Runda de discuții - Bătălia titanilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

merci bo$

2. mydyla

mydyla Conte forum

Vad ca aparitia navelor scade propotional cu zilele ramase de event ...

3. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Eventul asta este facut doar pentru admini...sa joace ei ca eu am renuntat dupa prima zi!

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

ADMINI
    Mai este putin si se termina eventul. Ne spuneti si noua ce primim pe sufletele in care am bagat o gramada de perle si tot ne uitam la ele cum nu cresc de parca nu au destula ploaie?
    Multumim.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

hai ca primele zile au fost bune, chiar daca dupa prima zi navele au iesit extrem de rar dar macar mai puteai face perle pe cand acum nu se mai merita deloc sa tragi la event. Cine vrea cele doua geme pentru damage si scuturi mai trag ca in rest a murit cu totul ... abia daca mai vezi 4-5 jucatori intr-o harta care in prima zi gemea de playeri (si asta la ora "de varf").

6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

1 suflet=300 ghiulele fosfor :)):)) foarte tare bv bp

7. carlosmm

carlosmm Maestru forum

dc nam primit nimic de la clasament?au zis lacurile 101si250,am fost pe 101

8. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

a fost valabil doar ptr faza a 2 a

9. SeafRO

SeafRO Duce forum

O super mare bataie de joc dar ma asteptam la asa ceva dupa schimbul cu inimi contra suflete. Dar sa dai aceasta munitie slaba si fara sens mi se pare o ...
    Macar sa fi dat si ei 1 cristal ca iti era cat de cat util dar munitia asta pot sa o tina.

10. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ai tras la nava de event cu fosfor sa faci suflete , si primesti in locul sufletelor tot fosfor dar mai putin.. O mizerie

11. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

eu de cand au afisat asta nu am mai intrat pe joc sa se joace ei :))

-maximus-1979 apreciază asta.
  12. SeafRO

SeafRO Duce forum

... si primesti chiar jumatate din cate ai consumat, si asta in cel mai bun caz pentru cei care au damage maxim.

Nici eu. Am avut o discutie cu colegii si am intrat sa stresez putin adversarii si sa mai strang niste PB dar am delogat cu totul dupa 30 de minute. Pentru event oricum nu o sa mai intru fiindca nu se merita absolut deloc. Dintr-un event reusit au reusit sa il transforme in unul tipic romanesc si deja ma simt penibil sa le spun de 50000000 de ori aceleasi lucruri si sa vad ca nu sunt capabili sa inteleaga, ca nu vor sa evolueze si se multumesc cu mici smecherii si furtisaguri ori inselaciuni demne de cei care isi irosesc viata pe dupa blocurile gri.
    Doar ca distractie: stii cine sunt cei care au fost disperati la acest event? 99% au fost cei care folosesc roBOTeii, nu jucatorii care isi folosesc inteligenta ori contul. Interesant nu? Tot botii au avantaje din partea BP, nicidecum jucatorii corecti. Felicitari BP si fie ca salariile voastre sa ajunga sa fie platite de boti (traducere: va asteptam la intrare la metrou cu palarioara in mana si un text bine pregatit, nu ca jocul asta distrus si ingropat).

13. водкин

водкин Scriitor în devenire

in ultima faza a eventului era fain daca si la aparator gaia si razbunator oceanus sa primim suflete..pentru jucatorii mici care nici full tunuri nu au pe barca

Modificat ultima dată: 27 Aug 2014
  14. tralala

tralala Novice forum

cand se inchide piata neagra?

15. tralala

tralala Novice forum

niciun moderator sa raspunda?

16. mydyla

mydyla Conte forum

17. водкин

eu nu am inteles nici pana acum pentru ce sunt monedele Platon si Solon?..nici pe forum nu am gasit informatii despe ele ..(sau nu am cautat indeajuns)
    Pana la urma rog un admin sa-mi raspunda la intrebare ;)

18. Uzzy.

Uzzy. Guest

Monedele Platon, respectiv Solon sunt necesare indeplinirii unor misiuni in cadrul eventului.
    Misiunile pot fi accesate in portul securizat prin intermediul NPC-urilor Ajax si Cassandra.

19. водкин

mersi ;)

20. ☆Neo☆

☆Neo☆ Începător forum

Multumim pentru Buff-ul de cristal inexistent

Tragem la top ca nebuni si primim

2014-08-29 12:00:00Ai primit 250000 PE (puncte de experiență).
    2014-08-29 12:00:00Ai primit 30000 x Rugi.
    2014-08-29 12:00:00Ai primit 50 x Suflete radiante.
    2014-08-29 12:00:00Ai primit 275000 puncte de elită.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.