Feedback Runda de discutii - Cupa fantomelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 18 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SOaD#

SOaD# Novice forum

unde deschizi puzzle, ai langa amenintarea fantomei un biton, "comert" in partea de sus

2. Cataleya

Cataleya Guest

Salut:

puzzle il deschizi din cronometru event
    s1.png
    Odata deschis, sus ai doua categorii: prima, sa deschizi partile de puzzle ( e necesar sa dai click pe cele pe care scrie "deblocat",
    Screenshot_5.png

a doua categorie este de vinde partile de puzzle pe care le ai in mai multe exemplare si de a cumpara partile care iti lipsesc.

Screenshot_6.png

Succes

axel și Ica apreciază asta.
  3. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2020-07-03 18:39:00
    Ai scufundat nava lui Fantoma din Portugalia.
    Ai primit 6328 x Perle.
    Ai primit 3687 PE (puncte de experiență).
    Era ful hp!! imediat o sa primim 3k de perle?

4. carlosmm

carlosmm Maestru forum

5. carlosmm

carlosmm Maestru forum

o Jucătorul care execută ultima lovitură are o șansă să primească monede yulong, rețetă tun Worldbreaker nivel 2, rețetă tun Worldbreaker nivel 3, tun Worldbreaker nivel 0 sau muniție fotbalistică.

2020-07-05 15:05:25
    Ai primit 1 x Finlanda rară.
    Ai primit 641372 x Perle.
    Ai primit 216592 PE (puncte de experiență).
    am dat ultima lovitura

6. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Cuvintele cheie sunt , citez " ... ai o sansa ... ". Pentru limba romana apasati tasta 1.

7. carlosmm

carlosmm Maestru forum

coe nimic macar o piesa epica? un coleg de ghilda o primit 3 piese epice.

8. carlosmm

carlosmm Maestru forum

9. IceBull3t

Nu am contabilizat pana acum cate epice primesti ori ba. Cel mai mult am primit 4 bucati atunci cand nu se anuntau pe toate hartile unde apar si faceam un NPC de ala mare de 600 mil singur.

In momentul de fata daca joci 5 ore pe putin si vanezi Lancea, cred eu ca faci undeva la 40-50 de piese de puzzle minim in acest timp, din care vreo 10 cred eu ca vor fi epice. Cate duplicate vei avea, asta tine de tine. Pentru o barca care nu e facuta ieri si care are lvl 40 sau poate mai bine, nu cred ca ma insel. Noaptea ai sanse mai mari dar dureaza mai mult. Pe timp de zi sunt foarte multi la un NPC si e posibil sa nu prinzi acel 2% dmg sau sa ai war, depinde de aliante si cu cine te bati.

Restul e cancan.
    Am luat bataie 3-0 de la o singura barca in acel joc, am avut unul in echipa care tragea si el la inceput, apoi a inceput sa traga la fel ca inamicul impotriva mea. Asa ca da, e o pierdere de timp acel joc asta in cazul in care esti singur, daca ai ally, te grupezi cu alti 2 jucatori sau poate 5 si trisati la fotbal (faceti blat), va ia 20 de minute sa castigati toti 6 in cazul asta cate 1 meci pentru acea misiune.

10. si eu am primit 3 piese epice.asta in cazul in care ai dmg.si nu mereu da epice dar mereu 3 puzzle la cel mai mare dmg

11. IceBull3t

Mai tineti voi minte cand am zis eu ca pana la sfarsitul eventului strica astia de tot eventul cu patch0urile lor? Ehh, ia luati voi noroc cat incape sa gasiti amiralul de acum :))

*ensis* și JerryCo apreciază asta.
  12. carlosmm

carlosmm Maestru forum

13. IceBull3t

Cufarul ala din care "nu ai primit nimic" din cate stiu contine zile premium, din varii motive textul ala cu premium il primesti mai tarziu cu cateva secunde sau cateva minute chiar.(ziceau unii colegi).

14. =Altair=

=Altair= Guest

Of...
    Dragi utilizatori ai forumului nostru, in cazul in care ati uitat, acest thread i se adreseaza evenimentului in curs., nu povestilor legate despre cat de "pirat" este fiecare dintre voi.
    Aveti doua optiuni la dispozitie:
    1) sa va fie mutate mesajele intr-un thread nou.
    2) sa va fie sterse.
    Ambele optiuni vin si cu o avertizare:
    In cazul in care se mai regaseste o postare off topic in aceasta runda de discutie utilizatorul postarii va fi sanctionat o zi iar punctele de penalizare vor ramane active.
    Tind sa cred ca este ideal sa pastram rundele de discutie pe subiect, ele reprezentand feedback-ul pe care voi il oferiti in materie de evenimente, schimbari tehnice, noi idei, etc. si pe care noi, moderatorii, il transmitem in mod constant.

Succes!

15. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

OFF-Topic: Am facut eu un thread nou, https://board-ro.seafight.com/threads/level-15-vs-level-45.57588/#post-377127.

On-Topic: Mi se pare mie sau au scazut recompensele la navele event?

16. carlosmm

carlosmm Maestru forum

17. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Eventul e bun...l-ar face mai bun daca ar veni zilele castelelor. :D

$*ƑĨƦȜŜƮŎƦӍ*$ apreciază asta.
  18. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Ai primit 11 x Foc de dragon de nivel 2. (Corecție: 10%)
    Din 50 de nave, doar foc de dragon, ca sa zic..... rip me

JerryCo apreciază asta.
  19. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Stiu cum e. Dar unde mai pui ca acel cod SUMMERPIRATE2020 e numai pentru anumite servere.

20. axel

axel Team Leader Team Seafight

o_O Va rog sa detaliati afirmatia intr-un nou thread.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.