Feedback Runda de discuții - Campionatul European 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

susanu nu prea e pierdere...daca te uiti atent am tras 45k elita si am luat 50k perle + 107 cristale fara alte consumabile deci...se merita :)

2. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Cat de des reusesti sa tragi cap-coada la Anemoi, sa nu mai zic ca sunt multi care nu pot face singuri un Anemoi din diferite cauze: war, munitie lipsa, perle lipsa, etc.

susanu_el apreciază asta.
  3. grumezanu1

grumezanu1 Novice forum

eventu e bun.

4. grumezanu1

grumezanu1 Novice forum

nu mai plangeti ,se poate si fara perle mergi in arena si dac ai noroc pleci cu munitie:))

5. grumezanu1

grumezanu1 Novice forum

daca mergea si reparatia in arena era si mai bn adic ffb:))

6. Farxen

Farxen Junior Expert

Mai avem misiuni in portul securizat ?

7. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

revin cu aceeasi intrebare ca vad ca nimeni din admini nu mi-a raspuns macar sa stiu sau sa stim e valabil pentru toti.din cate sute sau mii de nave vom primii acel amarat de desing ?

8. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Normal ar fi fost , sa se dea design-ul de tara , la navele de tara. Chiar la o rata de drop mica .

9. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

iar ati frecat eventul,perle la nave ciuciu.faceti ceva sau scoatetil ca sasa e praf si pulbere eventul si ma tine si o vesnicie.

10. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

5000 de blestemate + 2500 radiante este favorul reginei x 10 = 100 zile

11. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Sunt modificari la piata neagra?
    A fost schimbat ceva in legatura cu Favoarea reginei? vad un nr.10 pe regina si nu stiu ce inseamna....
    O explicatie?

12. Filiρ

Filiρ Novice forum

Acum se explica rata de drop extrem de mica a designului :)) o sa compenseze rata mare de drop la payment.

13. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DAK AI TRS FARA ALTE CONSUMABILE PROBABIL DA , DARDAK AI FOLOSI PRAF DE PUSCA - PLACI PROTECTOARE - OCHI DE PRECIZIE SI ALTE AMULETE CASTIGUL AR FI MINOR APROAPE BANAL,
    BAFTA IN CONTINUARE

14. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DOAR SAMBATA SI DUMINICA ,

15. -.vasi.-

-.vasi.- Scriitor în devenire

ai uitat de munitia trasa la navele nationale....pierdere totala

16. **RA**

**RA** Avansat

adica o ai pentru 10 zile....favoarea.

17. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

pentru ce e restartul?

18. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Voi chiar vreti sa delogheze toata lumea de la event? Cum sa faci arena PVE?
    O sa fie foarte multe meciuri de egalitate adica timp pierdut degeaba!!!!!!
    Vreti sa ajutati pe cei mici faceti 2 arene!! o arena lvl 1/15 si una 16/25
    Ce aveti oameni buni? De ce schimbati regulile dupa cum visati noaptea?
    Eu personal ma distram enorm si nu sunt o nava asa mare.....scufundam chiar si din echipa mea daca respectivul dormea pe gazon sau taia frunze la caini.RUSINEEEE!!!! RUSINEEEEE SI IAR RUSINEEEE!!!!

PS:Arena era singura parte pozitiva din acest event!!!!Puteai sa te bati,sa dai gol sa blufezi sau sa renunti si era atractiv pt clasament.ADIO EVENT JALNIC!!!!

Modificat ultima dată: 23 Iun 2016
    B0UNCE apreciază asta.
  19. susanu_el

susanu_el Junior Expert

AI 10 * FAVOAREA REGINEI ,IN GENERAL FAVOAREA REGINEI TINE ORI 10 ZILE ORI 14 ADCA 10* 14
    SAU 10 * 10 = 100

20. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ce-ar fi sa puneti echipa aia de semi-programatori si "priceputi" in informatia sa verifice sansa de a primii design-ul la Anemoi...ca ceva imi spune ca ati pus o cifra gresita...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.