Runda de discutii - Carnavalul Sufletelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 16 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -Lĭghtnĭng-☂

-Lĭghtnĭng-☂ Novice forum

Daca vrei sa muti oi du-te neica pe meleagurile patriei nu pe net. Sau poate nu stii ca exista si ceva real in afara de net si farmerama! :p

**DYDU** apreciază asta.
  2. Λκεη

Λκεη Novice forum

SUPER EVENT !!!

Praf in ochi... ca de obicei serverul este la pamant, jocul se blocheaza permanent si nu poti sa faci nimic in aceste harti event
    in timp ce esti blocat cronometrul functioneaza(este un ceas elvetian cumva?) , iar cand se deblocheaza nava constati cu stupoare ca nu primesti nimic
    colectezi cufere si ... nimic(2014-06-18 19:32:40 Ai deschis un cufăr.) ...cheia este luata

Voi traiti din bani nostri ... (cat o sa mai traiti ?)

Razvan_, *Barbo$$a* și Scriitorul apreciază asta.
  3. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

daca ar mai face 1 servar cu interfata si asa cum era el la inceput( ca acum 5 ani) jur ca as lua nava de la 0 pe acel servar

4. aken pina ce nu schimba interfata jocului o sa fie mereu asa sa bage interfata veche nu??

5. dar sa fie cum era jokul da de la 0 as lua si eu nu hp cit casa nu dezing doar elitele

6. simbad68

simbad68 Junior Expert

da o intrebare ma tot macina..cum drku event fara sa poti castiga perle?

7. @simbad68 lasa eventul, lasa perlele..nu mai merg serverele d-le :))))

8. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

blocaj total. ce bine am inceput ziua ...

9. kike

kike Novice forum

20 % conect to server.......... frumos event ...ce sa zic tot asa si va fi bine ...pentru cei care se lasa de joc .

10. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

In urma castigari buffului de cristal am pierdut 25k PV ....

11. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

buf-ul se castiga f f greu, recompensele la epave sunt foarte slabe, daca tot nu castigam perle doar consumam, macar faceti cev in privinta asta

12. Zang

Zang Scriitor în devenire

Spartilor care sunteti, postul mi-l stergeti da sa raspundeti aici nu puteti.
    Faliment scrie pe voi :*

13. VLAD

VLAD Talent de excepţie

avand in vedere faptul ca jocul din harta 1/3 se numeste Jocul păstorului eu cred ca toti cei care participa la acest joc iau locul unui cioban, cioban care ce face ??? uau plimba oile de aici pana acolo si de acolo pana aici
    imi cer mii de scuze stimate coleg -Lĭghtnĭng-☂ pentrul faptul ca mi am permis o abordare mai directa
    din cate stiu eu farmerama este un joc virtual ce implica neconditionat o conexiune la internet deci gadeste bine si pe viitor formuleaza corect o propozitie

14. Zang

Zang Scriitor în devenire

Nu se va schimba nimic, pentru ca mereu vor exista niste expirati de jucatori, care n-au mai iesit din casa de 5 luni de zile, niste disperati, care vor cotiza mereu.Oameni fara viata, fara prieteni :)). Pentru ei jocul asta e totul, genul de oameni care plang cand ii scufunzi. Cunosc o gramada. Datorita lor, jocul va merge mult si bine :)

15. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Care event? :)))

16. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

ne pierdem timpul sa scriem, domnilor admini dormiti?? bagati-ne si pe noi in seama de amorul artei macar

17. ●βαяßσssα●

●βαяßσssα● Începător forum

Fratilor mai schimbati si voi recompensele astea macar la epave... :) si la Postmanu ala sa primim si noi macar 1000 de perle acolo sa nu iesim asa gaura mare:) prea aiurea recompensele si felul in care merge jocul ....

18. mydyla

mydyla Conte forum

faceti ceva cu recompensele din cufere ... sunt de toata jena , sincer ... de fapt eventul este de toata jena :(

19. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Tunurile Lustruite dau stack cu alt damage. Se pare ca le-am luat degeaba.

20. ~~alex70~~

~~alex70~~ Începător forum

ce ati facut iar la event fratilor nu merge sa ma loghez pe apa nustiu de ce nul scoateti si asa este vai de capu lui

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.