Feedback Runda de discuții: Calea bestiei

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. maresal-01

maresal-01 Novice forum

2015-08-19 12:05:09Ai primit 4582 PE (puncte de experiență).
    da ultimu altcineva si primesc doar exp

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

mda, am scris si la suport in legatura cu necreditarea emblemelor in urma finalizarii hartilor boss si mi au dat un raspuns scurt si cuprinzator: nu ei crediteaza recompensele in pofida faptului ca la jurnal am dovada ca am finalizat harta ci serverul.
    mai am o singura intrebare: serverul de catre cine este programat???
    pana acum toate bune...Pa-pa event!!!

3. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Este inadmisibil sa tragi la epavele alea cu harpoane dobandite in 1-2 valuri de pergament si sa primesti 10 praf de pusca pe care le primesti aruncand un mojo in ceaun. Sau 2 daune critice. Itemul asta este total lipsit de valoare. Daca il folosesti (nu de unul singur, ci cate 4-5 bucati deodata) ai sanse mai putine sa dai lovitura critica decat daca nu-l ai. Eu inteleg ca BP vrea sa faca bani din jocul asta, mi se pare fireasca dorinta, dar nu este normal sa-ti bati joc de jucator si sa-i iei pe nimic ceea ce si-a dobandit fie pe bani, fie din ore irosite pe joc. Aveam si eu 15.000 de perle la inceputul event-ului. Acum nu mai am nimic si nici n-am dobandit nimic. Imi cumparam cristale cu perlele si eram mai castigat, mai puneam o caramida la o abilitate. Eu stiam ca un eveniment este o sansa in plus pentru jucator sa-si mai aduca niste imbunatiri navei, sa se distreze. Eventul asta nu ofera absolut nimic. Noi nu vom castiga nimic , dar si BP este naiv daca crede ca va castiga ceva de pe urma lui ca nu-i nimeni nebun sa dea 5000 de perle pe o cheie care-ti da munitie ce nu depaseste ca valoare 3000 de perle.

4. VLAD

VLAD Talent de excepţie

vai vai ce prostii...iar mentenanta neanuntata?
    am gasit undeva o informatie cu privire la eventul asta, acolo zice cinva ca eventul asta a fost facut in mod deliberat asa de ... pentru a vedea reactia jucatorilor si ca este posibil sa mai modifice cate ceva.
    frumos ei fac teste direct pe toti jucatorii nu doar pe cei care pierd timpul pe beta. sa vedem ce se intampla dar la ce vad eu in clasament nu cred ca vor modifica ceva in asa fel incat sa fie un event decent...

5. simi2

simi2 Mogul forum

la eventul asta pot baga 2 coduri.

6. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

de 2 zile e eventu si nu am facut nici macar 10 perle din el in afara de prima misiune deci mai bine ma apuc de luminite ca ies mai bine

7. simi2

simi2 Mogul forum

testele sunt de ceva vreme facute pe jucatori. doar ca unii nu au priceput si continua sa bage cardul. ma tem ca nu mai este experiment ci doar o obisnuinta din partea BP. cat despre schimbat eventul nu cred sa fie vreo sansa.

8. Deneb

Deneb Avansat

deci, dupa restart, daca cineva spera sa se modifice ceva, sperantele le sunt narute. nu s-a modificat nimic.nici macar misiunile nu s-au resetat. cred ca bp incearca sa vada cat de mult pot oamenii rezista sa mai joace jocul asta si sa le mai umple buzunarele :) ceva de genul : noi am inchide jocul asta, dar daca voi vreti sa-l jucati, n-aveti decat"

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

ai dreptate dar ce sa faci ca aud si eu destul de des jucatori care baga peste 300 ladite la bokor si mai doresc reducere de preturi=))
    ca romanu' nu i niciunul...
    apropo de ce sunt 2 npc uri in portul securizat cu aceeasi functie, ala maxwell???

10. simi2

simi2 Mogul forum

da, ca romanu nu-i nici unu.
    ca discutie off topic dar cu o anumita legatura cu jocul este realitatea pe care o traiam. suntem o piata de desfacere pentru unele produse care se gasesc si mai la vest doar ca la preturi mai scazute decat la noi; nu mai are rost sa comparam veniturile.

11. j8k3r

j8k3r Scriitor în devenire

Cu acest event a scazut numarul jucatorilor rau de tot :) eu unul pana la sfarsitul eventul nu voi mai intra nare rost sami bat capul cu ceva inposibil de realizat daca aveam nevoie de PE cu siguranta jucam doar atat e bun eventul in rest trebuie sa dam mare cu cardul sa realizez ceva restul sunt doar vise :) . Aecest event este si va fi un esec total rusine sa va fie !!

12. ulysse

ulysse Scriitor activ

faceti frate ceva ca de juma de ora cade flash playerul intruna

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

:)
    Da, sunt multe plangeri legate de dificultatea acestui eveniment. Si, da, conform echipei de dezvoltatori, eventul a fost conceput în asa fel încat sa constituie o provocare pentru jucatori.
    Din informatiile detinute pana acum va exista, in urma feedback-ului primit pana acum, o revizuire a recompenselor si a balantei evenimentului in general. Deci este posibil sa existe unele schimbari.

Da. Prețul este corect, nu este o eroare.
    Conform informatiilor primite rata de schimb la finalul evenimentului va fi de 5:1.

14. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca sunteti in camera de asteptare si iesiti din fereastra de grup emblemele dispar. Puteti sa beneficiati in continuare de efectul lor, adica sa intrati in queue din nou fara a mai consuma alte monede: asta daca intre timp nu v-ati delogat sau harta nu a fost terminată.

15. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Domnule Decadent! v-a rugam noi ,jucatorii, inaintati cat mai repede cu putinta o cerere de modificare a eventului,in bine , altfel v-as ruga sa transmite-ti superiorilor vostri sau dezvoltatorilor jocului s-a opreasca ,sa inchida acest event si sa nu il mai bage pana oi muri eu ...V-a rog din tot sufletul...Multumesc anticipat

16. Deneb

Deneb Avansat

Domnule decadent, imi permit sa va contrazic. eventul nu a fost conceput sa fie o provocare. a fost conceput pe genunchi ca si alte lucruri din jocul asta in speranta ca vom mai incarca cumva conturile bp. atat timp cat munitia pt event este numai la payment..... dar ma rog... fiecare are dreptul sa-si conduca afacerea asa cum crede

17. Mozart

Mozart Novice forum

Cel mai prost event , bani..,bani si iarasi bani. Se pare ca,BP e pe duca

18. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

''Există o serie de 6 misiuni pe care trebuie să le îndepliniți CONSECUTIV. Acestea pot fi repetate la fiecare 8 ore.
    Ce-a de-a 7 misiune poate fi îndeplinită o dată pe zi.''
    Domnule Decadent unde se realizeaza ce scrie mai sus, pe luna cumva!!!!!!!!!Eu de exemplu nu vreau sa alerg dupa amiral smith vreau la 8 ore sa fac prima misiune. Daca faceti aceste anunturi incercati sa le si respectati.

19. maresal-01

maresal-01 Novice forum

falcon ce da??

20. VLAD

VLAD Talent de excepţie

10 embleme antice

cam pe la ce ora? deoarece as vrea sa nu fiu pe joc in acea perioada ;))

Modificat ultima dată: 20 Aug 2015
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.