Feedback Runda de discuții - Campionatul European 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. moscova

moscova Pretendent

Admini, de ce sunt permise scufundarile intre jucatori in arena de fotbal? Pai daca e arena de fotbal eu vreau sa joc fotbal, excludeti din joc si penalizati-i pe cei care trag in ceilalti jucatori/scufunda, altfel de ce nu ii spuneti arena de bataie si gata? Da-i vinovatului cartonas galben la prima salva si rosu/eliminare de tot din arena la a 2-a salva Asa nefiind toti jucatorii egali ca forta se va scufunda o echipa si apoi..gol (=vid in capul dezvoltatorilor), ca nu stiti sa organizati eventuri pe nivele si cu reguli de bun simt. Joc slab, fara inteligenta! Suportul zice ca nu-i problema lor, voi cititi din an in pasti si o sa le re-pasati problema lor si tot asa...nu? Hai Eris, ne miscam?

susanu_el apreciază asta.
  2. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

+1

3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu sunt de acord cu scufundarea jucatorilor in harta de fotbal...pana la urma muncim sa ne crestem navele si trebuie sa dovedim asta undeva...altfel, fermierii cu milioane de elita pe conturi au ei un bonus...si atunci nu e corect nici pentru cei mai micuti, dar nici pentru cei full, dar fara elita (pentru ca se bat continuu)

4. ~ro~roman~ro~

~ro~roman~ro~ Începător forum

event bun pacat ca al stricati de fiecare data)

5. sefu_hotiilor_ro

sefu_hotiilor_ro Novice forum

acuma vorbind la modul serios, se poate organiza odata pe an un event bine gandit si organizat fara sa avem probleme tehnice?
    sau va place sa auziti mereu aceleasi povesti cum se plang jucatorii care baga bani in jocul asta? pacat...

6. moscova

moscova Pretendent

Seafight nu e un joc bazat pe inteligenta (nu e joc de strategie in care pleci de fiecare data de la 0 si trebuie sa te dezvolti inteligent), ci unul caruia trebuie sa ii acorzi timp multisor (sau bani, caz in care ai itemuri si mai bune). Cand te bati conteaza ce abilitati, tipuri de tunuri si itemuri ai stranse, si nu faci asta zi de zi pe hartile normale? Sa NU divagam: in cadrul unui event ar trebui sa se poata bucura toata lumea, jucatori de nivele diferite prin meritul lor sa poata creste..cum erau joculetele cu postman sau alea in care intrai singur in harta si faceai un scor. Aici care e "istetimea, indemanarea?". Tragi mai tare in ceilalti din echipa adversa, ii scufunzi, apoi dai intr-o minge..care-i "munca" de care spui? Asa ai si eventuri de bataie, nu?

Modificat ultima dată: 12 Iun 2016
    FreeSoul apreciază asta.
  7. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DIN PACATE JOCUL IAR NU MERGE . MULTI NU SE POT BUCURA DE EVENT

8. susanu_el

susanu_el Junior Expert

Ai primit 4 x Suflete blestemate.
    2016-06-12 21:35:01
    Ai primit 32843 perle.
    32'843 Perle
    Ai primit 1 x Suflete blestemate.
    Ai scufundat nava lui Belgia.
    DECI CHIAR SE DAU SI PERLE FOARTE RAR DAR SE DAU ,

9. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

urmează un restart, poate și un voucher...

10. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... a urmat restartul si ...tot ramane blocat
    cred ca ar trebui , noi investitorii , sa le dam ban ... asta ar merita ...

11. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

deci chear nu se vede ca de 6 ore jocul nu merge deloc,stai sa tragi o data la minut halal !!!

12. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Ar trebui sa isi dea ban singuri.... noi daca ne folosim de greselile lor suntem pedepsiti prin banare permanenta .... ei daca ne aduc prejudiciu noua.... la uni chiar si material prin faptul ca nu isi pot folosi lucrurile luate contra cost ex: zile de preot niv3 , punti,,, bufuri,,,... s.a ..... sau cei care cauta prin cufere 7 zile amarate de premium sau 2 de popa niv3 iar cand sa joace jocul nu merge............... deci chiar ar trebui sa va faceti bagajele si sa ne lasatiiii...............

13. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

e nesimptire curata nici acum nu merge , mai aveti de gand sa faceti ceva sau va place sa va jucati cu nervii nostrii?frumos 10 ore in care nu a mers jocul deloc.

14. nu ne baga nimeni in seama. trebuie asteptat pana la restart sa mearga ceva mai bine.

15. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

deci sa pare ca dupa 12 ore nu sunteti in stare sa faceti nimic,nici dupa restartul zilnic nu si-a revenit ba mai mult nici nu mai intra macar ramane la 91% blocat.

16. *thegos*

*thegos* Novice forum

Buna ziua.Am si eu o curiozitate ,In momentul de fata am facute cam 2500 de nave nationale,.Din
    2500 de nave am scos doar 2-3 Anemoi,cum este posibil,alti jucatori cu mult mai
    putine puncte ca mine scot 4-5 pe zi,Si la fel si cu perlele am luat cam la maxim
    10 nave perle.Oare sa fiu eu asa ghinionist? sau am vreo eroare ceva?Va rog sa transmiteti mai departe,Anemoii apar doar in hartile de jos.Ar trebui totusi sa fie corectitudine,trag incontinuu` la toate navele care le gasesc pe mare si nu scot nici un anemoi,perle nici nu mai zic

17. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

A fost restart

18. sefu_hotiilor_ro

sefu_hotiilor_ro Novice forum

buna, as dori sa stiu de ce nu mai apare contractorul de misiuni sau misiunile de event se pot face doar in weekend cand apare si arena? sau este ca de obicei o defectiune tehnica cum se intampla la fiecare event?

19. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Nu stiu cum sunt altii, dar eu ies in pierdere la eventul asta si s-ar presupune ca eventurile sunt facute sa faci ceva perle ....
    Trag ca tampitu la nave nationale si nu scot nici macar 2 anemoi pe zi...sau daca ii scot vin altii si ma "ajuta" si nu am facut nimic.. In plus cufarele sunt jalnice...

Ideea mea de a imbunatati aces event este ,ori dati recompensa la navele nationale 800-1000 perle... ori micsoarti pretul la munitia de event si mariti si recompensele la cufarele event ...

***Nu va mai raportati la top 10 nave de pe server cand calculati recompensele la event , faceti o medie pentru top 1000-2000***

20. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu nu inteleg scopul navelor de event fara Arena, fara o misiune decenta... Va rog sa transmiteti mai departe , 30 de zile cu asa ceva pe joc e aiurea...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.