Feedback Runda de discuții: Bătălia titanilor 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 12 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ciresul

Ciresul Pretendent

Ptr ca sustii echipa care pierde :))) Daca citeai si tu forumul chiar aici mai sus.... nu mai trageai la nava decat daca erai in echipa castigatoare.Pe viitor citeste si tu forumul...lenesule :p

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Voucher-ul acordat pentru situatile relatate se gaseste in sectiunea de anunturi evenimente, aici.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Puteti sa descrieti contextul in care ati facut misiunile. Puteti face comparatii cu colegii Dvs. care au avut acces la toate misiunile. De asemenea se pot gasi similaritati cu cei care sunt in aceeasi situatie. La acest moment eroarea din cadrul sistemului de misiuni event este inca sub investigatie, prin urmare cat mai multe informatii sunt de ajutor.
    Multumim.

4. moscova

moscova Pretendent

Iti spun eu contextul meu: am luat prima misiune din 7-4 si dupa daunele de 1 milion am luat recompensa in 12-2. Eram in echipa Gaia, am tras si dupa in nave rosii si tot nimic nu apare. Acum intrebari:
    1) Ne creditati recompensele automat celor care nu putem face misiunile, retragandu-ne munitia corespunzatoare, sau ca de obicei va faceti ca ploua? Ca de rezolvat habar nu aveti!...si tot noi vreti sa va rezolvam bugurile ... si mai sunt 2 zile. Nu-mi spune de codul voucher, la eventul asta voucherul trebuia sa contina suflete! Nu alte prostii.
    2) de ce sunt mai scumpe la piata suflete radiante decat cele blestemate? Doar navele sunt cam identice, nu e mare diferenta! Va spun eu: pentru ca la alte eventuri o nava era 1000 blestemate si 300 radiante..si radiantele se procurau mai greu!!..dar acum se fac ambele la fel, si BP a dat enter la plata fara sa se uite, nu va merg nici misiunile sa faci suflete! INCOMPETENTILOR!
    3) daca suntem toti pe aceeasi harta, de ce nu deblocati tunurile voodoo pentru nivele mai mici ca 20? Cei de nivele peste 20 nu coboara mai jos de 20? Si atunci? Dam avantaje preferentiale?

Modificat ultima dată: 24 Iul 2016
  5. mydyla

mydyla Conte forum

atunci nu am reusit ...dupa restartul de la ora 6 dimineata si-a revenit :)
    aceeasi chestie o patesc si azi , nu stiu cat este de ok , unii fac altii nu ... avand in vedere ca sunt si suflete in joc ....

Modificat ultima dată: 23 Iul 2016
  6. moscova

moscova Pretendent

ai ghinion, azi dupa restartul de la 6 nu au mai reaparut restul de misiuni ..sac!

7. moscova

moscova Pretendent

Odiseea continua: dupa ce mi-am resetat toate punctele pe echipa verde(cu care am jucat 4 faze si la a 5-a nu mai da misuni DUPA PRIMA MISIUNE) si am schimbat echipa cu cea rosie, 'SURPRIZA', la cea rosie misiunile apar! Schimb inapoi in echipa verde si acolo tot nu da misiuni. Avand 700 suflete radiante toate din echipa verde, curios sa vad ce iese, schimb iar in rosie si fac prima misiune la rosii si IAR SURPRIZA : apare si a 2-a misiune :)) Concluzia: smecherii de la BP au zis: ia sa le dam la jucatori 60-70-80% din sufletele (blestemale SAU radiante, nu SI) necesare itemurilor importante de la piata si apoi ii blocam pe acea cale si le cerem bani pentru restul. Se pune o conditie in cod, ii arati fraierului de jucator ca nu mai are 'mult' sa cumpere ce vrea si...iese banul. Ne scuzam dandu-le jucatorilor 'garbage voucher' care nu contine sufletele de care ai nevoie, ci alte trasnai, ca firma oricum nu pierde nimic. Jucatorii care baga bani in acest joc...ce parere au de propria lor inteligenta in momentul in care bagi bani intr-un produs ca asta? Asa ca banii pe care ii asteptati de la mine..se vor duce la.............piscina :)

8. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Gresesti in ceea ce spui, am colegi care au luat tunurile voodoo, presupun ca alea te intereseaza pe tine, fara sa faca misiuni la ultimele 2 faze, eu nu am putut face misiuni nici la verde, nici la rosu, dar totusi ne descurcam. Exista posibilitati, daca stii in ce sa investesti.

