Runda de discuții: cel mai așteptat event

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 15 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

crede-ma ca sunt jucatori de nivel 5 care au capacitatea si resursele necesare incat sa distruga cele 20 milioane hp :)

Tom-Degetel și Ender apreciază asta.
  2. Ender

Ender Scriitor în devenire

hai pe EG3 sa vezi ce nave sunt cu level 5 :)))

Tom-Degetel apreciază asta.
  3. Ender

Maine facem impreuna event ca la mine s-au dus:)

Tom-Degetel apreciază asta.
  4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Cum echipa BugPoint stie sa fabrice buguri - stie sa bage si event-uri buguite.. Ca sa fie sa fie dependentii happy ca au "event" . Toate bugurile astea sunt facute intentionat ca userii sa fie obligati sa foloseasca payment-ul ( aici romanii sunt discrimanti, majoritatea au reduceri iar romanii sunt tratati ca niste nimicuri ) . Sa aveti spor la joc, daca mai jucati "seafight" .

Modificat ultima dată: 17 Sep 2014
    ~pisicutza~ apreciază asta.
  5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

faceti lev 16 si nu mai stati la pomana in sunmap

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Un event de 2 bani unde profitul jucatorilor este de cele mai multe ori negativ (traducere: gaura totala). Eu nu ies pe minus dar plusul este nesemnificativ (mai ales ca mai aterizeaza cate un cerc rosu sub nava ta si, daca nu stai cu zoomul marit [caz in care crapa jocul], poti sa te trezesti ca pierzi destul de multe perle) asa ca nici nu ma stresez pana nu se schimba ceva. Daca luam in calcul modul in care merge jocul atunci ne apucam sa jucam septica.
    Doar o intrebare: oare nu era ok sa lasati macar 2 zile achizitia tunurilor lustruite pe cristale? Asta ca sa nu se mai piarda timpul inutil si sa se renunte la event.
    Ai dreptate atat cu bugurile create in mod voit pentru a mentine jucatorii nemultumiti cat si cu cele create pentru a oferi avantaje cui trebuie. Oricum, unii au cap ca sa nu le ploua in gat si spun asta fiindca un jucator trebuie sa fie nemultumit de nava si de dotarile pe care le are dar nicidecum de cum merge jocul sau de modul in care suntem tratati atat ca jucatori cat si ca natiune. Ajung sa cred ca pentru unii lipsa coloanei vertebrale si a respectului pentru tine si ai tai reprezinta un criteriu important pentru angajare in cadrul BugPoint.
    Nu se deranjeaza sa creasca fiindca scot mai multe perle din Sunmap. Ar trebui ca BP sa reduca recompensele primite in aceasta harta si atunci o sa ii vezi pe toti cu level 20 altfel vor ramane asa. Oricum este placut ca daca te bati cu ei poti sa te retragi in 16 si sa le spui sa vina dupa tine daca sunt asa de buni daca nu sa ramana la gradinita. :D

7. spider

spider Scriitor în devenire

Deci pe bune va bateti joc cu epavele astea...voi ce credeti ca astia de lvl 5 maxim nu au nevoie de chesti mai bune din epave?ati pus recompensele gresit... cate 10 amulete voodoo , pulbere ,10 cristale , placi , si harpoane de 250 si mai cate o cheita?da bagati frate si voi recompense ca sus,ca aici jos chiar e nevoie.. sau mai bine zis.. puneti recompesele la fel in toate hartile... ca toata lumea are nevoie!! daca navele sunt jale cu ele.. cel putin epavele sa fie ok..sa scoata lumea ceva din eventu asta !!

8. simi2

simi2 Mogul forum

oameni buni, vorbiti din filme. cei mici nu au nici o sansa. in sunmap, daca nu esti in gilda potrivita, ai sansa Elodiei. si e dreptul tuturor sa-si spuna nemultumirea, nu doar a celor cu nivel 20 sau mai mare. dar nu conteaza asta. vad ca toti ii dati inainte cu "eventuri profitabile". nu au prea mai fost in ultima vreme si nici nu cred ca BP a scris in vreun anunt ca o sa ne dea eventuri profitabile. poate doar pentru ei.

9. Ender

Nu cred ca te cheama DECADENT , si bagatori in seama sunt destui. Stai in barca ta si nu mai da sfaturi la altul. ok.si sunt curios cate zeci de radiante faci tu in hartile de sus. Aproape nimic.

10. simbad68

simbad68 Junior Expert

nu mai fiti stresati:)intr-un cuvant eventu asta e naspa:)

11. mydyla

mydyla Conte forum

si

Ceva aici se bate cap in cap ... deci , eu inteleg asa .. cine are skin-ul si are noroc sa-l ia iar la dmg primeste perle .
    Pai in realitate e cam asa .... un coleg NU are skin-ul si culmea ...primeste perlele , cele 2000 (!!!!) , aferente skin-ului .
    O lamurire ... bn ca acum rata de a lua skin este undeva 1la 1 milion (parerea mea) ... asteptati cash ptr pietre , nu ?
    Sa inteleg ca de acum incolo sa ne cam luam gandul de la skin-uri ,la event ?

Modificat ultima dată: 18 Sep 2014
  12. Zeusian

Zeusian Comisar forum

te sfarsesti degeaba. stai ca pomana pe bot in sunmap si comentezi. in locul tau mi-as roade degetele in loc sa scriu ineptii. eventul este de 2 bani ca toate eventurile pentru ca multi fara bun simt folosesc boturi si sufera si cei cinstiti pentru ei, pentru ca perlele alea luate pe bot tre consumate pe ceva.

SeafRO, Pedros2144 și ~pisicutza~ apreciază asta.
  13. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

La mine jocul merge foarte greu.....se opreste nava cateva secunde bune,nu mai raspunde la comenzi dar in schimb navele pot trage in mine linistite:((
    Astia care sunt pe Bot de harpoane observ ca nu ai nici o problema,eu blocat acolo si suparat si 'nea botanistul' trece pe langa mine parca vrea sa imi arate ca am ramas singurul 'fraier' de pe jocul asta!!:mad:

14. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

ds sunt 2

15. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

cuferele de event cand apar? dupa ce se termina eventul ?

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu sunt cufere conform anuntului de event

17. Ender

Pai daca nu iti convine lasa-te si iar te bagi in seama cu boturi si altele. e reu sa fi fustrat, nu?

18. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

de unde fac suflete blestemate si suflete radiante

19. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

de unde fac suflete blestemate si suflete radiante

20. Zeusian

Zeusian Comisar forum

din epave si insotitorii navelor event

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.