Feedback Runda de discutii - Cupa fantomelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 18 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Pentru ca Lancea nu apare in harta in care apare mesajul respectiv, ai de cautat putin la ea. La un simplu calcul, daca esti in harta care trebuie, trebuie sa cauti in minim 7 harti iar maxim cred ca-s 12 :))).

Daca bociti inutil, au scos mesajul cu harta in care apare :)))

3. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2020-07-10 12:56:13
    Ai scufundat nava lui Lancea Destinului.
    Cred ca am scufundat vreo 30 si nu mi se pune la clasament dc?

4. Indus

Indus Talent de excepţie

• Lancea Destinului:
    o Toți jucătorii care provoacă cel puțin 2% daune primesc o piesă obișnuită, rară sau epică.
    o În funcție de daunele provocate, ești recompensat cu puncte de experiență și perle, coroane sau monede yulong.
    o Jucătorul care provoacă cele mai multe daune primește o piesă de puzzle obișnuită, rară sau epică și are o șansă să primească suflete radiante.
    o Jucătorul care execută ultima lovitură are o șansă să primească monede yulong, rețetă tun Worldbreaker nivel 2, rețetă tun Worldbreaker nivel 3, tun Worldbreaker nivel 0 sau muniție fotbalistică.

Din experienta evenimentelor trecute , in clasament se trec navele ce au fost la dmg

5. am si eu o nelamurire foate mare.de ce se face diferenta pe servere? eu jog pe serverul asia1,si pe megaserverul meu este america globala1,2 ,america latina etc. america globala 1,2 si inca 1,2 au primit cate 60-90 zile simbrias lv 3, 90 zile joly roger, 300 zile lustru si multe alte iteme.pe acest forum nimeni nu zice nimic.macar sa dea la toata lumea nu la unii da si la altii nu.poate se retrage dar pana se retrage se foloseste de ele.

JerryCo apreciază asta.
  6. mydyla

mydyla Conte forum

wow interesant ce spui acolo !!!! ... vreau si eu :D

7. *ensis*

*ensis* De-al casei

da interesant.......pentru noi e o poveste, noi nu vedem asa ceva.........la noi au dat banuri..............14 zile , la unele conturi mici, pentru folosirea programelor.............praf in oci:)

8. cine nar vrea. ma refer la genul acesta https://prnt.sc/tfzgwb.asta e de la un cont micutz. altii au si mai multe zile si mai multe bufuri.+ iteme

9. *ensis*

*ensis* De-al casei

da se pare ca BP face ce vrea cum vrea si cand vrea ca doar el este dezvoltatorul,eventul....inceput promitator si apoi in fiecare zi au mai taiat cate un pic din elan, freedom ...l-ati facut praf, si nu numai, daca ma uit la joc, ai atat de multe misiuni incat nu ai timp sa te joci, si pt ce?.........spre exemplu yulong, 3...5 yulong, stai pe mare ore in sir ca sa te dezvolti, si pentru ca ai si job, si o viata reala alegi ultima solutie, programul. Am o intrebare , programele astea , spre care impingeti jucatorii de ce nu le legalizati?...sau va place sa mai va jucati din cand in cand de-a bau-baul:)

10. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Chestiile moca se dau pe servere moarte sau la limita supravietuirii in materie de jucatori. Ai un player base mic care se diminueaza pe zi ce trece asa ca-i dai un impuls ca sa mai anime putin situatia si poate unii nostalgici se reintorc in joc.

Pe de alta parte sunt cateva probleme aparute pe serverele de america parca, nu stiu daca cel pe care joci sau de care zici face parte din alea.
    - s-a rulat un script prin care au fost sustrase de pe conturi tunuri, buff-uri si alte prostii . Acel script trebuia sa faca cu totul altceva.
    - s-a mai rulat sau trebuia sa se ruleze alt script care sa repare prima eroare si sa faca treaba cum trebuie.

Acum dupa cum vezi, chiar daca nu ai un background in programare, bug-urile exista si fara sa ai un enviroment de test pentru cele mai cunoscute bug-uri , un script facut si netestat e un adevarat fiasco.

Oricum au mai fost bug-uri si cu piesele de puzzle, apasai pe piese si se deschidea de N ori aceeasi piesa si faceai duplicate.

