Feedback Runda de discuții - Ceva ciudat pe mare.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Hochi, 16 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

se numeste Seafight nu Zoofight

Dorin apreciază asta.
  2. *NaZg*uL*

*NaZg*uL* Novice forum

insula aia e Alcatrazul nostru :))

3. Anonymous

Anonymous Începător forum

Salut,
    Bigpoint a promis acum 2 ani nivele elita avansate , si uitati ce primim dupa 2 ani ? o insula care nu face nimic (acum) si care o sa ingreuneze jocul (mai tarziu) dar nivelele elita ? Sau a disparut de mult aceea idee ? (eu zic sa faceti ceva nivele elita sa ne luati cate 1 euro pentru fiecare punct elita , cand e vorba de bani sunteti primi la luat) Navele de la bokor ar fi putut fi elite ! Pe fiecare luna scrie "pentru ultima data" (de 6 luni) dar inca este bokor . Insula aceasta este cum spune colegul .corsarulnegru. inca un "item" inutil in scriptul jocului.
    S-auzim numai de bine!

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am vazuto in 16/1, se pare ca inca e inutila. desi nu cred ca era atita de importanta acea insula, erau destule itemuri inutile oricum care incarca jocul si merge greu... Vrem ceva originalitate domnilor, BP !

5. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

pana la urma la ce ne foloseste domnilor admini ne raspundeti si noua

6. Dorin

Dorin Scriitor activ

Pe Seafight orice este posibil :))

7. catasperanta

se poate spune si asa

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Daca tot nu merge sa echipezi piratii, trebuie sa aiba legatura cu abordarile

9. catasperanta

dl admini ne spuneti si noua ce este pe mare eu cred ca este de umplutura nui vad nici un folos este doar de imagine atata tot
    la ce se foloseste ?

10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

BINGOOOOO

11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Un broscoi mare si urat, greu de ocolit, inutil acum si probabil folosit de voi intr-un event viitor. O aberatie cu care va ocupati si de care spuneti (sunt sigur) ca este geniala dar care nu reprezenta o necesitate cum ar fi, spre exemplu, SA MEARGA JOCUL, SA NU MAI AVEM ERORI, SA BLOCATI DEFINITIV TRISORII, SA NU MAI CREATI DIVERSE BUGURI PNTRU VOI SI AI VOSTI etc. Aveam nevoie de inca un element de grafica pentru a face si mai dificila functionarea unui joc si asa sufocat de prea multe elemente de grafica aberante?

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  12. LaurentiuC

LaurentiuC Novice forum

ce sa fie ?! ce sa fie ?!
    un nou mancator de euro :) asta cred eu ca e .
    vom vedea ce va fii !

13. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ce mai conteaza insula, si asa nu poti sa faci un NPC ca este LAG FOARTE MARE si te deconecteaza.

14. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Va fi o noua caracteristica a jocului, la care BP inca nu s-a gandit ce sa faca inca. Va dau o idee: faceti un port comercial, in care jucatorii sa poata sa doneze tunurile achizitionate de-a lungul timpului si pe care nu le mai folosesc, altor pirati care nu detin aceste arme.
    Ce ziceti, nu m-am gandit bine?

15. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

neah or sa iasa prea pe paguba cum? cand vreodata pierde bigpointu bani -.-

16. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

insula aia sta acolo si nu se intampla nimic...singurul lucru pe care il face e ca le aduce lor comentarii si activitate aici pe forum...ce bine ar merge o greva acum in harta 1/1

Wanderlust apreciază asta.
  17. .corsarulnegru.

Insula aia este o broasca testoasa uriasa ce tine pe carapace un oras, sau o cetate comerciala, ori o fortareata pentru atac si aparare care va fi in miscare continuoo in viitor..

18. .corsarulnegru.

Wanderlust, nu cred ca cineva va dona tunurile sale unui jucator in care a bagat bani reali si s-a chinuit sa le si rafineze. Ai vrea tu ceva moca ! :D

19. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

ce crezi am toate tunurile si acum cu penultimul event :) am facut vreo 100 tunuri de 50 si cateva de 55 sa zic vreo 50 mi-ar fi placut sa le dau cuiva decat sa le vand pe 18k aur :(
    poate daca cineva are nevoie sa doneze toata gilda cate un tun de 60 rafinat la lvl 5 si cata 100 tunuri nustiu cred ca ar fi ceva

20. mydyla

mydyla Conte forum

:)) Dupa cum stiti se vand terenuri pe ..Luna.
    ...acea broasca are pe ea .... case !!!
    Deci o noua fitza ...locuitele pe broasca de la BP :))))
    Cine nu are casa pe ... broasca ... nu exista!!!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.