Runda de discutii - Carnavalul Sufletelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 16 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

un restart se poate ?

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

20% - logging in user...
    Europa Globala 4.

Asa programatori... asa event... asa joc...

EDIT:
    LOST CONNECTION !

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eventul este o mare porcarie marca BP si chiar sunt finut. Trag in npc dupa care nava se opreste iar npc pleaca si raman pe loc, nu ma pot loga etc. Va bateti joc de noi. Sunteti capabili sa faceti un event la care sa nu avem exact aceleasi reclamatii absolut de fiecare data? Dupa atatea esecuri eu nu cred ca puteti. Nu ma pot loga, nu ma pot deloga, nu pot sa trag in nimic sau sa misc nava, nimic nu merge iar voi va laudati ca sunteti buni si lucrati? Ce lucrati? Sosete pentru Mos Craciun? Este penibil sa va prezentati in fata noastra cu asa ceva si sa mai vreti sa va si platim pentru nimic. Ar trebui sa va fie rusine si sa incercati macar sa mimati profesionismul. Era greu sa testati inainte eventul pe beta sau pe unde vroiati voi? Este o minima dovada de bun simt sa testezi un produs inainte sa il oferi spre vanzare nu sa dai o mare ratare si sa incerci sa repari din mers fiindca atunci toti te vor considera neprofesionist etc etc etc.
    Pe scurt: sa va fie rusine!

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Apreciez ca ati omorat si runda de discutii ca sa nu va spunem ceea ce trebuie sa auziti.
    504 Gateway Time-out nginx/1.4.4
    Numai ca unii nu ne lasam pana nu o facem.

5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Nu ne putem loga pe mare, iar cind s-a putut, harta marii era cetoasa si nu se vede nimic pe ea, nici urma de skin :( acuma harta marii s-a blocat la 20%, siiii......... binenteles inevitabilul LOST CONNECTION ! :) Bv, BP ! inca un event reusit ! :)

6. ~~alex70~~

~~alex70~~ Începător forum

bataie de joc mai bine nu mai bagati porcarii. asta nui event este o mizerie ,pacat de jocu asta ca era un joc frumos si a ajuns o mizerie de joc

7. водкин

водкин Scriitor în devenire

panarama ..au inceput toate serverele sa aiba probleme...jalnic

8. *Barbo$$a*

*Barbo$$a* Începător forum

sunteti jalniciii ..... e vaza totalll jocul !!!

9. simbad68

simbad68 Junior Expert

totusi perle de la ce npc facem? sau o fi primu event unde recompensa in perle nu exista?

Phantom* și Spirit_Breaker apreciază asta.
  10. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ai vazut recompensele la cufere si la epave? Acolo este bataie de joc:
    epave: 6 carticele
    cufere: 4 amulete si 8 tichete ... to Hell !
    Sa isi pastreze eventul ca nu avem nevoie de asa ceva.
    Oricum, daca nu sunt in stare sa il faca atunci sa il opreasca si sa ii dea drumul cand functioneaza nu asa ca sa nu putem sa facem nimic, nici macar inamici :)) sau pergamente.

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

delete la game :) nu mai faceti atata amar atator suflete nevinovate cu carduri bolnave de galbinare de slabe ce-au ajuns :)
    probabil poimaine o sa putem juca putin.

stiti bancul acela cu 3 tipe care voiau cate ceva de la sot si au stabilit ele sa nu isi mai faca datoria de sotie pana nu vad schimbarea?
    - prima: i-am spus ca vreau vila si ca nu ...., in prima zi nu a facut nimic, a doua zi a inceput sa dea telefoane pe la banci, iar in a treia ne-am mutat in casa noua;
    - a doua: i-am spus ca vreau masina noua ....., in prima zi nu am vazut nimic, in a doua zi a dat telefon la dealeri, in a treia avem o masina beton cu o funda rosie;
    - a treia: i-am spus sa mai faca si el mancare ca daca nu ........, in prima zi nu am vazut nimic, in a doua zi nu am vazut nimic, in a 3-a zi am inceput sa vad putin cu ochiul drept =)

12. Spirit_Breaker

Sunt mai dur, pentru ca la preturile pe care le pratica BigPoint pentru romani ar trebui sa avem Eventuri bogate, dar calitatea jocului e ...
    Mai bine ma abtin.

13. casian28

casian28 Începător forum

cand in viata asta o sa fie o data bine ,,,revenitiva

14. Spirit_Breaker

-cand o sa inveti sa pui cratima o sa fie bine :D
    -si odata legat

15. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

frumos se incarca pana la 20% si dupaia lost connection foarte frumos bp avem sansa mai mare ca sa vedem noaptea o stea cazatoare in loc sa faceti vvoi un event calumea si fara se dea lost connection

16. VLAD

VLAD Talent de excepţie

• domnilor admini dar cand o sa vedem prezenta voastra pe forum cum se face ca pe forumul englez se mai gaseste cate un admin sa raspunda la unele intrebari legate de event si la noi nu? sa inteleg ca e lipsa de interes sau pe voi va "plateste" invers proportional cu preturile de la payment??
    • vad ca pe pagina oficiala de facebook nu apare nici un anunt legat de eventul asta...cred ca se asteptau ca nemultumirile ca curga si acolo si decat sa si faca reclama negativa au renuntat...

✭Crank✭ și Spirit_Breaker apreciază asta.
  17. Joker[drk]

Joker[drk] Începător forum

Deci chiar e penibil incerc de 20 de minute sa ma loghez sa intru si eu pe mare la eventu asta si sa vezi....Kinder cu Surprize Lost Connection la 20%...mda cel mai tare event din toate timpurile , oare asa buni sunt programatori de la BP de nu pot sa faca un event cum trebuie fara sa pice toate serverele de parca le tin pe toate pe un singur mega pc care si ala da rateu cum ii dai o flegma si pica in fund.

18. Spirit_Breaker

Le tin pe 2 servere vai de capu lor...

19. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Era o reclama la o racoritoare ce suna cam asa:
    "sunt singurel bing bang/ printre copaci bing bang"
    nu vi se pare ca asa suntem?? macar un cm admin orice , oricine ziceti-ne ceva sa ne ducem la somn sau sa mai bagam niste bani poate mere :))
    lasand gluma la o parte eu nu inteleg logica eventului, munitia o cumparam pe perle sa luam recompense - tickete, din care nu vom scoate perle. adica doar consumam perle, voi chiar credeti ca noi avem "ciunga in par"?
    sa mai spun ca nici luminite nu putem culege ca nu se contorizeaza?

vai de noi :)

20. battl3sh!p

battl3sh!p Novice forum

Prea multa joaca strica!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.