Feedback Rundă de discuții: Crystal Skulls & Skull Fleets

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Hellsing_, 6 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Ahoi pirați,

Aici puteți comenta evenimentul Crystal Skulls & Skull Fleets.

Vă rugăm să acordați atenție exprimării voastre.

Echipa voastră
    Seafight

2. мя.uLαѕ

мя.uLαѕ Scriitor în devenire

Pare interesant eventul cand incepe?

3. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Ați citit anunțul?

4. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

si ce se poate cumpara de la piata neagra ?
    de unde luam munitie ?

5. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

de la eventul trecut :)))

6. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

pai ceva informatii ar cam trebui oferite

7. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Buna ziua!

In FAQ pomeniti de abordarea navelor event, aveti nevoie de ajutor la traducere? :)

Un alt aspect: atunci cand ataci un jucator, lui ii sunt scazute mai multe cranii decat primesti tu, de exemplu: am probat cu un alt jucator si el a primit 4(patru) cranii, in timp ce mie mi-au fost luate 28(doua zeci si opt). Este corect? Asa functioneaza?

8. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Vad ca la payment sunteti in stare sa postati, aici nu se uita nimeni? Unde va doare mai exact?

9. Neptun

Neptun Guest

Informatiile disponibile despre event :
    https://board-ro.seafight.com/threads/faq-crystal-skulls-skull-fleets.56627/

"Când un jucător ce deține această iconiță este atacat, craniile pot fi furate de îndată ce scutul și HP-ul victimei sunt reduse sub o anumită valoare. Primele cranii pot fi obținute atunci când scutul voodoo este redus, mult mai multe cranii pot fi obținute atunci când HP-ul victimei este redus. Cantitatea de cranii obținute depinde de stocul de cranii al ambilor jucători."
    Ceea ce v-am dat mai sus este postat in FAQ-ul eventului.

10. Neptun

Neptun Guest

Muniția care va cauza daune suplimentare împotriva navelor eveniment va fi muniția craniu. Asta nu inseamna ca nu puteti trage cu orice munitie doriti in cazul in care nu dispuneti de munitie craniu.

11. sillly73

sillly73 Scriitor activ

"Acest multiplicator funcționează atât pentru abordarea navelor eveniment cât și pentru jucători." - asta scrie in FAQ, domnule admin.
    Dvs l-ati citit? Eu va asigur ca da. Si va rog sa va cititi raspunsurile pe care le oferiti inainte sa ne comunicati de fapt ca apa este uda.
    Eu v-am spus ca nu se "pupa" ce se scade de la un jucator cu ce primeste cel care trage pe el. Incercati sa mai cititi o data ce am scris.
    Multumesc pentru intelegere in speranta ca veti intelege ce vreau sa spun.

12. MoSu

MoSu Novice forum

Navele event au tortuga? Si de unde atata lag ?

13. care imi explica si mie cum e cu craniile astea, ca de data asta sunt mai grea de cap.am scf si abordat un jucator si iam dat lu cranii de 2x.ma scf alt jucator si mia dat el.deci tre sa stau sa fiu scf. ca sa obtin cranii? am mai scf inca 2 jucatori si iar le-am dat lor. in forum eu am citit invers.

Modificat ultima dată: 8 Noi 2018
  14. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

ce naiba de event e asta?nave event la care sa tragi sa iei cranii?unde?cand?ca eu de cand a inceput eventul nam vazut decat navele de la eventul anterior,in schimb vad jucatori cu iconita cu cranii,deci restul de info unde e?in dexul romanesc?

15. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Acelasi lucru se intampla si la mine de dimineata nu era asa acum nici nu mai trebuie sa fi langa jucatorul pe care il scufunzi sa iei sau sa ii dai crani nu inteleg nmk acest event nu are nici o logica una scrie in FAQ si alta este pe mare

16. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

de ce se reseteaza si eg 7 daca tot nu are legatura cu eventul asta ?

17. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Unde pot vedea cite cranii am dobindit, nu vad nicaieri.

18. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Într-adevăr, a fost o greșeală în traducerea textului. Mulțumim pentru sesizare, problema a fost remediată.
    Puteți vedea câte cranii dețineți în fereastra de monede:

crystalskulls.JPG

.corsarulnegru. apreciază asta.
  19. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Multumesc pentru raspuns.

20. interesant! nu se vad toate postarile pe care le postam ? de ce la unii se raspunde si altii sunt ignorati? carei faza cu craniile ca eu tot scf botii si le dau lor cranii.doar nu o sa las botii sasi faca treaba in pace 1k-1,5k pb pe zi e ceva.dar de ce in forum zice ca daca sunt scf mi le ia.cand in realitate e invers

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.