Runda de discuții: Clash event - August

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 7 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Clash-ul lunii august poate fi comentat aici. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. ☆Ữ☆®☆§☆U

☆Ữ☆®☆§☆U Novice forum

BUNA ziua a inceput clash event si ce sa vezi unguri iesira din ghilda si incep sa faca puncte intre ei deci cred ca asta nu cred ca nu se cuvine cine are ghilda mai mare ala sa cstige dumneavoastra cum vi se pare?

3. ursule taci din gura, cand am castigat eu clash-ul si tu ai iesit pe 2 cum a fost? :)) n-ai iesit din ghilda si ti-ai luat toata alianta la picioare? :))

4. Cand am intrebat support-ul despre ce faceai tu, similar cu ce fac ungurii acum, mi s-a raspuns simplu "Nu este etic sau moral, dar nici impotriva regulilor nu e."

5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Bine ca se joaca cinstit din nou ! :)

6. Da..foarte cinstit :))) stai sa vezi macel unguresc pe eg2 ce iese :)))

7. mydyla

mydyla Conte forum

raspunsul suportului ...este bestial !!!!!!
    in conceptia lor pushing inseamna , la un astfel de clash event , sa am ,eu ,20 de conturi si sa scufund cu o nava pe cele 19 ...wow !!!!

Modificat ultima dată: 7 Aug 2014
  8. ☆Ữ☆®☆§☆U

☆Ữ☆®☆§☆U Novice forum

mai taie din ele dale d cnd ai fost tu 1 cnd am fost eu lvl 5 pirat si cstigam eu 20 pcte b si tu 7 aici acum e alta regula deci nu stiu ce sa intnplat atunci dar eu nu am facut nimic special poate ca de aia ai pierdut ca ai jucat corect.

9. ☆Ữ☆®☆§☆U

☆Ữ☆®☆§☆U Novice forum

suportu nu stie ce vorbeste daca ai 20 de conturi si nu au fost active ceva tinp nu cred ca iti da pcte event deci suportu nu a facut proba sa vada despre ce e vorba asteas pareri la uni admini fara scrupule si fara interes de A DA UN RASPUNS CONCRET

10. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

ursu ,cu fraza <deci cred ca asta nu cred ca nu se cuvine cine are ghilda mai mare...> m-ai bagat in ceata ,un coleg care sa prezinte problema coerent nu ai?

11. mydyla

mydyla Conte forum

eu am spus cum vad ei (suportul)...pushing-ul ... in rest e cancan :)

12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

reactia celor care au consumat cate ceva pentru a ajunge pe locurile fruntase, ironic normal:))

13. victor

victor Junior Expert

2014-08-08 14:00:00Du har fått 1 x Aquarius.

14. simbad68

simbad68 Junior Expert

din greseala in greseala spre victoria finala!
    sau
    din santz in santz spre culmi!!
    bv bugpoint tine-o tot asa!!:))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.