Runda de discuții - Bătălia titanilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 13 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ender

Ender Scriitor în devenire

mersi...era asa greu de am asteptat ore???

2. DonKraken

DonKraken Novice forum

eu am postat despre asta de duminica trecuta si nu mi-a raspuns nimeni :) e bun ca a raspuns aici

Ender apreciază asta.
  3. Ender

:):):):):):):):):)

4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

Nu vrei sa stea dupa tine , sa ti raspunda imd?:)))) Doamne ce oameni :))))

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Mie nu imi mai merg misiunile dar am vreo 2 miliarde de monezi a lui Platon mai nou...

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Si eu cred asta. Pentru ca BigPoint ar fi vrut sa renunte la Seafight si toata lumea sa mute pe Pirate Storm.

7. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Pai fa si tu vreo 15-16 miliarde...dupa poate o sa mearga

8. xxcanibaluxx

xxcanibaluxx Novice forum

Sincer este mai bine pe pirate storm decat pe seafight eu initial am jucat pe seafight dar sa schimbat asa de mult inca ma apuca greata cand intru pe harta

9. simi2

simi2 Mogul forum

nu conteaza. maine incepe faza 4. si totul se reseteaza. :)

10. Ender

cu cat e preludiul mai lung........nu?;)

11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ca sa vezi cat a "evoluat" jocul iti spun doar atat: la inceput petreceam peste 10 ore continuu cand intram pe joc, inclusiv cu sculari noaptea pentru licitatii etc iar acum daca joc mai mult de o ora trebuie sa declare zi de sarbatoare nationala. De multe ori intru 10-15 minute sa salut amicii si colegii si inchid, uneori nu mai deschid harta iar de multe ori nu deschid jocul deloc. In curand cred ca nu o sa deschid nici jocul si nici forumul asa cum au facut multi altii inainte si o vor face si mai multi dupa mine. Daca la inceput era un joc in care gaseai placere si satisfactie, acum s-a transformat intr-un joc cu cardul si un joc de sclavi.

@SPADA83-JR Este greu cu limba romana ca ai nevoie de cuvinte dar, daca sarim peste aste, poate ca m-am saturat de aliante, mai ales ca acum exista o alianta, doua pseudo aliante si cateva gilde care se bat singure cu pseudoaliantele si le fac zile negre celor din alianta (care a cam adunat, probabil, 80% din gildele puternice si 70% din jucatorii de pe EG2 - pana si ei au realizat ce aberatie au facut fiindca nimeni nu mai pierde timpul cu ei si s-au transformat, mare parte din ei, din luptatori in npcisti sau pacifisti [adica nu mai joaca deloc ca se plictisesc de moarte]). Decat sa fac parte dintr-o alianta plictisita sau o pseudo plina de figuri prefer sa fac parte dintr-o gilda care le da batai de cap si se distreaza scufundandu-i (si luand baite ca asta-i farmecul jocului desi poti sa ajungi sa nu mai apuci sa iti scoti apa din urechi nici sub tortuga :)). Fiecare joaca asa cum ii place si cum se simte bine si ma bucur sa aud ca macar tu te simti bine pe acest joc desi, crede-ma, faci parte dintr-o minoritate a minoritatii.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Sa nu uit sa iti raspund la cateva comentarii:
    1. Daca ajungeau toti full se echilibra jocul cat de cat (nu mai erau jucatori cu 800k hp+pv pe langa altii cu 150-200k hp+pv sau jucatori cu damage de 60k langa altii cu damage de 5k - 3 salve si dispareun jucator mic).
    2. Nici in 1000 de ani de event continuu cum au fost primele faze nu vedeai sa ajunga toti full, mai ales ca unurile voodoo fac diferenta in lupta si pe acelea le iei numai pe bani.
    3. Tinand cont de cate minusuri si erori sunt pe joc consider ca acele vouchere nu se dau "de pomana" ci ca o compensatie infima pentru ...
    4. Cine vrea sa creasca foloseste boti si este full perle si mojo fara nici un event fiindca nu prea am auzit sa vina BP si sa inchida definitiv / stearga conturile care folosesc asa ceva desi atat noi cat si ei ii stim pe cei care le folosesc.
    5. Pot sa continui asa pana la anul ca oricum nu ar conta si fiecare are dreptul la propriile opinii si pareri.
    Spor la joaca Spada.

13. SeafRO

SeafRO Duce forum

Pe cristale nu stiu daca le luau chiar multi (sunt necesare la abilitati si rafinari) dar iti garantez ca daca le faceau 400-500k perle extrem de multi ar fi vrut sa le cumpere. Din pacate noi gandim dar ei nu sau o fac in alt fel: perle poti sa ai din 5000 de surse dar la event iti termini toate resursele, mai exact perle, munitie, harpoane, carticele si felurite alte itemuri.

14. mydyla

mydyla Conte forum

Ati redus aparitia navelor ..???

15. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Au stricat eventul de tot ....

16. VLAD

VLAD Talent de excepţie

cand se reseteaza clasamentul???
    referitor la preturi, scump scump. dar na ce sa-i faci pietrele speciale le mai gasesti doar la payment...

17. RΦŪΔ

RΦŪΔ Novice forum

la ora 13:00 ar fi trebuit sa inceapa faza a 4-a a eventului,ne lamureste si pe noi in moderator cand incepe de fapt,ca momentan punctele vad ca se crediteaza tot pt faza a 3-a!

18. Maryusyk*DNG*

Maryusyk*DNG* Novice forum

mai scadeti preturile la designuri sunt prea multe blestemate si radiante trebuie sa bagi 1.000.000 de perle ca sa ati iei un design ?

19. Harkonnen.Bartek

Harkonnen.Bartek Începător forum

Ce faceti cu faza 4 a eventului va e frica sa nu intrati in Maintenance inca odata si sa va afceti de ras ce faceti cand incepe faza 4

20. GostRO

GostRO Avansat

la ora 13:00 ar fi trebuit sa inceapa faza a 4-a a eventului,ne lamureste si pe noi in moderator cand incepe de fapt,ca momentan punctele vad ca se crediteaza tot pt faza a 3-a![/quote]

[quote=E ora 13.30 ora Romaniei si nu s-a resetat clasamentul sunt pe locul

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.