Feedback Runda de discuții: Armada morților

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 16 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Marie-Galante

Marie-Galante Novice forum

:)) Bleky - care esre stresul tau ?

2. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

2015-06-28 21:07:33Ai primit 2291 PE (puncte de experiență).
    2015-06-28 21:07:33Ai primit 5 x Suflete radiante.
    2015-06-28 21:07:33Ai scufundat nava lui Marcelle cea Delicată.
    fac nava pana la 250k hp si dupa cateva minute o scufund si bang 5 radiante :) CIORDEALA SI PROSTEALA PE FATA

3. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Cheile de la event ramase, la ce rata vor fi schimbate cu cheile normale ?

4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

5. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

Burning Ice
    10000x Muniție luminoasă
    50000x Muniție congelantă de asta era vorba acum 2 zile erau 100000x Munitie congelanta acum e doar 50000 deci shh daca nu stii despre ce e vorba

6. mydyla

mydyla Conte forum

De la inceput a fost .... 10.000 de luminioasa si 50.000 de congelanta :)

7. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Cu ce vor fi inlocuite radiantele si blestematele ramase pe cont?
    Banuiesc ca sunt jucatori care au de ordinul mii-lor si sunt nerabdatori sa stie din timp sa nu ii prinda iarna cu ele pe cont:))

8. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

.,un ***** de event ca deja am disperat nu pot sa joc 300 de jucatori pe 1 singura nava, lag, 20 % sanse sa [prinzi ceva din admiral daca nu ai teleportari ,am un lag infect cand sunt mai multi si nu cred ca as fi singuru :)

9. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Intra la optiuni/Grafic si bifeaza boost....doar asa ai sanse sa faci ceva bun la admiral

Modificat ultima dată: 29 Iun 2015
    _BRAINIAC_ apreciază asta.
  10. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

mydyla sunt bagate de 4 zile la piata neagra si la inceput erau 100 de mii congelanta

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Eventul s-a încheiat și încă am suflete! Ce fac cu ele?Piața neagră se va închide la sfârțitul zilei de 2 iulie 2015.
    Mai multe detalii vor fi afișate cu puțin timp înainte de încheierea eventului.

deci pe cand informatiile??

multumesc

12. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Ce rata de schimb au cheile ramase de la event ?

13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu este anuntat, asteptam informatii

14. VLAD

VLAD Talent de excepţie

mai sunt 3 ore din event si tot nu stim ce primim pe suflete...

15. S`W`A`T`

S`W`A`T` Începător forum

Foarte tare fratilor...mai sunt 3 ore de event si voi bagati mentenanta :)) Bravo BP

salecs14alecs96 apreciază asta.
  16. salecs14alecs96

salecs14alecs96 Novice forum

incompetenta ... trebuia anuntat inainte de mentenanta ... unii mai trebuie sa lucreze la event ... degeaba-mi sterge-ti comentariile , ar fi dragut sa lasati sa vada si restu' lumi ... degeaba pui tu decadentule pe forum , dupa ce s-a intrat in mentenanta ...ca noi ramanem cu buzele umflate din cauza incompetentei voastre ... frumos

17. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Din pacate perioada de mentenanta intrerupe intr-adevar progresul realizat in cadrul event-ului. Ramane de vazut daca vom avea sau nu schimbari in perioada de desfasurare a lui.
    Orice feedback este important si va ramane on, atata timp cat aveti grija la exprimare si nu incalacati regulamentul Forum-ului.

18. *dydy*

*dydy* Novice forum

din pacate acest maintenance putea fi anuntat asa ar fi fost normal.Si sa se prelungeasca durata eventului ,daca tot nu am putut beneficia de ea,din cauze...tehnice.:(:(:(

19. salecs14alecs96

salecs14alecs96 Novice forum

Nu e vorba despre limbajul meu, e vorba ca trebuia , asa ar fi fost normal si moral din partea voastra, sa anuntati mentenanta , cu cateva ore inainte daca nu chiar 24 de ore , doar mentenanta - "maine 31 februarie , mentenanta aproximativ toata dupa-masa" si gata , nu alte detalii despre implementare . Noroc ca s-au gandit aia sa prelungeasca eventul :)

20. VLAD

VLAD Talent de excepţie

UPDATE! End of Event: Tomorrow, 1st July at 18 pm
    The Event ends today at 18pm. The black market will stay for 2 more days. So on the following day of 3rd July at 12 noon, after the Black Market has closed, the Cursed & Radiant Souls will be exchanged for Agwes Amulets and Souleater Ammo at a ratio of 1 Cursed Soul for 1 Agwes Amulet and 1 Radiant Soul for 120 Souleater Ammo. Event Keys will be changed 1:1 for Treasure Chest Keys.

uitati domnilor admini un exemplu de profesionalism. cand era forumul vechi invocati scuza conform careia informatiile erau primite de catre dumneavoastra prin e-mail si de aceea dura mai mult sa le postati pe forumul romanesc...acum care mai este cauza???

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.