Runda de discuții - Bătălia titanilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Asa programatori - asa joc (slab)

2. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Cand rezolvati cu favorul reginei?.....am bagat 300k elita sa fiu in clasament!!!
    E frumos din partea vostra ca unii dintre noi sa se uite la alti playeri care il au deja?
    Chiar nu inteleg comportamentul asta al vostru.......no comment!!!!

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Nici eu nu am primit nimic,si am fost in top 100 de 3 ori la echipa castigatoare. Si la sfarsit de event am avut 4 puncte pentru echipa castigatoare.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Creditarea buff-ului Queen Legacy pe conturile castigatoare este programata pentru aceasta saptamana. Nu va pot oferi inca o data exacta.

5. Ender

Ender Scriitor în devenire

parca era vorba de inceputul saptamanii, citez:
    Problema necreditării buff-ului Queen´s Legacy este cunoscută și se lucrează la corectarea ei.
    Buff-ul va fi creditat pe conturile celor care au câștigat 3 sau mai multe puncte de echipă în cadrul event-ului în prima parte a săptămânii viitoare.

Azi e luni, sa vedem ce inseamna inceputul saptamanii la ei ca deja DECADENT s-a "sucit" :p

6. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

.. inceputul saptamanii este pana sambata :)) speranta moare utima
    rusineee

7. ~GodSon~un

~GodSon~un Novice forum

parca trebuie sa se schimbe atât sufletele blestemate cât și cele radiante in munitie fosfor 1 suflet= 300 munitie , sufletele radiante nu le mai am da munitie nam primit , ce se intampla?

8. =Decadent=

Creditarea munitiei inca nu a fost realizata. Vom reveni cu informatii legate de momentul rularii scriptului de creditare.

9. Eu inca nu am primit buff-ul desi aveam 4 puncte...de ce?

10. xxcanibaluxx

xxcanibaluxx Novice forum

uni primesc alti nu astai viata nai cei face

11. =Decadent=

Dintre totalul de 4 puncte: aveati minim 3 pentru una dintre cele doua echipe?

12. Ender

Decadent eu am 3 si nu am primit nimic desi unii colegi au primit azinoapte

13. =Decadent=

3 puncte in total? Sau 3 pentru una dintre echipe. Daca este vorba despre al doilea caz si nu ati primit recompensa va rog sa va adresati suportului si sa cereti o verificare.

14. Ender

3 pentru echpa castigatoare, etapele 2 3 si 4 am facut cate un puncte. Interesant ca am scris la suport si ei mi-au spuscitez : sigur ati avut 3 puncte castigatoare?
    Ma apuca rasul ..adik nu pot verifica..e atat de greu?
    Astept cu nerabdare raspunsul lor

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nici eu nu am primit bufful asa ca am scris la suport dar dupa ce am citit mai sus nu imi fac sperante.

Scriptul pentru schimb cand va rula? Iar ati fost prinsi cu chilotii in vine de sfarsitul eventului? Nu pot sa imi explic cum la ultimele eventuri aveti nevoie de invitatie speciala pentru acest lucru pe care trebuia sa il faceti imediat ce s-a inchis Piata Neagra. Este inadmisibil sa avem mereu aceeasi discutie penibila deja referitoare la creditarea castigurilor si la schimbul itemurilor event.

16. Da, 4 puncte pentru echipa rosie am avut, iar pe eg2 de la inceputul pana la finalul eventului echipa rosie a castigat toate cele 5 runde...deci...sa fim seriosi..

17. môr-leidr

môr-leidr Novice forum

rog pe cineva sa imi raspunda: cheile event se stie cam pe ce data se vor schimba?
    multumesc

18. =Decadent=

Pana la acest moment au fost creditate buff-urile pentru jucatorii care au avut 3 puncte. Imediat ce vom avea informatii despre buff-urile aferente celor care au avut 4 sau 5 puncte le vom posta in forum.

19. =Decadent=

Inca nu avem un info asupra datei la care se va realiza schimbul. Vom reveni cu informatii legate de momentul rularii scriptului de creditare.

20. môr-leidr

môr-leidr Novice forum

multumesc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.