Runda de discuții - Bătălia titanilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Multumesc pentru buff, mi-a fost creditat.

2. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Cand se vor schimba cheitele de event cu cele normale ?

3. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

mie nu mi-a fost creditat :)))

4. Ender

Ender Scriitor în devenire

Domnule Decadent daca de 2 zile scriu la suport si ei nu imi credideaza bufful sustinand ca nu am 3 puncte si eu le demonstrez ca e asa la cine ma pot adresa ca sa ii dea afara??? pentru ca sunt incompetenti:

2014-08-21 15:03:42

Ai cumpărat ghiulele.

180 Perle 30'000 Aur

Ai cumpărat ghiulele.

1 Perle 250'000 Aur

Ai cumpărat ghiulele.

1 Perle 250'000 Aur

Ai cumpărat ghiulele.

8 Perle 100 Aur
    2014-08-23 14:00:01 User reward Amount: 100 Cursed souls
    2014-08-26 14:00:03 User reward Amount: 100 Cursed souls

Imi puteti spune unde pot face o reclamatie sa fie dati afara pentru ca nu stiau cum sunt afisate sufletele in faza a doua?

5. nici mie...si-am trimis si mesaj la support ieri.

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca aveti o reclamatie la adresa suportului va rog sa va adresati suportului. Va fi verificata acolo.

7. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

Sufletele blestemate si restul in ce sau schimbat? Nu de alta dar nu am primit nimic pe 250 suflete

8. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

In continuare astept creditarea buff-ului si nu accept un raspuns de genul "nu ati indeplinit baremul", pt ca e indeplinit, aveam 3 puncte, si posil si al patrulea in ultima zi. Imi pare rau ca nu am facut prt scrn sa va arat. Deci astept sa mi-l creditati! La cate mesaje am vazut pe forum cu necreditare, sper ca nu ne considerati tampiti si sa luati in calcul cu seriozitate, verificarea cu atentie si creditarea buff-urilor.

9. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Nici eu nu am primit dar e de asteptat din partea BP-ului .

10. ♫ALEW♫

♫ALEW♫ Începător forum

Nici eu nu am primit bufful desi am avut 3 puncte ..acelasi lucru lam patit si cu ultimele 30 zile premium erau afisate si mi sa spus ca nu este adev am pierdut matrozul lvl 5 din cauza asta cred ca am sa incep sa fac print screen..daca o ajuta cu ceva..

11. =Decadent=

Sufletele si cheile event tocmai au fost schimbate.
    Creditarile poate fi vizualizate in jurnalul de bord.

12. si buffuri tot n-avem...

13. simbad68

simbad68 Junior Expert

si nici nu o sa primim ptr ca e un bug .si bineinteles ca bugpoint isi bate joc de noi in continuare,,iar eu consegvent si rabadator le umplu frigideru de fiecare data si in fiecare zi:)

14. Ender

Pai eu vreau sa ii reclam pe ei....adica ii fac reclamatie tot lui? El e Dumnezeu nu-l mai verifica nimeni? Te rog sa imi spui unde pot reclama suportul romanesc pentru incompetenta.

15. ♫ALEW♫

♫ALEW♫ Începător forum

poti sa trimiti la bigpoint germania..

16. =Decadent=

Va reamintesc ca este necesar sa aveti cel putin 3 puncte pentru aceeasi echipa. Nu 2+1. Ci 3.
    Singura modalitate prin care ati putut primi puncte a fost clasarea in top 100 in fazele 1, 3, 4 si 5 si in top 250 pentru faza 2.

Majoritatea recompenselor sunt la acest moment creditate. Daca nu va aflati printre cei care au primit buff-ul va rog sa va adresati suportului.

17. =Decadent=

Suportul are propriul mecanism de verificare.

18. =Decadent=

Va rog sa va adresati suportului si sa solicitati o verificare. Nu va putem ajuta suplimentar in forum.

19. =Decadent=

Am observat ca exista o confuzie intre puncte si punctele pentru echipa castigatoare.
    Jucatorii aflati in top 100 in etapa 1, 3, 4, si 5 au primit cate 1 punct, pentru una dintre echipe.
    Jucatorii aflati in top 250 in etapa 2 au primit cate un punct, pentru una dintre echipe.
    Un total de 3 puncte nu inseamna ca veti primi bufful decat daca cele 3 puncte sunt,
    TOATE 3, in echipa care a castigat la general.
    Exemplu: A castigat echipa Uranus. Ati avut 3 puncte. 2 provin de la Uranus. 1 provine de la Gaia. Nu primiti Buff. Pentru a primi buff toate cele 3 puncte trebuiau sa provina de la Uranus.

Off topic: Urmariti mereu pagina de status & reziliere din sectiunea plata. Acea pagina este sigura care la acest moment va prezinta, CORECT, statusul pachetelor detinute.

20. Ender

Da Dl Decadent eu am avut 3 pucte pt echipa castigatoare, pe EG 3 a castigat doar una toate cele 5 etape si tot nu l-am primit si raspunsul suportului a fost ca nu ma pot ajuta ca sunt doar oameni.
    Da-mi o solutie ca sa primesc ce merit ca nimeni nu imi spune ceva concret!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.