Feedback Runda de discuții: Calea bestiei

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VLAD

VLAD Talent de excepţie

2015-08-18 21:21:50
    Ai scufundat nava lui Calypso.
    nu tu recompensa nu tu nimic, astept un raspuns plauzibil...eu am consumat emblema, moneda, munitie si amulete degeaba?

zeus55 apreciază asta.
  2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

2015-08-18 21:27:23
    Ai scufundat nava lui Hildisvini.

La fel si eu ca si Vlad.

zeus55 apreciază asta.
  3. marinaru777.FmF

marinaru777.FmF Scriitor în devenire

Experianta jocului nu ajunge ?:))

zeus55 apreciază asta.
  4. zeus55

zeus55 Novice forum

VA BATETI JOC DE NOI ESTE CEL
    MAI SLAB EVENT DIN SEAFIGHT CHEITELE SUNT PREA SCUMPE NAVELE NICI SUFLETE NU DAU(VIN MACAR CU O PROPUNERE NAVE LE SA DEA SUFLETE MACAR, ASA SE MAI SALVEAZA DIN EVENTUL FOARTE SLAB) IAR HARTILE SUNT PRAF SE MERITA DOAR MISIUNIELE.

5. moscova

moscova Pretendent

event penibil...nava goliath cu mult prea mult hp pt o emblema antica, chiar daca faci minim jumatate din ea...la fel si falcon...epave cu recompense de tot rasul. Pierdere de timp.

zeus55 apreciază asta.
  6. Deneb

Deneb Avansat

ai primit o emblema magica :) iti trebue 3 din astea ca sa mergi in harta de grup. oricum ar fi tot nu se merita tras la event

zeus55 apreciază asta.
  7. marinaru777.FmF

Si in harta de grup esti scufundat si o iei in barba...nu?

zeus55 apreciază asta.
  8. VLAD

VLAD Talent de excepţie

serios?
    ai intrat pe nava mea si ai vazut c am primit emblema?
    dupa ce am scufundat npc calypso am ramas in acea harta pana ce am dat abandoneaza pt ca nu se mai intampla nimic
    2015-08-18 22:03:33Ai scufundat nava lui Calypso.
    e deja a 2a oara....:mad:
    :mad::mad:

9. YceProject

YceProject Scriitor activ

pot sa stiu si eu de ce am pierdut 5k pv si 5k hp ??? asa deodata?? Se intampla minuni pe jocul asta?

10. YceProject

2015-08-18 22:21:47Ai primit 1 x Moneda lui Platon.
    2015-08-18 22:21:47Ai primit 11 x Praf de puşcă.

Atata a fost norocul la eventul asta =)

11. marinaru777.FmF

Admin,nici un raspuns,nimic ?

12. mydyla

mydyla Conte forum

.... nu stiu dc a trebuit sa bage cheile la 5000 de perle (mi-a stat inima cand am vazut pretul ),cand se putea baga munitia pe perle la piata neagra , avand in vedere ca media este undeva la 300 , 400 , 500 de perle / 1000 de munitie . Ca printre se da si placi , pulbere .... e cam aiurea sa dai 5000 de perle pe 130 de placi sau nu stiu cate pulbere :( Amiralul Smith , am impresia ca o sa iasa ff rar ... ar fi trebuit anuntat , ca na .... nici rentabil nu este .
    Probabil ca s-a vrut un event wow si a iesit un event ... bau :(
    Poate mai dreg domnii dezvoltatori ceva ...

_BRAINIAC_ apreciază asta.
  13. YceProject

pe la final schimba si ei,nu te grabi usor se face treaba asa pe 1 septembrie apar schimbari iar pe 3 e gata ca nu e rentabil sa iesi pe profit tu cam mult.

14. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

M-am chinuit sa fac 3 embleme magice perle consumate etc si mi-au fost luate de pe cont doar pt ca am refuzat sa mai stau pe 'camera de asteptare' (unde am stat 25 min circa)
    Deci m-am chinuit o seara intreaga sa fac misiunile si cand sa mai scot si eu din pierdere vine si surpriza.......Multumesc dar pt mine eventul se opreste aici!!!

15. simi2

simi2 Mogul forum

cea mai buna miscare pe care o putem face: LOGOUT

BlackCata apreciază asta.
  16. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

In FAQ scrie ca "Există o serie de 6 misiuni pe care trebuie să le îndepliniți CONSECUTIV. Acestea pot fi repetate la fiecare 8 ore. "
    Eu am facut prima misiune acum 9 ore insa nu o pot repeta pe prima iar....
    De ce??

17. Deneb

Deneb Avansat

The 13th, de ce pui intrebari incuietoare si grele?:) crezi ca ei stiu de ce?:)

BlackCata apreciază asta.
  18. ♥Cristina♥

♥Cristina♥ Novice forum

"event" ratat...Doar daca ai niste perle "in plus" pe cont, poate vrei sa scapi de ele... si te ajuta bigpoint. Succes! Eu sper sa plesneasca serverele astea ale voastre de tot, sa ne luam de o ggrija!

19. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

cucu bauuu !! Alooo alooo domnu, domnu nu stii trenul asta in care m-am urcat merge unde ma duc eu ???

20. copilu!!!!

copilu!!!! Începător forum

macar un cod bonus sa bagati !!

dan-schela apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.