9. moscova

moscova Pretendent

Bounce, cred ca nu gandim la fel. Un produs este bun atunci cand face ceea ce spune in specificatii. Scrie ca sunt 5 faze, nu poti accesa misiunile la 1,2...sau x faze. Spune ca trebuie sa faci daune minim 1% indiferent de echipa in care esti si vei lua perle si nu e respectat. Nu e respectat nici procentul de 1% cu echipa castigatoare, am facut doar 1 milion daune care inseamna 0.0013% la titan si tot am luat perle cu titanul castigator. Preturile la suflete blestemate e unul si la radiante e DUBLU, desi navele sunt comparabile ca si abilitati si costa LA FEL ca si nr suflete, pentru ca un bezmetic de la BP a dat enter la preturile vechi cand navele cereau un numar DIFERIT de suflete blestemate +radiante!! Dar daca tu te multumesti cu "lasa ca merge si asa, ne descurcam" e problema ta, numai ca data viitoare vor face la fel pentru ca unii zic lasa ca-i bine si asa. Eu as dori voucher cu sufletele lipsa, nu cu aberatii. Insa atat timp cat voi nu va respectati, nici BP nu o va face.

FreeSoul și butul1ca apreciază asta.
  10. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu ma respect, doar ca ma astept ca la event sa am ce muncii, nu doar sa stau si sa vina toate la mine, de asemenea, eu nu sunt de acord ca eventurile sa fie atat de usoare incat toti jucatorii sa isi ia tunurile voodoo (dau exemplu premiul dorit de toti la eventul asta), trebuie sa fie o bariera intre jucatori, nu pot exista doar castigatori, strategia si investitia (timp, munca, bani) celui mai bun sa fie rasplatita, in rest, pierzatorii se pot plange pe forum. Eventul a fost bun...s-au facut cristale, s-au facut perle, suflete puteai face, adevarat, a fost problema cu misiunile, dar sa vedem.

11. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Tu chiar nu ai inteles nimic din ce ti-a spus @moscova ... Mai citeste odata :

----------------------------------------------------------------------

Eventul are recompense bune dar nu toti utilizatorii se pot folosi de acele recompense pentru ca sunt buguite misiunile. Eu cred ca @moscova are dreptate -si cred ca toti jucatorii care nu au avut acces la misiuni (pentru ca au fost buguite) ar trebui recompensati cu sufletele din misiuni. Eu nu am avut probleme cu misiunile dar sunt multi jucatori care au.

12. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu inteleg ce vreti voi sa spuneti, dar nu pot spune nimic de misiuni, si eu am avut probleme cu ele si am pierdut 4 tunuri voodoo+suflete si ieri am pierdut 60k perle...dar am inteles de asemenea ca este o problema la sistem, si n-am ce face...degeaba tip la oamenii acestia pe forum pentru ca ei nu au vreo vina, iar daca BP-ul va decide sa dea o compensatie o va face pentru ca asa decid ei, nu pentru ca asa cerem noi. Pana una alta, am vrut sa demonstrez ca daca stii sa joci si ai resurse, te poti descurca si fara acele misiuni.

13. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

E adevarat ce spui, dar nu e bine sa gandesti "lasa ca e bun si asa rau cum e" , pentru ca ei o sa-ti ofere eventuri la fel (poate chiar mai buguite si nu o sa aiba nici un interes sa fixeze bugurile pentru ca ei stiu ca tu accepti cum ai mai acceptat pana acum) . Asta pe joc.. daca am construi avioane dupa mentalitatea celor de la BP am ajunge sa folosim balonul cu aer cald.

14. mydyla

mydyla Conte forum

Pai bine mai BOUNCE ... sunt de acord cu tine ca trebuie sa depui ceva efort la un event .... plangaciosii pe forum ... este cam exagerata remarca asta .... poate ca daca nu ne plangeam pe forum nu se bagau sufletele in cufere , eventul asta ... eventul trecut . la fel au modificat ceva la cateva zile de la inceperea eventului . Intr-un fel asta este si menirea forumului ... nu ?

