Runda de discutii - Carnavalul Sufletelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 16 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VLAD

VLAD Talent de excepţie

tasta mea F5 zice ca se simte violata...la noi cum e?

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

un raspuns legat de ceea ce se intampla acum cu jocul cand primim nenea decadent

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

haideti sa jucam ping pong ca de event nu se pune problema. am sa servesc eu:

PING

4. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

5. =CASS=

=CASS= Junior Expert

6. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... oricum eventul este praf ..m-as exprima altfel dar ating o categorie sociala si nu e bn , nu stiu ... cel care l-a creat ce a avut in fata ochilor ca inspiratie :)
    jocul s-a blocat , probabil serverul nu suporta ... , ma gandesc cu groaza la mega trambitzata transfigurare ...cum o sa fie ... wow ceva ...alba -neagra :)
    bafta ...ati reusit , si nu de acum , sa ni se faca lehamite de joc

7. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

A doua zi cand nu putem juca, cum recuperam timpul ca duplicatorul se duce, rabatul la fel de premium nici nu se mai pune problema?

Astept cu nerabdare raspunsul unui CM

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problema a fost inaintata catre departamentul tehnic. Speram sa fie rezolvata in scurt timp.

9. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

10. =CASS=

=CASS= Junior Expert

TIME OUT :))

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

pong

ps. cas-ule, nezi ca o sa fi redus din octombrie cu 5 la suta :) ... si invata sa dai cu paleta inainte sa intri in joc :)

12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

: ) )
    PING !!!
    de ce pe adresa oficiala de facebook nu a fost facut nici un anunt despre acest MEGA
    event? sa inteleg ca se asteptau la un asemena succes???
    oferiti ne un raspuns plauzibil...daca gasiti unul:)

Modificat ultima dată: 18 Iun 2014
  13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

mai avem timp de un meci pana se rezolva jocul, adik pana da ortu popii :)

pong

14. cum baga un event cum cade tot servarul chiar asa mai bine inchideti servarul pe o perioda si rezolvativa problea [REVIZIE]:d

15. Oberyn21

Oberyn21 Începător forum

Ahoi pirati , ce sunteti de fraieri luati ...
    Va exaspereaza lag-ul desi ne platiti cu cardul? Nicio problema , lansam Eventul Ping-Pong Fight ! Momentan este Gratis , noi avand bunavointa de a va oferi acest joc Gratuit in "rarele" momente cand Seafight-ul are probleme...tehnice ! Momentan puteti juca impotriva unui bot dar ne gandim serios sa facem jocul Player vs Player si de asemenea sa introducem un chat pe pagina Ping-Pong pt socializare cu ceilalti pirati !
    FAQ-ul si Runda de discutii va fi deschisa in curand ! Va multumim

16. bloodlust

bloodlust Novice forum

As dori sa stiu daca sunt singurul caruia nu i se incarca , clientul jocului....Am incercat si ieri dupa inceperea event-ului...nu s-a putut....era 20% si se oprea.Apoi a urmat ''mentenanta'' dvs. in care nu inteleg ce naiba faceti.Am dat mesaj la suport si s-a anuntat ca se va corecta.Ma voi putea loga si eu event-ul asta pe harta marii sau voi sta la 20% pana se termina?

E foarte fain event-ul!E cumva privat sau am nevoie de vreo invitatie?!

17. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

APROPO BRE NEA PIANOMAN, SA NU MEARGA JOCUL SUNTETI NR.1 DAR SA FACETI SA NU MAI MEARGA PROGRAMELE SI BOT-URILE NU STITI , EU ZIC SA VA LASATI DE ADMINISTRAREA ACESTUI JOC SI SA VA LUATI DE ALTCEVA:(

18. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Concediu mi-am luat,copii la bunici i-am trimis,pe nevasta-mea am trimis-o la mare....si jocul nu merge!! Pai ??

19. Marie-Galante

Marie-Galante Novice forum

Carnaval de "Suflete moarte". Ati putea incerca si ceva in genul "Cum s-a certat Ivan Ivanovici cu Ivan Nikiforovici", sau "Jucătorii de cărți". Succes BP!

VLAD și яı¢øšα apreciază asta.
  20. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.