. VLAD

VLAD Talent de excepţie

2015-06-25 16:31:28Ai scufundat nava lui Alphonse cel Putred.
    2015-06-25 16:31:28Ai primit 4211 x Muniţie devoratoare de suflete.
    2015-06-25 16:31:28Ai primit 11840 PE (puncte de experiență).
    2015-06-25 16:43:01Ai scufundat nava lui Alphonse cel Putred.
    2015-06-25 16:43:01Ai primit 3655 x Muniţie devoratoare de suflete.
    2015-06-25 16:43:01Ai primit 13073 PE (puncte de experiență).
    dacă ar da toate așa o recompensă...ar merge să tragi cu muniție elita(event)

7. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

ca un raspuns la cei ce mi-au raspuns mai sus:
    In primul rand am mentionat ca am considerat eventul bun in prima jumatate, a 2-a jumatate am zis ca e buna doar pt cei cu teleportari in rest nu ai ce face...
    In al 2-lea rand conteaza foarte mult cand folosesti acele teleportari...
    eu am avut la dispozitie 6 teleportari in prima jumatate si 1 teleportare in a 2-a si pana acum am facut 300 000 de perle + achizitionat mascota cu 10% in prima jumatate si 100 k perle in a2-a jumatate a eventului...

sunt un jucator slab care nu are nici castele nici nustiu ce abilitati...
    astfel pe baza acestor argumente pentru mine a fost un event bun si sper sa mai existe asemenea evenimente...

si sa-ti puna 1 milion de perle pe tava pentru fiecare event nustiu cati s-ar mai tine de acest joc fara sa mai ai nici o provocare...
    si asta e parerea mea de pana acum...

8. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eventul asta a fost mai linistit pentru ca este doar 1 singur amiral care apare...dar daca apareau 3-4 o data te asigur ca erau la batai pe mare...jocul este seaFIGT, prima si cea mai mare provocare SUNT si vor fi CEILALTI JUCATORI.

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

ar fi fost mai bine...si nu mai dereglau nici aparitia admiralilor(calico si lucia)

10. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

unde ati primit asa ca eu am primit
    2015-06-25 21:11:57Ai scufundat nava lui Alphonse cel Putred.
    2015-06-25 21:11:57Ai primit 11963 PE (puncte de experiență).
    2015-06-25 21:11:57Ai primit 1890 x Muniţie devoratoare de suflete.

2015-06-25 21:08:04Ai scufundat nava lui Alphonse cel Putred.
    2015-06-25 21:08:04Ai primit 12709 PE (puncte de experiență).
    2015-06-25 21:08:04Ai primit 1879 x Muniţie devoratoare de suflete.

11. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

sa inteleg ca nu toti jucatori primesc dublu doar unii dintre ei ca eu am facut vreo 30 de alphonse cel putred si mai mult de 2000 de munitie nu am luat

12. victor

victor Junior Expert

un event destul de bun :)

13. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Asa da, asa discutam, felicitari pentru decizia de a baga foliantele.

14. victor

victor Junior Expert

hehe multumim pentru teleporturi si skinul Blood Bone :)

15. mydyla

mydyla Conte forum

p poza cu skin-ul de la piata ...se poate ?
    are Decadent o tema cu toate skin-urile , dar nu o gasesc :)

16. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

17. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

acuma 1 zi cand ma-m uitat parca am vazut 100 k congelanta acuma au redus la 50 k

18. -~BLACK_SEA~-

-~BLACK_SEA~- Novice forum

2015-06-28 16:04:33Ai scufundat nava lui Marcelle cea Șchioapă.
    2015-06-28 16:04:33Ai primit 52 x Suflete radiante.
    2015-06-28 16:04:33Ai primit 75892 PE (puncte de experiență).
    ce e bun in treaba asta????bataie de joc

19. Marie-Galante

Marie-Galante Novice forum

Eventul nu a fost rau. Mizerabila a fost si este gestionarea misiunilor. Si ''acesta'' face din categoria acestor timpuri familiare noua - ''sublime intentii, modeste rezultate''. :)

20. Marie-Galante

Marie-Galante Novice forum

Schimba dioptriile :))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.