Feedback Runda de discuții - Campionatul European 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Voi chiar vreti un raspuns in urmatoarele 2 saptamani ?:)))

susanu_el apreciază asta.
  2. *thegos*

*thegos* Novice forum

Trag de la ora 9 a diminetii incontinuu pe nave nationale,incontinuu fratilor,Cum este posibil sa nu iau la nici unu perle,si nici sa scot unn Anemoi,avand in vedere ca altii ii scot pe banda rulanta,ce naiba se intampla??

3. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Cred ca aveti defectiuni tehnice la piata neagra!!
    5000/blestemate
    2500/radiante...costa Favoarea reginei. Nu cred ca sunteti seriosi....la pretul asta cumpar castelul cu regina cu tot!!:))
    Lasand gluma la o parte va rog sa evaluati pretul si sa schimbati cu un pret decent pt toata lumea,eventual pe perle,masline,chipsuri.

5. susanu_el

susanu_el Junior Expert

ACADELE , VATA PE BAT , BOMBOANE , COJONACI , FURSECURI DAR MAI ALES MULTE BEZELE SI TUOATE VIRTUALE . DIN PARTEA CASEI

6. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu am facut sondaj in sectiunea "Propuneri si idei" , sondaj ce continea niste idei pentru imbunatatirea eventului, dar acel sondaj a fost sters. Ma intreb de ce.

7. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Rog un moderator care isi arunca un ochi asupra celor scrise aici sa raporteze celor mari faptul ca acest event chiar necesita imbunatatiri, am inceput cu 300.000 perle eventul asta am cumparat munitie de toti am tras la nave si tot ce am obtinut este de 2 ori 33k perle si un Anemoi..... nu se poate asa ceva.....
    Si sa nu pomenim de cufere care sunt jalnice...

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Misiunile sunt active doar in timpul week-end-ului. Deci le veti putea lua doar in decursul zilelor de vineri, sambata si duminica.

9. =Decadent=

Feedback-ul vostru a fost deja comunicat mai departe. Situatia va fi analizata pana la sfarsitul saptamanii in curs, si daca e cazul se vor face modificari.
    Da, intr-adevar rata de drop si preturile sunt diferite fata de eveniment-urile anterioare. Aceasta se datoreaza faptului ca evenimentul nu dureaza o saptamana sau o saptamana si jumatate ci o luna. Prin urmare se considera ca timpul in care puteti aduna moneda de joc este mai mare iar balanta de joc a fost stabilita in concordanta.

10. =Decadent=

Corectie in Cadrul FAQ:

Cuferele eveniment nu ofera medalioane si cristale.

11. mydyla

mydyla Conte forum

Decadent ... era vorba ca bagi prea mult pentru mai nimic ... am avut cateva sute de mii de munitie si am mai bagat si perle ...si sunt pe minus . Stiti care e problema ...s-ar putea ca dupa saptamana asta sa nu se mai traga la "navele event" s-ar putea ca toata lumea sa astepte acei "inimosi" sa scoata anemoi-ul si implicit la 10 bucati ... campionul .O sa mai trag si eu pana imi iau skin-ul si apoi .... la revedere . O fi eventul pe o luna de zile dar papa perle cat 10 ..... (ne mai uitam la cat costa favoarea regienei ??? ...nu ).

Modificat ultima dată: 14 Iun 2016
  12. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

O luna? Eventul s-a terminat astazi pentru mine, de azi in colo, B0UNCE tata, baga bonusuri.

BYTZA.87 apreciază asta.
  13. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Am tras 1.6 mil munitie mingi de fotbal si am facut 400 k perle 3000 blestemate 1000 radiante.
    Stiti ce va spun eu? Ar trebuie sa se numeasca 'eventul falimentului'!!!
    Va pupa tata!!! PA PA

B0UNCE apreciază asta.
  14. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

DECADENT...noi am vorbit intre noi, ne-am decis, punem bani, luam un autocar si mergem in China (am corectat ca imi suflau colegii in ceafa pe ts :)) sa discutam cu aia sa vedem ce facem cu eventul asta...numai sa ne dai adresa.

Modificat ultima dată: 14 Iun 2016
  15. mydyla

mydyla Conte forum

China ... :)))

B0UNCE și BYTZA.87 apreciază asta.
  16. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

Feedback-ul vostru a fost deja comunicat mai departe. Situatia va fi analizata pana la sfarsitul saptamanii in curs, si daca e cazul se vor face modificari.
    Da, intr-adevar rata de drop si preturile sunt diferite fata de eveniment-urile anterioare. Aceasta se datoreaza faptului ca evenimentul nu dureaza o saptamana sau o saptamana si jumatate ci o luna. Prin urmare se considera ca timpul in care puteti aduna moneda de joc este mai mare iar balanta de joc a fost stabilita in concordanta.

Adica sa inteleg eu ca trebuie sa-mi iau concediu si sa fac rata la banca pentru a putea fi in pas cu cei care nu sunt in romania,lai ei 15 euro inseamna 2 ore de munca la noi inseamna 2 zile deci prin urmare nu ar trebui facuta si aici o concordanta??

17. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Decadent cu tot respectul dar problema este mult mai simpla... daca pe 4 zile eu sunt minus cel putin 400 k perle intr-o luna cat sa fie...?vorba mydylei imi iau skinul cu Romania si la revedere....inteleg ca eventul tine o luna si nu doriti ca la finele eventului playerii sa se scalde in perle dar nici asa nu e ok...

B0UNCE apreciază asta.
  18. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Sa inteleg cu cat imi petrec timp mai mult pe joc cu atat recompensa e mai mica?

Event de o saptamana - e posibil sa faci profit si sa iei un design.
    Event de o luna - joci de 4 ori mai mult, acelasi profit

Doar eu nu vad logica in strategia asta de event?

Daca tot event de o luna , si recompensele de perle/suflete si ce or mai fi sunt atat de slabe, puneti un design de ala cu pietre de 17 sau 18 ceva, macar sa nu ne plangem de mila.

19. Jagermeister-hun-

Jagermeister-hun- Novice forum

mariti dropul la anemoi macar, altfel facem pauza pana in week-end. Voi chiar credeti ca jucatorii baga bani in munitie la payment? Lasati oamenii sa se bucure de event

20. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Domnule Decadent daca veti analiza comentariile jucatorilor veti observa ca ei nu se plang ca fac putine perle sau ca ies pe 0 la sfarsit de zi, ei se plang ca ies foarte mult pe minus...

Poate totusi se ia totusi o decizie inainte de a ne plictisi de acest event ....

BYTZA.87 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.