Feedback Runda de discuții: Calea Bestiilor - 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

dust derish ala cum apare. random sau la ultima nava care atinge 100 pct ?

2. moscova

moscova Pretendent

Sunt mai multe dezavantaje:
    1) nici o sursa convenabila de munitie elita, abia la x cufere iei munitie.
    2) de ce in minijocuri de test trebuie folosita munitie elita pe navele tinta? Nu sunt DOAR de proba? Ar trebui doar sa testezi ce poti face, sa evaluezi, sa fie 1/10 din hp real al tuturor navelor, scris mesaj mare in harta sa se stie cat au si real si sa se poata testa.
    3) In ascunzatoarea lui Gantril , joc de test cu moneda Platon, am incercat initial sa eliberez alternativ, cu cava, ori intai Van Helsing si apoi Ichabod Crane, sau invers. Nu a mers eliberarea ambelor nave, cum ar trebui, mereu se regenereaza vrejurile ultimei nave din cele 2, oricare ar fi ea. Si chiar nu vreau sa consum elita pe Gantril ca sa dau jos 3(6) mil. hp sa vad apoi ce/care nave se mai elibereaza.
    4) la cata elita consumata pt embleme si apoi in minijocuri nu cred ca iesi pe + dupa harta de grup, unde iar consumi. pierdere de vreme.

banditblue apreciază asta.
  3. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

1. Cuferele sunt foarte putine.
    2. Faci test cu elita,pentru ca li se pare ca ofera prea multa elita in cufere.. dar
    3. Poti sa eliberezi un singur ajutor cu care sa mergi sa te bati cu Gantril (Eu in harta asta am mers la bataie doar cu Van Helsing => eu trageam pe Gantril si el batea plantele celalalte).
    4. Pai nu iesi pe plus. Eu am spart 1.100.000 de luminoasa pe care o aveam si am mai consumat 25 chei event (vreo 15 le-am consumat inainte sa bage luminoasa in cufere)

Si am scos asa:

Suflete radiante: 149
    Suflete blestemate: 628
    +
    80K perle
    +
    Mai am inca 5 embleme magice sa zicem 6 ca mai am de facut un mini-joc ( daca imi pica in echipa un tank si un regenerator bun - scot 80K perle)
    -
    minus 120K perle ca am pierdut 3 jocuri in harta de grup ( de doua ori am apasat din greseala pe reparare cand am fost scufundat si dadeam click sa misc nava si m-a scos din harta , iar odata s-a blocat pagina si cand mi s-a incarcat pagina eram pe harta normala.. aiurea.. )
    -
    minus 80K perle ca am iesit cand se alegeau rolurile pentru mini-joc (tank, atacator, regenerator), am iesit de 2 ori la rand si m-am trezit ca nu mai aveam embleme magice.
    +
    1 skin de nava de la Pestera de Gheata
    +
    1 skin de nava de la Ogigya
    -
    minus tunuri lustruite si reductie

Sunt multumit de skinurile pe care le-am primit, cu perlele nu am iesit bine, cuferele sunt aproape invizibile pe mare ( probabil ieseam pe plus daca luam munitia numai din cufere ) Cred ca asa au si gandit eventul sa fie bazat pe cufere si fiecare jucator sa faca 4-5 intrari la fiecare minijoc ( eu cum am facut mai multe, m-am ars la buzunar sa zic asa :)) ). Poate altii au luat doar cufere si au iesit bine la event.

Un Admin daca ar putea sa transmita mai departe colegilor despre Butoanele De Reparare Dupa Scufundare -> Era mult mai bine daca aveai acele butoane de reparare (repara 10%, reparare cu contract, repara in harta event) in partea dreapta a ecrantului -> micute si nu in centrul ecranului sa-ti taie tot cheful de joc cand esti in mijlocul actiunii - esti scufundat si tu cum esti obisnuit sa ai nava in centru ecranului si sa o misti , apesi din greseala pe buton si te scoate din minijoc (s-a intamplat si la eventul cu rechinul si acum).

Modificat ultima dată: 19 Aug 2016
    Spirit_Breaker și VLAD apreciază asta.
  4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Unde sunt tunurile firestorm de la clasamentele zilnice?
    La Ogiygia am fost pe locul 10 si la cel de grup pe locul 42,dupa calculele mele trebuia sa iau 2 tunuri firestorm!
    Se vor credita la sfarsit de an sau in alta viata?:mad:

-SpawN- apreciază asta.
  5. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

o prostie de event am incercat mai multe variante dar nimic minijocurile un esec total asta daca nu cumva acest event iar e facut cu dedicatie::

6. VLAD

VLAD Talent de excepţie

cum este posibil ca în cadrul minijocurilor să poți da f5(crash flash) și să-ți rămână barca în acea hartă iar la nessaia să fie exact pe dos?
    condiții de joc: http://prntscr.com/c7soaw