15. moscova

moscova Pretendent

Ok, pe langa faptul ca FreeSoul a rezumat inca o data esenta, sa spun concret si ce pierd: am 744 radiante si voiam mascota de 1000 radiante. Cum la faza 5 nu mai pot accesa misunile, dupa prima, din cauza unui bug, nu mai pot colecta radiante (decat din cufere dar ar dura o eternitate si la un cost enorm). Sa le cumpar iar NU VREAU, pentru ca radiantele au ramas la pret DUBLU decat blestematele, si asta din cauza unui CASCAT de la BP care a activat ofertele 'ca de obicei', netinanad cont de faptul ca la acest event ambele suflete se procura la fel si au ACEEASI VALOARE, inclusiv navele egale pe care le poti cumpara. Si nu e ca la precedentele eventuri unde o nava era de ex. 900 blestemate si 400 radiante si acolo se justifica pretul dublu ar radiantelor caci se procurau mai greu. Deasemenea voucherul e egal cu 0, e o rusine de compensatie, eu vreau mere si tu-mi dai pere doar ca sa imi inchizi gura? Si in plus aveam monede Solon multe, acum apuca-te iar si de Platon pt. misuni care culmea, merg DOAR la ECHIPA rosie si nu la cea care voiam. Si NU VREAU sa platesc incompetenta si prostia angajatilor BP, este alegerea mea sa le arunc pe ...apa sambetei.

Modificat ultima dată: 25 Iul 2016
    FreeSoul apreciază asta.
  16. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Pai bine mai B0UNCE tu zici ca nu ai putut lua 4 tunuri , suflete , munitie , si perle.... eu nici nu le-am vazut la mine a mers prima misiune pe urma pauza.... dupa spusele tale si contrare afirmatilor colegului moscova ar trebui sa sar in sus de bucurie chiar sa ii felicit pe domni de la BP ..... si sa nu ma mai plang sa ma intorc la farmat.... vreau sa iti spun ca desi am iesit in top 20 la toate rundele , am strans poate mai multe suflete decat multi alti, totusi la sfarsitul acestui event uni care poate nu au muncit cat mine au in visteria lor mai multe avataje .... ex tunurile , perlele s.a .... la care eu nu am avut accest .... deci cea ce susti tu e cam invers .... nu crezi? moscova nu cred ca a spus undeva ca le vrea gratis.... pur si simplu vrea drepturile ce le are fiecare ca si mine defapt .... iar voucerele ce se dau sunt binevenite.... dar nu rezolva problema pt ca la sfarsit, desi am muncit amandoi la fel tu esti cu un pas in fata ...... nu crezi? deci teoriat ta pt mine pica iar moscova are dreptate in tot ce a scris si nu cred ca te numesti plangator de forum daca nu te multumesti cu un produs oricum ar fii el si vrei sa aiba calitatea promisa chiar de vanzator.....

Spirit_Breaker apreciază asta.
  17. Ciresul

Ciresul Pretendent

dragalasilor eu eventul asta de asemenea nu am avut acces la toate misiunile dar am starns 1000 de radiante de mascota si peste 10k cristale.Eventul a fost excelent char si ptr cei mici asa ca incetati sa va mai plangeti.Nu va convine, nu mai jucati copii.Mergeti in aer liber, la gratare...etc.

18. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Per total un event bun!!
    Pacat de lag......cum se strang peste 20 de nave intr-un loc deja serverul sufera si da semne ca nu ii prieste noua locatie Chinezeasca.
    Asteptam ca de obicei...... in ultimele 5 minute sa ne anuntati ce primim pt suflete.....:))

PS:Favoarea Reginei pt perioada de 14 zile cum se crediteaza? Eu unul nu am primit-o si am fost de 5 ori in echipa castigatoare.

Modificat ultima dată: 26 Iul 2016
  19. #crazy_wolf#

#crazy_wolf# Începător forum

"La sfârșitul eventului, toți jucătorii care au primit cel puțin3 puncte de echipă de la echipa câștigătoare, vor primi14 zile buff de cristal ."

am terminat de patru ori in echipa castigatoare si nu am primit bufful .. a mai intampinat cineva aceasta problema ?

20. -Mr_shark-

-Mr_shark- Scriitor în devenire

nici eu nu am primit-o si am fost de 5 ori in echipa castigatoare

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.