PS: am testat ieri, nu mai merge. Cel putin la mine. Sa aveti spor :D
    Event-urile sunt in functie de jucatorii activi pe acel server.

Ai un server populat cu 1000 de jucatori pe server - primesti 6 NPC-uri Dawngazer + 12 nave mici la fiecare 10 minute.
    Daca joci pe un server cu 100 de jucatori, presupun ca vei avea aceleasi procente de 6 Dawngazer + 12 nave mici la 10 minute, pentru ca , cred eu ca nu tine nimeni evidenta cont de nr-ul de jucatori de pe fiecare server in parte si sa fie nave event cu numar variabil in functie de jucatorii din ultimele 24h ca sa zic asa.

EX: daca-ti aduci aminte de cei 10 Rechini sireti pe care trebuia sa-i omori pt misiunea de 200 de yulong cand stateai 2h pt a face 3 misiuni.
    - pe serverul cu 1000 jucatori activi - iti lua 2h
    - pe serverul cu 100 jucatori activi - iti lua 30 de minute sa zicem.

Morala povestii, iti faci un cont pe un server fara jucatori si poti farma linistit fara sa fi deranjat ca ti-a scazut careva nr de nave de pe server.

11. rkaa

rkaa Novice forum

Buna ziua,
    Ce se va intampla (face,in ce se vor transforma) cu hartile netranzactionate de la "Amentarea Fantomei"?

12. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2020-07-12 16:12:42 Ai primit 97525 PE (puncte de experiență). 2020-07-12 16:12:42 Ai primit 101885 x Perle. 2020-07-12 16:12:42 Ai scufundat nava lui Dawngazer.
    Frumos, era full hp

13. IceBull3t daca nu sti despre ce e vb la ce te bagi in seama si spui povesti de adormit copii?asia 1 face parte din megaserveul american.deci 8 servere intr-unu. daca tu zici ca este un server fara jucatori unde sunt minim 500 brazilieni, sa nu mai vorbesc de spanioli, turci, columbieni inseamna ca tu vorbesti de alt joc. ti se pare normal ca strainii sa aiba reduceri la paymet si sa pruimeasca bonusuri cu luniile. macar am bucuria ca aici suntem o mana de romani si nu ne certam ca la usa cortului cum este pe globale. si era o intrebare la care ma astept sa raspunda un admin.nu sa i-si dea toti cu parerea

14. carlosmm

carlosmm Maestru forum

ba in 6 zile am facut 3 piese epice si alea de la cadou, coe ce e cu tine bp? esti cel mai .... daca n am avut de unde sa ti dau bani de paine ce sa fac, nu am nici eu bine, fiidca e romania frate

15. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2020-07-13 10:52:08 Ai primit 83761 PE (puncte de experiență). (Corecție: 10%) 2020-07-13 10:52:08 Ai primit 215782 x Perle. (Corecție: 10%)
    am dat 300k de munitie si dau cu 300k, bataie de joc in ultima zi
    dai 237467018.47 de hp pt ce ? coea mor, ma disperati, un leu nu mai vedeti de la mn!

16. mydyla

mydyla Conte forum

ai avut noroc cu corectia ca luai cu 10% mai putine perle .... trebuia sa vb cu colegii tai sa te lase sa iei dmg-ul sau la ultima :D ....

17. YᴏʏᴏPᴀɴᴅᴀ

YᴏʏᴏPᴀɴᴅᴀ Novice forum

https://prnt.sc/tgsv9m Astora nu le face nimeni nimic? stiu ca nu trebuia sa scriu aici
    FakeSmile este acest "carlosmm" :))

18. mydyla

mydyla Conte forum

daaa.... omul este foarte trist si necajit .... ioi

19. carlosmm

carlosmm Maestru forum

da am luat ban dar cand intreb ceva cm nu raspunde daca scri cm unde i ma ta iei 30 de zile wow

20. ~No~Fate~

~No~Fate~ Începător forum

Când se dă recompensa pentru echipa câștigătoare la cupa fantomelor ?
    Că chei și suflete sau schimbat dar că am susținut Germania nu primesc nimic?
    Toți jucătorii care au luptat pentru națiunea câștigătoare (de pe toate serverele) primesc designul „Campion Cupa Fantomelor”.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.