Feedback Runda de discuții - Campionatul European 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

mie imi arata altfel sa doau cumpara fara numar de zile si costa 600 bles si 300 radiante dar zile nu se stie cate =))

2. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

100 de zile in niciun caz pentru ca 90 e maxim , mai mult nu mai sare.

3. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

nu va laasati amagiti pretul e pentru 10 zile, eu am platit pentru o singura zi 600 de blestemate si 300 de radiandte crezant ca o sa am favoarea timp de 10 zile si cand colo am avuto doar 1 zi

4. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

1 zi

5. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

buna ziua vedeti ca nu merge piata neagra nu se incarca

6. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Daca a luat careva skinul de la Anemon rog sa posteze ... am impresia ca suntem luati chiar de prosti!!!!

7. Filiρ

Filiρ Novice forum

O aiureala..au trecut aproape 2 saptamani de event in care am luat la damage cu siguranta peste 80 de Anemoi..nici skin, nici mascota..si culmea e ca nu am auzit pe nimeni sa se laude cu skinul, unul singur stiu caa luat mascota..m-am interesat.

8. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

nu merge piata neagra de o ora se ocupa cineva de treaba asta??

9. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Buna schema: Scoti munitie de la piata sa se agite toti ca nu mai au munitie => o bagi inapoi si cumpara toti cu nemiluita dar le scoti recompensele ca sa traga pe nimic :D

10. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Asta este deja nesimtire, felicitari ca lucram la pachetele de la payment, dar sa verificam problema cu Anemoi-ul care nu da design Nuuu...Doamne fereste...Lucru de mantuiala...sigur nu aveti sediul in Romania? A cumparat Dragnea firma?

susanu_el apreciază asta.
  11. Jagermeister-hun-

Jagermeister-hun- Novice forum

De ce nu da anemoiul design? Ca sa il bage la piata. Te-ai prins? O sa ajunga sa bage si pulberea si placile la piata

12. Spirit_Breaker

Anemoi (Amiral)
    • PE, PEL și diverse articole utile în funcție de daunele provocate.
    • Cristale și o șansă foarte mică de a câștiga un design Anemoi pentru cei care provoacă cele mai multe daune. Designul conține următoarele pietre prețioase: Lapis Lazuli Fin (65.000 HP), Rubin Cizelat (+11%), Ochi de Tigru (+10%)
    • O șansă mică de a câștiga mascota Lusitarius (fără pietre) pentru persoana care dă lovitura fatală.

O sa vina cu vechea vrajeala, a fost eroare ( intentionata ).

13. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Stati linistiti o sa fie o sansa mai mare sa iei Anemoiu in ultimele 5 zile de avent....acum tinta sunt 'lebedele' care mai cotizeaza si la final o sa luam si noi:))

Spirit_Breaker apreciază asta.
  14. moscova

moscova Pretendent

Ba este foarte bine ca au facut arena de fotbal PVE ! Acum se consuma mai multa munitie elita pentru a inscrie si nu a pentru a te bate. Inainte din 10 minute jucai maxim 1-2 minute, dupa care, in urma scufundarii unei echipe, restul de 8 minute te plictiseai "enorm": ori erai invins si te reparai intr-un colt/logout, ori dadeai goluri pe banda rulanta plimband SINGUR o minge. De cateva ore joc in arena si nu am vazut nici un meci egal! Mai foloseste-ti si capul , indemanarea, nu totul e bazat pe forta. Vrei sa te bati: stai in hartile celor 4 porturi si scufunda, ca-s multi jucatori.

15. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Daca tu crezi ca indemanarea si folosirea "capului" este tangenta undeva intr-un viitor apropiat, te inseli amarnic.

Mai exact, mingea aia merge la fel de prost ca si mintea programatorului, doar pe diagonala si pe verticala/orizontala in 95% in cazuri, indiferent din ce directie tragi (@decadent, este o calitate a programatorului , nu o insulta in cazul in care nu ti-ai dat seama).

Pt cine nu stie ce este aia o calitate, poftim explicatia: https://dexonline.ro/definitie/calitate

16. susanu_el

susanu_el Junior Expert

SI DACA TI LE OFERA CA PE O CONSUMABILA K INIMA INSANGERATA . AI 10 SI ACTIVEZI CATE UNA ,PROBABIL O SA DUREZE DOAR O ZI ' ADIK 10 ZILE TOTAL DAR IN CAZUL ASTA COSTA PREA MULT

Modificat ultima dată: 24 Iun 2016
  17. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

De ce nu bagati si nava campion la piata neagra? s-ar cumpara mai bine decat navele nationale parerea mea,asta pentru aspect.

18. Noltisor-RO

Raman la aceeasi parere,trecand arena in PVE au incurajat si mai mult 'blaturile'!!
    Pt clasament e usor sa fentezi si sa faci puncte daca te duce putin mintea......
    Nu ma mai mira nimic,jocul asta a luat-o de mult pe 'aratura'.......dar atentia pe care i-o ofer acestui joc este direct proportionala cu ceea ce-mi ofera el.Punct!!

19. Spirit_Breaker

Hahaha Noltisor, buna asta =)))
    Erau blaturi inainte cand faceau cei mari munitie imediat pentru ca ieseau din harta cei scufundati. Acum munciti :D

20. Noltisor-RO

Pai alea nu erau 'blaturi'....ii bateam si gata!!
    Acum iti faci o echipa 'fake' si joci numai cu ea.
    Cum e mai bine?
    Eu cand am luat locul 1 am muncit nenea:)) am facut si 10k PB si 1.5 mil munitie elita rupta.Acum iti trebuie doar rabdare sa butonezi multe browsere si stai ca 'plavanica' sa treaca timpul:))

Filiρ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.