Modificat ultima dată: 20 Aug 2016
  7. Noltisor-RO

Clasamentele cand vor fi reparate,deja am 5 tunuri neprimite si vreau sa spun ca se consuma mult pt mini-jocuri(rachetfire,furie sangeroasa,etc)
    Ati transmis mai departe,se face ceva in privinta asta?....sa stim daca ne mai 'omoram' timpul!!!
    Iar ma ia nebuneala si va transmit numai 'sanatate'!!!:mad:

8. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Rabdari prajite primesti :))
    Sa zicem ca mai baga minijocuri ca sunt faine (nu eventuri in care arunca un os intr-o harta si 200 jucatori se duc pe el... ); dar macar sa faca un script cu rank event pe care sa-l poata folosi usor pentru mai multe eventuri si sa crediteze anumite item-uri automat..
    Ceva gen: Rank Event Faza 1 -> Ziua 1, Ziua 2 , Ziua 3
    Rank Event Faza 2 -> Ziua 1, Ziua 2 , Ziua 3

Chiar daca am iesit pe minus cu perlele, imi place ideea eventului, dezamagit de rank + si de lipsa cuferelor pe mare ( as fi dorit recompense mai mici si cufere multe ... nu sa pierdem timp pentru 3 cufere intr-o harta... nu stiu cum le-a venit in cap sa puna pachet cu chei in payment daca sunt foarte putine cufere pe harta..)

Edited:
    Am primit 3 firestorm, fac chef :))

Modificat ultima dată: 21 Aug 2016
  9. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

bataie de joc si bani aruncati in vânt...!!!!

10. Noltisor-RO

Nu aveti nici o veste buna pt noi?
    O incurajare ceva?.....un restart care sa rezolve toate problemele acestui event?
    Spuneti ceva!!!

11. DonShip1

DonShip1 Scriitor în devenire

o sa fie disponibile sufletele la payment?

12. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Ar trebui sa-ti ofere suflete , jucatorii cumpara ca sa-si ia tunurile voodoo din piata neagra.

13. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

mie dor de anii trecuti cand eventurile erau simple si la obiect facute pentru jucatori
    sunt penibile astea acum doar banii conteaza

.corsarulnegru. apreciază asta.
  14. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Mda, erau prea multe cufere pe mare.. Nu mai gasesti 1 cufar pe mare...

Ideea eventului e buna, pacat ca e lag si e putin dezechilibrat eventul. Ar fi trebuit sa fie impartite rank-urile la minijocuri in doua, Rank lvl 1-15 , Rank lvl 16-25 => asa ar fi fost echilibru, recompense separate si echilibrate pentru fiecare rank . Toti jucatorii ar sti ca au o sansa sa castige un tun sau sa stranga suflete - daca nu le ajung o sa mai completeze din payment -> daca voi nu le dati nici o sansa sa participe cum sa vindeti sufletele din payment si jucatorilor care au nave mai micute ;)

Modificat ultima dată: 23 Aug 2016
    FreeSoul și GeoST_RO-[ONE] apreciază asta.
  15. bdiaz

bdiaz Începător forum

Am cumparat o cheie event,in momentul urmator,cuferele de event au disparut de pe harta respectiva......jocul din ziua de azi reflecta lumea in care traim....totul se-nvirte in jurul banilor ,mai ales de cind au luat chinezii jocul,daca nu bagi bani seriosi nu iesi in cistig si poate nici atunci....asa ca mai bine nu bagi bani....(ca e un joc on-line gratis,nu?)asta am cam observat de anul trecut.sunt multe de spus dar n-are rost......de fapt,ca-n viatade azi,nu?Eu de anul trecut nu le-am dat un ban,pt. ca nu se merita.

16. VLAD

VLAD Talent de excepţie

SFPTTBSSAMMO2016 voucher ;)

17. Noltisor-RO

Cu 50k munitie perforatoare vreti sa ma faceti fericit?
    Aveti 10 tunuri firestorm sa-mi dati!!! Dati-mi 15 tunuri si uit ca am participat la cel mai 'defect' event din toate timpurile!!!!

18. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

@=Decadent=, @Eris , @Duncan_Idaho Nu bagati si Tunuri Regeneratoare nivel 2 in piata neagra pe niste suflete??
    Produc consum de munitie, de mult ori chiar dublu ( in cazul razboiului dintre aliante/ghilde). Cred ca e o ideea buna si ar ajuta amble parti bp+pirati.

Modificat ultima dată: 25 Aug 2016
  19. un event foarte bun pt programele de cules cufere event. (ca de obicei:) ) sunteti de acord cu mine?

20. derbe

derbe Novice forum

La cat de rar se gasesc, nu stiu cat de bun e eventul. La toate event-urile de pana acum dadeai de cufere la tot pasul, acum te plictisesti pana gasesti unul. Dar cui ii pasa, nu???

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.