Feedback Runda de discuții - Clash Event Decembrie

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 12 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Puteţi comenta
    The Clash Event - Decembrie în această rubrică. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. mydyla

mydyla Conte forum

iar clash !!!!!.... in timpul "eventului de iarna" ...care s-a cam terminat

3. =Decadent=

Este un nou tip de Clash Event. Cititi cu atentie FAQ-ul.

4. mydyla

mydyla Conte forum

pate sa fie admin , nu e normal in timpul unui event (de aceea eventul de iarna l-ati facut harcea-parcea ) , sa intre altceva ... stiti destul de bine cum se fac scufundarile alea , in fine , nu ma intereseaza acest clash

5. Blockbuster

Blockbuster Începător forum

Care este esenta acestui Clash Event in timpu eventului de iarna e foarte simplu ,eventu de iarna sa dovedit a fi un fiasco total cei cu valuta au cam achizitionat nava nu mai au ce lua de la acest event asa ca de acea a bagat acest Clash ca sa mai castige si ceva puncte de batalie daca tot sant pe mare si gaseste foarte multi jucatori pe care sai dea jos in speta tot ce misca fara investiti in euro ,e parerea mea si cred ca sunt multi de acord cu mine , asa ca dragi colegi care nu aveti nave facute peste noapte cu euro nu mai avem ce face pana se termina eventu de iarna deoarece no sa fim lasati de cei cu barci ful gratie BP care le faciliteaza cu tot felu de eventuri in care chiar de investesc ceva euro o sa iasa si cu ceva castig

6. simbad68

simbad68 Junior Expert

daca m-as putea loga pe harta mai mult de 19% ....

7. Mihai

Mihai Începător forum

dc nu primesc pcte turnir..eu am lvl 14 si el are lvl 20??
    @ nu l-am mai scf niciodata

8. noname24

noname24 Începător forum

unde is rezultatele de la ultimul clash care a fost?

9. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Corect. Clash saptamanal de acum ...?
    Singura chestie care vreau sa o mai spun (nu ca tu nu te-ai fi gandit :)) este ca bp greseste crezand ca va scoate mai mult de la putini, pe care ii avantajeaza in mod evident si tot mai mult. Si e chestie destul de veche.
    Si pt comentatorii de gen "nu va mai plangeti, la munca etc. " - nu va obositi sa mai comentati pentru ca este clar ca nu mai este un joc pentru hai sa zicem toata lumea asa cum era la inceput - despre asta e vorba ca a aparut o discriminare care accentueaza tot mai mult.
    PS : chiar nu voi mai scrie despre asa ceva niciodata in forum

10. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

Parerea mea este ca acest event trebuia bagat dupa terminarea Festivalului de iarna ! :) Dar scopul acestui clash este de a ingreuna mini-jocul " Hotul de cadouri " :)

11. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Ma uit la clasament turnir si ma bufneste rasul:))
    1) 8750
    2)6700
    3)6400
    4 etc etc etc
    Am incercat si eu ieri sa fac ceva puncte,in 4-5 ore am facut 400 puncte dar cu foarte multa munitie consumata,tortugi etc
    Cum sa reusesc d-lor sa fac atatea puncte cum au cei de mai sus?aveti vreo sugestie ceva?:))
    Dupa ce ca ati facut cadoacele de neatins(au hp cit China) acum le mai dati si cadouri cu dedicatie!!!

12. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Interesanta noua forma a clash-ului dar in afara de premiile pt. primele 3 pozitii din top,care cat de cat sunt bunicele,restul pamant de flori(6k de munitie voodoo si 10 amulete de 10k).
    Totusi felicit tentativa BP de a face clash-ul mai interesant si poate de luna viitoare se vor acorda si adevarate premii pt pozitiile 4.-50. nu doar aceste "diplome de participare".
    Bafta la marele turnir!!!

ĦIťмªη apreciază asta.
  13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

sa fim seriosi, eventul ar trebui numit rata pe varza.
    1. vine peste un alt event
    2. te clasezi printre primii si ce? cu ce te alegi? cu pozitia in clasament pentru putin timp! si atat
    3. nu cred ca va exista un singur castigator printre primii 3 care sa nu foloseasca push, nu are cum domnle, dar vor fi date premiile ca de, hotul neprins .... si mai sunt si buni cotizanti :)
    4. am incercat sa fac cateva puncte de la cei care culeg luminite pe bot, sunt 2-3 in fiecare noapte pe absolut toate hartile :)) dar sa fin sinceri domnle, este imposibil sa faci atatea puncte
    5. premiile primite sunt doar praf in ochi, cand asa-zisul premiu nu te poate ajuta decat sa castigi maxim 20 de puncte din cele 10 000 necesare.

parerea mea este ca acest event ocupa un loc binemeritat pe podiumul de-a rasu' plansu

multumesc

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acest clash este penibil si oferit cu dedicatie celor cativa care au folosit si folosesc programe interzise dar, fiindca mai si cotizeaza din cand in cand, sunt lasatiin pace si primesc astfel de cadouri. Oricum, in afara de aceasta pomana pentru unii ati reusit sa omorati total eventul de iarna, care oricum era mort si ingropat de la disparitia lui Snowman.

15. =Decadent=

Multumim pentru participarea la runda de discutii.
    Feedback-ul vostru va fi transmis mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.