Runda de discutii - Carnavalul Sufletelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 16 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Feedback-ul vostru a fost deja comunicat mai departe.
    Legat de problemele de conectare pe harta marii: (20% loading/Connection error / Congestion error sau ecran de conectare gri) - sunt prioritare pentru echipa tehnica. Inca nu avem un termen clar pentru remedierea situatiei.

яı¢øšα apreciază asta.
  2. NELLY

NELLY Începător forum

Raspuns fara raspuns!! :))

3. VLAD

VLAD Talent de excepţie

acel termen tinde spre infinit si mai departe: ) )

4. ✭Crank✭

✭Crank✭ Începător forum

Vad ca chiar ca va bate-ti joc de noi rusine BP...
    Scoate-ti ma eventul asta!!!
    Nu merge jocul 20% si asa ramane :)))

5. S`W`A`T`

S`W`A`T` Începător forum

E foarte tare eventul!!!! Nu are decat doua probleme majore :
    E DE TOATA JENA
    NU TE POTI LOGA macar sa-ti ocupi timpul cu recompensele nemaipomenite...
    Dar in rest e foarte bun eventul,sunt mandru de voi.Bine ca a-ti renuntat la event-urile de acum 3-4 ani cand faceam pe putin 1mil de perle,harti bonus si skin-uri valabile;erau plictisitoare,astea sunt mult mai tari..."Bravo!!!!! Tot respectul!!!"

mydyla apreciază asta.
  6. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

azi cand am intrat mi-am gasit nava scufundata, m-am uitat la jurnal, la o ora dupa ce am delogat, nava a fost scufundata. am trecut cu vederea, am crezut ca de somn, aseara, nu am delogat. azi in jur de ora 13 am inchis jocul, dupa amiaza am redeschis, aceeasi poveste, nava scufundata dupa ce delogasem, acum la fel. am delogat m-am uitat de mai multe daca nava e delogata, acum ma uit la jurnal nava iara scufundata. pe langa lag, event prost, nici nu mai putem deloga nava?

7. •Shummy•Őήέ•

•Shummy•Őήέ• Începător forum

Ce asteptati? O sleahta de incompetenti sa rezolve panarama asta de joc? Ei vor sa faca update la joc si nu-s instare sa faca serverele pt ce e acum pe zdreanta asta de joc. Incompetentii astia sunt ca si piticul care nu se vede din iarba dar se chinuie sa ia fructul din varful marului.... ASta sunteti mai, niste incompetenti vai de mama voastra. Solutia? Sa uite toti playerii ca exista tentativa asta de joc si sa il lase dracu, ca v-ati batut destul joc de toata lumea. O sa beau o bere cand aud ca a dat BP faliment si ca toti incompetentii au ajuns pe drumuri, sa va aruncam cate o moneda de un ban....

8. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

un restart se poate? k vad ca odata la 4 ore trebuie restart :)))

9. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

mai termin si eu postmanu ca mi sa dus si bufu de damage :))))
    ???

10. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

Trebuie sa te duci in harta de 1 sa deloghezi pentru siguranta :))

Congestion ERROR ! La greu :)) Mai bine ar inchide serverele sa rezolve toate problemele si revenim si noi peste 1 an.

Wanderlust apreciază asta.
  11. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

eu am facut un postman si nu mi-a dat nimic :)))

12. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

mda akm am terminat si eu si la fel recompensa 0 deci fail event am consumat si o gramada de perle pentru 1 TONA de lag.

13. Din acest moment, va urez multa bafta pe "joc", eu renunt.
    Va urez tuturor multa bafta si spor in orice, inafara de acest joc, nu-si merita nici timpul nici banii nostrii.
    Cu drag, BEAST :)

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Se poate la BP. Acesta este respectul fata de jucatori. Daca vrei sa te enervezi si mai mult iti amintesc de un event incheiat nu cu mult timp in urma unde primeai la o epava 60 de carticele, nu 6 amarate de carticele care se traduc in pierdere de harpoane, cele de 500 daca le aduni costand de 10 ori cat aceste grindini.
    Eu am incheiat oficial orice legatura cu eventul si imi vad de restul daca mai am cum. O sa tremin carticelele pe joculete si gata cu bataia asta de joc.

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Asta insemna ca tu poti sa joci cat de cat. Restul sunt scutiti de lag ... si de joc :)

16. SeafRO

SeafRO Duce forum

Sa ii urmaresti HP-ul ca eu am observat ca nu ii scadea desi trasesem 10 salve in el. Imi afisa grafic salvele dar era din clanul lui MacLeod ... My name is MacLeod. BP MacLeod :D:D:D

17. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

ce sa sa facem sa ne putem loga ?

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dar deconectarea care ne turbeaza cand o rezolvati?
    Sau cand schimbati recompensele penibile la cufere, epave si nave event?
    Oare nu era inteligent sa introduceti radiante la cufere?

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Admini
    Serios acum dar voi nu cunoasteti limita? De 3 zile ati omorat toate serverele cu acest event gresit cand puteati sa incarcati scriptul de anul trecut si mergea lejer.
    Macar dati dovada de minim profesionalism si opriti eventul pana ori il faceti sa mearga si il reprogramati luna viitoare ori renuntati la el si dati recompense in locul tichetelor nefolosite. In ritmul acesta va veti pierde locurile de munca fiindca se va ajunge cu reclamatiile la HQ si stim toti ce se intampla atunci.
    V-am oferit un sfat dar decizia va apartine si la fel si "recompensa" finala.

20. =KøŔεςќT=

=KøŔεςќT= Novice forum

Daca pt un event atat de jalnic le cad serverele si nu au ce face programatorii nici nu vreau sa ma gandesc cand vor introduce transfigurarea lor .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.